555=לא עוד יום כזה

tairon

New member
555=לא עוד יום כזה

שמעתי את המשפט הזה עשרות פעמים מישהו שם נאחס על היום... היום ערכתי הכרות עם המשפט הזה למעשה היום הזה היה יום ששום דבר לא הלך בו כמו שצריך מהסוג של הימים שאתה אומר לעצמך להכנס למיטה להתכסות מעל לראש עד יעבור זעם במקרה שלי אם אכן הייתי נשאר במיטה המחיר לזה היה יקר מדי הייתי אמור בצהרים להגיע למקום מפגש ואחרתי תשאלו את עצמכם למה? כי מע``צ יחד עם משטרת ישראל דווקא ביום שכולם נוסעים החליטה להפוך את הכביש ואותו שוטר אומלל עם תפקיד חייו כמכוון תנועה נתן בכל צד למכונית וחצי לעבור הרי לכם האיחור שלי לא שזה ענין את האחראית עלי אבל אחרי שנרגעה מלצרוח ולתומי חשבתי שזהו החל מרגע זה יום שקט טעות!! כל דבר שיכל לא לעבוד לא עבד ותבינו אני אמור לדאוג שהכל יתפקד טופי יופי אז הגב שלי החליט להשתתף בגודל המעמד ולהתפס לו צרות באות בצרורות לא? שכבר התחלתי לראות את קצה היום שזה היה בערך ב21:00 אמרתי יום? זה לילה!! חטפתי את הכאב ראש מכל ההיסטריה מסביב שם זה לר נגמר בדרך הביתה עצירה אצל אדם מיוחד שנמצא בזמן האחרון בחיי והוא חביב כל כך אבל סוחט את המיץ האחרון לביתי נכנסתי ב23:00 סופ יום מרחוק ראיתי את הבית ואמרתי זהו שקט לאכול לשוחח קצת עם חברים וללכת לישון ????? ממש ממש לא תשכחו מזה אני מהר מאד שכחתי אמרתי יום לא טוב האם אמרתי לכם את זה כבר? כל מילה שאמרתי כל דבר שעשיתי יצא רע כאילו כולם היו במתרס האחר ואני בצד האחר לבד לא מובן לא לסובבים אותי ובטח לא לעצמי הרמתי ידים צעקתי בלב NO MORE נכנסתי למיטה כיסיתי הראש ולבסוף נרדמתי כי להתעורר לבום ענקי ששש....הכלבה שלי החליטה להשתתף בחגיגה שיש על בעליה למה לא? אז סופרייז לך חבר אני החברה הכי טובה של בני אדם נותנת לך מתנה לסוף היום SHIT ALL OVER HAVE FUN

קרני

New member
טיירון... B:)

כן, כן, זה הגיע גם אלייך... שמעתי בחדשות שלא בטוחים אם זו מגיפה או סתם זיהום, אם זה בר טיפול ומניעה או סתם מתים מזה... עברת את זה בגדול! מזל טוב, אתה מחוסן... ;-)) לחיים, לימים מוצלחים הרבה יותר... @ @ J U

למעלה