5344388

5344388

טוב מה ההתלהבות?! ענו אדם באמת נראה טוב אבל דוגרי לא משו מיוחד!! יש אנשים פי מאה יותר יפים ממנו! אל תהפכו מישו לאליל רק בגלל שהוא שחקן!! כל הבנות פה מתנהגות כמו חבורה של ילדות קטנות ומפגרות שכל מה שחשוב להם זה מישו עם בלונדיני עניים כחולות ואם זה שחקן אז זה הופך אותו למושלם! לדעתי דווקא בגלל שהוא שחקן יכול להיות שהוא סתם ילד מתלהב עם אגו נפוח! קיצר די עם הסגידה ההמונית הזאת, ולכו תמצאו דרכים יותר טובות להתחיל עם מישו...:)

yonitush

New member
אחותי..שיחקת אותה

אנשים תפנימו (במיוחד הפקצות הקטנות) ..היא אומרת דברים נכונים.. =)

מה הבעיה?? אז קצת מפרגנים לאדם..

הוא באמת נראה טוב... וזה פורום על ראש גדול.. ברור שיש עוד בנים מעוד יפים.. אבל זה לא פורום על סמי הורי או לא יודע מי.. אז פה הבנות חושבות שאדם כוסון. וכמה שאני לא כלכך מבין בזה.. זה נכון.. אז יעלה תפרגנו קצת..

te amo benjamin

New member
יונתן אתה באמת

אולי תפרגנו לאדם הוא באמת כוסון כמו שכול הבנות אומרות ובתור בת מבין הבנות ושאומרת שאדם באמת חמוד אז יאלה בואו ניפרגן לו יאלה אני עפה לישון בייייי

יש לי תיקון להודעה שלך יונתן חחח:

הוא באמת נראה טוב... וזה פורום על ראש גדול.. ברור שיש עוד בנים מעוד יפים.. אבל זה לא פורום עליהודה לוי או לא יודע מי.. אז פה הבנות חושבות שאדם כוסון. וכמה שאני לא כלכך מבין בזה.. זה נכון.. אז יעלה תפרגנו קצת..

מה???

קודם כול לא נזכיר שמות.. שנית איך את יכולה לדעת מה בדיוק האדם מרגיש ואיך הוא אם את לא מכירה אותו/ה?? האנשים פה ממש אבל ממש נחמדים ואף אחד לא מתנשא בגלל שהוא שחקן... אם היית קוראת את ההודעות שלהם היית מבינה מה אני אומרת... הם לא חשים ת'צעמם וגם אם כן אז אם מפריע לך עופי מפה.. אף אחד לא מכריח אותך להשאר פה... וגם אם האנשים שמתחנפים אל השחקנים עושים את זה כדי להתחיל איתם זה מפריע לך? הם מתחנפים לא את...

te amo benjamin

New member
ללילוש

תראי אולי היא צודקת במה שהיא אומרת אבל בסף הכול הבאתי את דעתי אוקיי אני לא רוצה להתחיל ויכוח או משהו אז בוא נינשכח ממה שרה וזהו ולפעם הבאה אני ישים לב למה שאני כותבת אוקיי ותודה על ההערה זה לא שאני כועסת או משהו אז הכול בסדר? שלחי לי הודעה או מסר יאלה בייי

te amo benjamin

New member
תראי

אני ממש לא מתפחנת אני לא רוצה להתחיל ויכוח עכשיו הוא משהו בסף הכול הבעתי את דעתי מותר לי ואני לא מתחנפת לאף אחד אז בבקשה אני לא רוצה להתחיל פה ריבים עם אף אחד באמת רק הבעתי את דעתי זהו ואולי לא הייתי צריכה לכתוב את ההודעה הזאת בכלל אז לא נכעס אחד על השני להיפך אני יקח את מה שאמרת לצומת לבי בסדר

te amo benjamin

New member
המשך להודעה הקודמת

אולי את צודקת אולי נסחפתי יותר את נישמעת לי מאוד חמודה ולא סתם אני אומרת אולי הבנות הגזימו כאן יותר מדיי אז בבקשה בואי לא נתחיל ויכוח על זה בסדר ואני גם לא צריכה להתחנף ובקשר להודעה שכחי מזה בכלל לא הייתי צריכה לכתוב אותה אז הכול בסדר עכשיו ופעם הבאה אני ישים לב למה שאני עושה בדיוק עכשיו שקראתי את ההודעה שלך חשבתי על הזה טוב גם הוא בנאדם כמונו ואף אחד לא היה רוצה שהתחנפו אליו בגלל שהוא שחקן ובקשה להודעה שכתבי לך אל תתיסי אלייה אז הכול בסדר בנינו אז ישים לב לזה ולפעם הבאה אלמד יאלה מתוקה אז נדבר כבר ושלחי לי הודעה שאת רואה את ההודעה הזאת או מסר יאלה בייייי

אני שמחה מאוד...

גם לי את נשמעת ממש חמודה..... ואין לי שום דבר נגדך או נגד אף אחד בפורום הזה... אבל הנה 2 נקודות שכדאי שתשימי אליהן לב..... 1. לחשוב טוב טוב על הודעה לפני שאת רושמת אותה או שולחת אותה....... 2. אני חושבת שמגיעה התנצלות לאדם.... ולכל אדם אחר שפגעת בו....

te amo benjamin

New member
היי חמודה

קראתי את ההודעה שלך אוקיי אז אני יבקש ממנו סליחה ובאמת אולי קצת ניסחפתי גם אני נשמעת יל חמודה ובאמת לא הייתה לי ככונה לפגוע באף אחד אז הנה אני יכין לו הודעת התנצלות יאלה מתוקה בייי

למעלה