522 - ע-נ-נ-נ-נ-נ-נ-ק-ק-ק-ק

Tenguy

New member
522 - ע-נ-נ-נ-נ-נ-נ-ק-ק-ק-ק ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

POKEGIRL - נא... בסוף לופי כן נוסע בספינה של המארינס !!! היית לי כל הזמן הרגשה שכן יהיה שימוש לספינה של המארינס ליד האי של הבנות בנפתלות העלילה... ולא להאמין - הבה(י)מה חולת אהבה אנושה, ועוד במי ??? ..... מי היה בכלל חושב על זה בכלל לפני שני פרקים !?!?!?! .... נפלתי מן הכסא מרוב צחוק... אודה פשוט ממש גאון - המאנגה הזאת היא הכי כייפית בעולם !!

pokegirl

New member
../images/Emo58.gif ^_^

אני לא אמרתי שלא, בהתחלה מן הסתם הוא היה אמור לקבל טרמפ אצלה
זה היה לפני שידענו על שערים וזרמים... זה קצת עקום שהיא מאוהבת בו, אבל נחמד... תסמונת אלווידה ממש.

Winged Serpent

New member
אגב

מעניין מתי אלווידה ובאגי יעשו הופעת קאמבק כבר. וסמוקר די נשכח...

JeeChan

New member
יו איזה פרק טוב ;; ../images/Emo58.gif

אני חייב להסכים אודה פשוט כל כך כל כך כל כך גאון. יו הולכים להציל את אייס ;;; יו איזה סאגת קרבות אנחנו עומדים להיכנס ;; פשוט מנגה כל כך טובה, שכל פעם שאתה חושב ואי איזה סאגה טובה, מביאים הכנה לקראת סאגה יותר טובה. מצחיק שהיא מאוהבת בלופי XD אבל זה גם דיי נחמד, אני רק מקווה שהיא תשרוד את המחלה :/ היה מעניין ההסבר הכולל לגבי הזרמים השונים, למרות שכבר הנחתי שמשו כזה קיים, אחרי שהראו את אניס לובי, אבל עדיין טוב שאודה מסביר תמיד הכול ^_^.

pokegirl

New member
מה לעזאזל?! + ../images/Emo58.gif

היתה לי פה הודעה שנוספה ועכשיו היא נעלמה :O! בכל אופן, כתבתי שיהיה ממש ממש חזק אם הם יגיעו עד לשלב שבו הם נלחמים בקרב מתיש כדי להציל את אייס אבל בסוף הם נכשלים. אני לא רוצה שזה יקרה אבל זה יהיה ממש חזק. ומעניין איך זה ישפיע על השתלשלות האירועים אם זה יקרה

JeeChan

New member
כן זה בהחלט יהיה מעניין אם זה יקרה, אבל

לא רוצה ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; טוב עכשיו צריך לדפוק את הראש בקיר כל שבוע, כי יהיה קשה רצח להמתין מפרק לפרק T_T

pokegirl

New member
איזה תקופה כייפית יש בוואן פיס עכשיו

זה אדיר XDDD לחשוב שת'רילר בארק היה כזה "נו יאללה :| "...

D< ../images/Emo58.gif

איזה יופי!!! לופי הולך להציל את אייס DDD: זה יהיה קצת מוזר אם העלילה תמשיך ככה בלי אף אחד מהצוות חוץ מלופי, אבל אני אף פעם לא מתנגדת להתמקדות ב"עלילה העולמית" 3: אם הביהימה תצטרף לצוות בסוף ותמשיך להיות מאוהבת בלופי זה יהיה אדיר
(אני חייבת להודות, כשאמרו שהיא חולה חשבתי שלופי יציע להתחפש אליה וללכת במקומה עם המארינס XDDD אבל אני מניחה שיהיה יותר כיף שהיא גם תבוא) הולך להיות פשוט אדיר בוואן פיס. אני בטוחה שאיכשהו יערבו גם את קרוקודייל D: זה יהיה כל כךךךךךךך מגניב אם הם יצילו גם אותו בדרך והוא "יעזור" להם! (כמובן שהוא לא באמת יעזור להם אלא רק ממניעים אישיים, כמו כל רע בסיפור
) יו זה היה פרק כזה טוב! הוא גם פתח כל כך הרבה אופציות עלילתיות חדשות... איזה התרגשות! |רצה במעגלים|

למעלה