steelwater
New member
521../images/Emo58.gif
חיכיתי לפרק הזה הרבה זמן, ורק עכשיו יצא לי לראות אותו. אוקי, וואו! לפני הכל הפרק הזה כבר הופך לאחד הפרקים הגדולים של סקרבס ולא חשוב אם הוא טוב או לא. השורה הזאת בסוף, וואו! Perry: JD, Thank you אנשים, אתם לא קולטים כמה התרגשתי מזה! פרצתי בבכי חזק כזה ואני עדיין בשוק. הייתה לי הרגשה שהוא יאמר לו את זה, אבל חשבתי שאולי הם יחשבו שזה עוד לא הזמן ויעשו את זה עוד כמה זמן. אבל הוא אמר לו את זה! הוא קרא לו JD! ועוד אמר לו תודה...
אוי, זו הייתה סצינה מדהימה. בקשר לשאר הפרק, המאת שהתאכזבתי קצת וזה מבאס. הפרק היה הרבה פחות טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה, אבל הוא עדיין היה טוב. הופתעתי ש-JD היה שמח כזה בהתחלה. אני חושבת שבגלל שהפרק היה לא כזה טוב אז זה גם הוריד לי מהסצינה האחרונה. הקטע ש-JD בדירה של פרי היה ממש יפה. ושוב עצוב לשמוע איך שפרי מתייחס אליו. כלומר, זה שהוא לא הזמין אותו למסיבה וגם שבהתחלה הוא לא הזמין אותו לטבילה של הבן שלו. אחרי כל-כך הרבה שנים הרי ברור שפרי לא באמת שונא אותו וזה מעצבן שהוא לא מזמין אותו לדברם כאלה וכ"ו. ג'ון שיחק טוב לאורך כל הפרק. הוא היה כזה חמוד ועצוב. וגם אמרו שזאק היה חזק בקטע האחרון ובאמת הוא היה. אההה.... מה יש לי לומר? את הקטעים המצחיקים אני אעשה בהודעה אחרת. אני שוב אומר שהקטע שפרי קורה ל-JD בשם שלו היה עצום. זה יפה גם איך ש-JD לא מתחיל לרקד משמחה אלה בולע את זה בשקט בפנים ואומר לו Your welcome. עצוב שהוא הרגיש שהוא צריך לשבת מחוץ למסיבה אבל זה גם היה כדי ליצור אתך הסצינה שפרי אליו ואומר לו את זה, ואולי הוא פשוט הרגיש עצוב ורצה לשבת לבד.
חיכיתי לפרק הזה הרבה זמן, ורק עכשיו יצא לי לראות אותו. אוקי, וואו! לפני הכל הפרק הזה כבר הופך לאחד הפרקים הגדולים של סקרבס ולא חשוב אם הוא טוב או לא. השורה הזאת בסוף, וואו! Perry: JD, Thank you אנשים, אתם לא קולטים כמה התרגשתי מזה! פרצתי בבכי חזק כזה ואני עדיין בשוק. הייתה לי הרגשה שהוא יאמר לו את זה, אבל חשבתי שאולי הם יחשבו שזה עוד לא הזמן ויעשו את זה עוד כמה זמן. אבל הוא אמר לו את זה! הוא קרא לו JD! ועוד אמר לו תודה...