521

steelwater

New member
521../images/Emo58.gif

חיכיתי לפרק הזה הרבה זמן, ורק עכשיו יצא לי לראות אותו. אוקי, וואו! לפני הכל הפרק הזה כבר הופך לאחד הפרקים הגדולים של סקרבס ולא חשוב אם הוא טוב או לא. השורה הזאת בסוף, וואו! Perry: JD, Thank you אנשים, אתם לא קולטים כמה התרגשתי מזה! פרצתי בבכי חזק כזה ואני עדיין בשוק. הייתה לי הרגשה שהוא יאמר לו את זה, אבל חשבתי שאולי הם יחשבו שזה עוד לא הזמן ויעשו את זה עוד כמה זמן. אבל הוא אמר לו את זה! הוא קרא לו JD! ועוד אמר לו תודה...
אוי, זו הייתה סצינה מדהימה. בקשר לשאר הפרק, המאת שהתאכזבתי קצת וזה מבאס. הפרק היה הרבה פחות טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה, אבל הוא עדיין היה טוב. הופתעתי ש-JD היה שמח כזה בהתחלה. אני חושבת שבגלל שהפרק היה לא כזה טוב אז זה גם הוריד לי מהסצינה האחרונה. הקטע ש-JD בדירה של פרי היה ממש יפה. ושוב עצוב לשמוע איך שפרי מתייחס אליו. כלומר, זה שהוא לא הזמין אותו למסיבה וגם שבהתחלה הוא לא הזמין אותו לטבילה של הבן שלו. אחרי כל-כך הרבה שנים הרי ברור שפרי לא באמת שונא אותו וזה מעצבן שהוא לא מזמין אותו לדברם כאלה וכ"ו. ג'ון שיחק טוב לאורך כל הפרק. הוא היה כזה חמוד ועצוב. וגם אמרו שזאק היה חזק בקטע האחרון ובאמת הוא היה. אההה.... מה יש לי לומר? את הקטעים המצחיקים אני אעשה בהודעה אחרת. אני שוב אומר שהקטע שפרי קורה ל-JD בשם שלו היה עצום. זה יפה גם איך ש-JD לא מתחיל לרקד משמחה אלה בולע את זה בשקט בפנים ואומר לו Your welcome. עצוב שהוא הרגיש שהוא צריך לשבת מחוץ למסיבה אבל זה גם היה כדי ליצור אתך הסצינה שפרי אליו ואומר לו את זה, ואולי הוא פשוט הרגיש עצוב ורצה לשבת לבד.

steelwater

New member
../images/Emo58.gifהמממ...

לפני הקטעים המצחיקים אז רציתי להסביר ששכתבתי שגם אם הפרק טוב או לא הוא אחד הגדולים, זה בגלל המשפט של פרי. ואגב, אני שוקלת להחליף את החתימה חחח! קטעים מצחיקים:
הקטע בהתחלה אם האנשים שמתו צעירים חחח.
קלסו אומר שהוא יגיד שלפרי יש בעיות בבית ושהבעיות זה שג'ורדן מרביצה לו.
כשקרלה צועקת ומלאת הרמונים.
כשהיא אומרת לג'ורדן שיש לה בעיה עם הרגשות והיא אומרת "I'm dead inside".
כשפרי אומר "Newbie, will you give me some troblue, I'm having some help here" חחחח עצום! למרות שזה ממש נורא שפרי הלך לעבודה בביה"ח שיכור...
Jeck: "Daddy drinks a lot" Jorden: "1st complete scentence" גחחח גדול! אבל גם מאד עצוב חחח.
כש-JD מחבק את הרופא המוזר.
כשק'ית מפחד מפרי. אליוט שוחכת אותו שם. שג'ורדן לא מבינה למה יש לה מתמחה בחדר כי היום זו לא היומולדת שלה וכל הקטע הזה חחח!
כשהלהקה של טד והטוד באים במקום JD חחח!
הפרסומת של JD נגד הורים שחונקים את הילדים שלהם חחח!
ההמצאה של השרת, והשיר הזה גדול חחחח! ועוד בסוף שהוא הוסיף שזה בשביל ילדים חחחחחחח!!!! היו עוד הרבה קטעים מצחיקים. יום טוב יעל

steelwater

New member
אוקי../images/Emo58.gif

נו, אין לכם מה להגיד על הפרק הזה ואל הקטע המשמעותי הזה?!

Camel Spotter

New member
אוקיי. דעתי על הפרק (ספוילרים):

פרק חזק וגם יותר מצחיק מקודמיו, אם כי ממחזר בדיחות בלי שום בושה. ד"ר קים ונטייתו להפשיט חולים (ואפילו לא המציאו מחלה חדשה! שוב בא אליו מישהו עם pink eye!), גלוריה והשומר עם האפרו, ד"ר אקולה ועוד כמה שאני לא ממש זוכרת כרגע. חבל, כי הפרק עצמו היה חזק ביותר, והוא היה מצויין אם לא הייתה הרגשה של עייפות של הכותבים קצת. אבל כן, על קטע הסיום באמת אין מה לדבר. רגע שיא בעונה, ומכיוון שלא נשאר לה עוד יותר מדי (נו, בואו נהיה ריאליסטיים, כמה עונות עוד יצולמו?), אפשר לומר שזה אחד הרגעים החזקים בסדרה. כמה מוזר זה נשמע כקוקס קרא לו JD ?

MacMac7

New member
לפי מה שזכור לי קוקס קרא לו JD

רק פעמיים. בפרק הזה ובפרק הראשון ראשון

steelwater

New member
אה טעות...../images/Emo58.gif

זו הייתה טעות לכתוב את זה בנושא): בן או אביעד, אולי תמחקו את זה או משהו? מצטערת, אבל אני יודעת שלי זה היה ממש הורס א אל הייתי רואה לפני זה את הפרק... וכן מה שאת כן צודקת זה שהוא קרא לו ככה בפרק הראשון ובפרק הזה וזהו בערך. הוא אמר את השם שלו עוד כמה פעמיים אבל לא כשהוא דיבר איתו.

ShiRooSh4

New member
../images/Emo58.gif(נראלי)

הייתה עפ אחת בעונה הראשונה לא זוכרת איזו פרק והוא אמר לו JD תתנהג כמו גבר או משהו כזה..

emalka

New member
../images/Emo58.gif פרק מדהים !!!

פרק מעולה , מבריק ענק. היה שם הכל צחוק דמעות רגש היה פשוט סקראבס (מממ....צריך להכניס את זה לרשימת המונחים שלי ). בכל מקרה אני אהבתי מאד שהוא בסוף אמר J/D ולא איזה שם של בחורה . בכל מקרה היה פשוט סקראבס !!!

למעלה