52,000 נהגים

מיצו

New member
בטח שיעזרו

אבל יש סייגים:

1. שכחת את שאר הסעיפים בסטטיסטיקה. כולם, במצטבר, מגמדים את נושא המהירות.

2. מצלמות הרמזור, חכמות ככל שיהיו, מצלמות רק כיוון אחד מבין 3 או 4 הכיוונים בצומת.

טוב,

1. יכול להיות שחלק שלא צייתו לרמזור, נכנסו לצומת במהירות מופרזת... (האם הם נספרים פעמיים? לא מצויין.)

2. אני מניח שהם יציבו את המצלמות בכיוון המהיר ביותר. למשל ב-431, מירושלים לשפלה ולא בכיוון למודיעין...

3. מעניין אם אי ציות לתמרור זה חציית הצומת או רק מעבר קו העצירה...
אבל זה לא כל כך מהותי.

מיצו

New member
ממה שאני יודע

1. מספר החוצים צומת באדום בטל בשישים לעומת מספר הממהרים. שים לב שבכתבה צויין ש- 52,000 הנהגים בשבוע שלכאורה צולמו ממהרים הם גם כאלה שחצו את הצומת ב- 91 קמ"ש. כאלה, אני מניח, יש הרבה מאוד. אפילו נהגים שחושבים שהם כלל לא עברו שום עבירה, כי אולי הספידומטר אצלם לא מכוייל כמו שצריך. מתוך אותם 52,000, המשטרה טוענת שרק כ- 500 קיבלו דו"ח, דהיינו (אני מניח) הגיעו לרף ה- 750 ש"ח. כל השאר נשמטו בחזרה לים.

2. לו היינו חיים בשוויץ - ההנחה שלך היתה הגיונית וכנראה גם מיושמת. מכיוון שאנו חיים במדינה אחרת, כנראה שאין קשר בין המציאות לבין מיקום המצלמות.

3. נשאיר את זה לשוטרים שבינינו. אני לא מכיר את סימולי העבירות.

המממ

1. קצין צריך לעבור על כל דו"ח ולחתום. אני מניח שהם יציבו קצינים נוספים בעתיד...

1cohen

New member
זה גאסטו??

נראה כאילו יש חריצים בכביש אבל העמוד נמוך ושמן כמו של המצלמות הישנות.
מה קורה פה?

deddy

New member
אני לא יודע אם המצלמה שם חדשה

אני עובר שם רק בחודש האחרון.. ראיתי חריצים - וזה כל מה שאני יודע על המצלמות האלו..

Alfa156 GTA

New member
המצלמה היא ישנה, ולא מצלמת.

אכן ישנם חריצים, אולי יחליפו בקרוב את המצלמה עצמה.

לך תדע .. עם היצירתיות שנופלת על המשטרה

מחר בבוקר הם יתחילו להכניס את המצלמות לקופסאות הישנות ..
(צן הסתם זה ידרוש עבודת תשתית ) .

דורון

מיצו

New member
שתי היחידות שעדיין עובדות, לפי מיטב

ידיעתי (ט.ל.ח) הן זו של כביש 40 דרומה ליד עזריקם, וזו של 4 דרומה ליד בית עזרא.

ariel00i

New member
מה לגבי מצלמות הרמזורה כתומות בערים ?

שלשום "רדף" אחרי איזה ג'וימקס בחולון בדיוק לפני רח' מפרץ שלמה, אני לא מבין למה יש רוכבים שיש להם איזה רצון להוכיח שהכלי שלהם שווה ולנסות לפתוח גז ולהדחף בדיוק בין 2 הרכבים שאני רוצה לעבור ביניהם... בכל מקרה, הבחור עובר, פותח גז ושנינו מתקרבים לרמזור, אני רואה שהוא ירוק מהבהב ובכלל צריך שמאלה, אז אני לא מנסה בכלל לתת לו פייט, הוא מצידו סוחט כל טיפה של כ"ס שהכלי שלו יכול לתת, לא ממש עוזר לו כי הוא עובר באדום מלא (מלא-מלא, 2-3 שניות טובות לתוך האדום) תוך כדי שהוא חוטף 2 פלאשים מהמצלמה...

אז זה שהיא מפלישה אני יודע, השאלה היא אם עדיין מתחזקים אותו ברמת הסרט צילום.

מיצו

New member
לא ידוע. אני מבחינתי מתייחס לכל מצלמות הרמזור

כמצלמות אמת מהסיבה הפשוטה שמעולם לא אחשוב אפילו בצחוק לעבור שלא בירוק.

למעלה