515

MooTzk

New member
515 ../images/Emo58.gif

פרק די חלש, מהפחות טובים העונה. הקווי עלילה היו חמודים אבל פשוט לא מצחיקים, אבל כמובן שכל זה מתגמד לעומת... JD עם קרחת WTF?!? הוא נראה מוזר ;[

limors2

Well-known member
ואני בכלל לא מוצאת../images/Emo4.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

יש לי ממילא עוד 6 פרקים לראות אבל אני רוצה שיהיה לי במחשב

talrv

New member
515 ../images/Emo58.gif

דווקא אהבתי את הפרק.. במיוחד שJD ניסה להיכנס לחלום ואז דוקטור קוקס צעק עליו שייצא ממנו
טל

Angelus

New member
../images/Emo58.gif 515

אני לא יודע, אני לא אהבתי את הפרקים האחרונים בכלל. אני חושב שמפרק 10 הייתה ירידה ממש חדה מבחינת ההומור והחדות.
אחד הקטעים היחידים שהצחיקו אותי בפרק היה בסוף הפרק - שד"ר קוקס קורא את התסריט עם החולה שלו.
איפה אליוט?! לא מקובל בכלל!
אגב, זאק בראף באמת עשה גלח?! גדול!

שלטון

New member
הוא לא עשה

זה נראה לך כמו קרחת? מה שאני תוהה זה איך בדיוק יחזירו אותו לקדמותו אחרי גלח כזה

pake

New member
עשה או לא עשה?

בהתחלה אמרתי לעצמי, טוב, הוא לא עשה קרחת, לא הגיוני, אבל אז היה נראה לי כמו קרחת, לא יודע, אולי לא הסתכלתי טוב, וגם לא הגיוני שעכשיו הוא יחזור עם שיער ארוך, למרות שהיגיון לא ממש שולט בSacred Heart. יהיה נחמד לראות בהמשך את זאק עם שיער קצר, למרות שבעונה הראשונה השיער שלו גם היה די קצר. פרק 515 היה דיי חלש לדעתי, אבל עדיין נחמד.

Angelus

New member
לכן אני תוהה.../images/Emo58.gif

קראתי במקום כלשהו שיסבירו את זה עם ה J.D wigs.
אם כן- אקבל את זה!

steelwater

New member
../images/Emo58.gif

באמת?!?! אני לא קוראת ספויילרים אבל אני קוראת את מה שאתם כותביםפה, לרוב אין ממש ספויילרים שהורסים את הפרק יותר מידי. אבל JD עשה קרחת?!?! אולי את זה לא הייתי צריכה לקרוא. כי זה מפתיע מאד לקרוא את זה פה, זה בטח היה מכניס אותי לשוק בכלל אם הייתי רואה את זה ולא קוראת לפני.

steelwater

New member
ראיתי אותו!!

חחח עכשיו אני ביחד איתכם. אהבתי את הפרק. למרות שאמרתם שהוא חלש הוא היה ממש טוב. אני כל-כך אוהבת ש-JD מצליח להחזיר לקוקס או לשרת הפעם הוא היה זה שלימד את קוקס משהו. מדהים מצידו שהוא עשה קרחת! ושבגלל זה קוקס קרא את התסריט עם החולה שלו ושטורק קנה חוברות קומיקס לחולה שלו. חח איזה מצחיק שקוקס יורד על שחקנים! ושהוא עשה כל של בת כשהוא קרה את זה, חחח! ואני שמחה בשביל טרק שסוף סוף הוא קיבל את העבודה שהוא רצה! ועכשיו, שמישהו בבקשה יסביר לי, מה זה "Kelly ripout" או מה שהם לא אומרים שמה?!?!? לא הבנתי...

Angelus

New member
../images/Emo58.gif

הם אמרו משהו כמו Kelly Ripa שזו סלבריטי. לפי מה שהבנתי, שאתה אומר Kelly Ripa למישהו, אתה עבדת עליו בצורה כלשהי.
משהו הזוי לגמרי.. אגב, שמתם לב כמה טורק רזה? מה נסגר איתו?

steelwater

New member
../images/Emo132.gif

יש לה שם די מכוער. בכל מקרה, חיפשתי וראיתי שהיא שחקנית וגם שיחקה באופרות סבון. אני מבררת את העניין!
Joshua Radin - Today
בהמלצת זק בארף! כן חחח... הוא המליץ עליו בבלוג שלו. כדי לשמוע שיר נחמד. ואני אחפש עוד שירים שלו.

למעלה