513

513

מי זה פה אמר שאין תיקתוק שעון לטוני? עשיתי שיחזור קטן על העונה החמישית והגעתי לפרק 13 אני רואה את סופו בדמעות (כן שרי עם דמעות) והיה שם תקתוק שעון לטוני, זה היה בדיוק בסיום השעה הוא מת בזרועתיו של ג`אק לצלילי תקתוק השעון מה שכן לאדגר לא היה תקתוק אבל מה שבטוח שהוא מת לפי הקצף שיצא מפיו. שוב פעם אני שואל את עצמי בפעם המי יודע כמה למה, למה, למה לכל הרוחות והשדים היה נחוץ להרוג אותם מילא אני מבין אדגר להחליף אווירה לין, לא עינין אף אחד אז גם לא נורא אבל למה דמויות שכ``כ יקרות לנו!! מה צריך דמויות חדשות בסידרה? מספיק יש כ``כ הרבה כל הכיף זה לראות סידרה עם דמיות מוכרות מי כבר נשאר כמה אחדים. חסר להם שהעונה השישית לא תדפוק טוב זה יהרוס את כל התענוג לצפיה בסידרה.

אני לא רוצה לבעס אותך

אבל גם אני עד עכשיו חשבתי כמו הרבה פה אבל ראיתי את זה שוב ואין מצב, היה תיקתוק שעון, כיסו אותו בנילון, הגיעו הז``פ, לא נראה שיש מצב

guynavon1

New member
בנוגע לתקתוק השעון+שמועות ../images/Emo58.gif

כמו שאמרו- העניין הוא שלא היה לטוני "שעון שקט" ולעומתו לאדגר סטיילס, טרי באואר, ג'ורג' מייסון, ראיין שאפל ועוד כמה מהדמויות החשובות שנהרגו כן היה שעון שקט כדי להמחיש את ההלם וגם להעניק כבוד מסוים לזכרם. כבר דובר על זה שקמה מחאה גדולה בקהל הצופים בארה"ב על כך שטוני, דמות כ"כ אהובה שליוותה אותנו מהעונה הראשונה- הוצא מהסדרה במוות מיותר ואם כבר- איך זה שדמות כמוהו לא מקבלת "שעון שקט"?! המפיקים סיפרו שהם מצדיקים ת טענות הצופים. מצד שני התעוררה שאלה- האם חסרונו של השעון השקט מרמז על כך שטוני איננו מת? שכן לא הראו בבירור שהוא מת (תסבירו לי איפה ראיתם אותו בשק גופות?). ג'ק טען שהוא מת, כי זה מה שהוא ידע כשעזב אותו במרפאה ב-CTU. בכל מקרה, כל העניין של "טוני חי" נדחה ע"י ההפקה לחלוטין (נו בטח, גם אם זה נכון- הם יגלו לנו הפתעה שכזאת?) שמועה שרצה אומרת שטוני יופיע באמצע העונה הבאה כשהוא בתרדמת/מאושפז... תאמינו למה שאתם רוצים, אני חייב להאמין שטוני חי. אני שומר על תקווה
אם יתברר שאני טועה, אני אישית הופך לטרוריסט בעונה ה-7 והולך לפוצץ את משרדי ההפקה.

saryle

New member
פרק 514

עטפו אותו בשק גופות (אם הוא חי, זה כנראה היה רעיון ממש רע...)

saryle

New member
../images/Emo58.gif

זכור לי שכיסו אותו בנילון לבן... פוקס? גזענים?

guynavon1

New member
פרק 14../images/Emo58.gif

צפיתי עכשיו שוב בתחילת הפרק ולא מכניסים את טוני לשק גופות. שני חברים בצוות הרפואי מכסים לו את הפנים ואת פלג הגוף העליון בבד לבן. את המסקנות שלכם תסיקו לבד...

meetAmeet

New member
כל הקטע זה שיהיה שעון שקט. ../images/Emo58.gif

קשה לי לחשוב שהם במקרה "שכחו" שעון שקט... ולכן זו בהחלט יכולה להיות רמיזה... מצד שני, זו רמיזה די ברורה... נראה לי מצחיק לרמוז את זה ואז לסתור את זה מצד שני... אולי טוני כל כך מיוחד שהוא לא מקבל שעון שקט!

אני לא מבין משהו

אני קצת מבולבל למה אתם מתכונים שעון שקט שכשהוא מת אז מראים את השעון מתקתק? כי אני ראיתי שכן היה לו תקתוק אז מה אני מפספס פה?

meetAmeet

New member
תן לי להסביר... ../images/Emo58.gif

אם אני מבין נכון... בסוף כל פרק אמור להיות צלצול כזה - 57, 58, 59 ביפ מן "טה-טה-טהההה" כל פעם שדמות אהובה מתה היה שעון שקט בסוף הפרק ולא שמעו את הצלצול. ולטוני היה שעון רגיל.

הא הבנתי

הכוונה שכשדמות אהובה מהסידרה מתה אז מראים את השעון מתקתק אבל בלי צליל. (כי לא שמתי לזה לב אף פעם שאין צליל או שיותר נכון לא יחסתי לזה חשיבות)

למעלה