513

MooTzk

New member
513 ../images/Emo58.gif

פרק טוב, אני לא אוהב בכלל את הסיפור של אליוט וקית'(גם בגלל שאני תומך גדול של אליוט/ג'יי די, וגם בגלל שזה פשוט לא קו עלילה מוצלח במיוחד לדעתי), אבל כל הקטע של הfive stages היה ממש טוב וגם טד(המלך), השרת וקלסו
וכמובן, הקטע של הבירה במכונית, לקח לי איזה דקה להתאושש מזה..

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif513 ככה-ככה

ההתחלה של הפרק שיעממה אותי. לא יודע לא צחקתי. אבל מהרגע שבו ג'יי.די ניסה להיות ד"ר קוקס, ואז גם דמיין שהוא תולש להוא את המחק מהעיפרון.. נקרעתי. טד גם היה די מצחיק. השאר לא משהו. והסוף, חשבתי יהיה משהו עצוב, אולי בגלל שראיתי את בן מת לא מזמן, ועוד סצינות יותר עצובות מזה לא הרגשתי כלום, או שהם פשוט לא עשו אותה טוב. גם לא ממש אכפת לי מגברת ווילק הזאת, אז גם אפשרי... לא נורא, אתם עושים עבודה טובה. Better luck next time. פרק בשבוע... נו שיהיה... לפחות יש 24 פרקים העונה.

emalka

New member
../images/Emo58.gif

אני חולה על גברת ווילקס הזו היא אחלה ואני חושב שכל הסיפור איתה ממש סבבה !!! ומי שמתנגד לי יושמד.....חחחחח

steelwater

New member
תוודה על התמונות

חחח נראה מצחיק! אבל בטח הרבה יותר מצחיק לראות את זה... יוווו לדר קוקס יש זיפים פה! איזה חמווווווווווד!!!!

Angelus

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה!

הפרק עשוי היטב. שימו לב איך כמעט כל הדמויות (מלבד לגברת ווילקס עוברים את השלבים הללו.) הכחשה, כעס, התמקחות, דיכאון, קבלה. לדוגמא-
ד"ר קוקס ו J.D מסרבים לקבל את העובדה שגברת ווילקס הולכת למות, ומסרבים לקבל עזרה מהפסיכולוג.
אליוט מתכחשת לעובדה שבינה לבין קית' מתפתחת מערכת יחסים.
ד"ר קוקס (וחברו הטוב לפרק
) ג'יי.די מוציאים את הזעם שלהם על הפסיכולוג (אגב, רק לי הוא מוכר?)
אליוט מקבלת את העובדה שבינה לבין קית' יש משהו, שהוא קצת מעבר לסטוץ'. כל הסיפור עם קלסו, טד והאופניים היה גדול!
לסיכום, פרק מצויין. זה אחד הדברים שהכי קוסמים לי בסדרה - הם מצליחים להעביר אלינו מסרים בעזרת הומור מתחוכם. כן ירבו!

שלטון

New member
משהו לא בסדר איתו

אולי זה בעריכה, לא יודע מה זה, אבל משהו נורא הפריע לי בפרק הזה. משהו היה לא בסדר בו... הוא לא היה מסודר יפה כמו כל שאר הפרקים, עם סיפורים מקבילים שהולכים בהרמוניה אחד עם השני חוץ מזה מה קרה לד"ר קוקס? הוא גידל זקן וזהו - נעלם האלפא מייל הכריזמטי שלנו והוא הפך לאיזה חטיאר שעדיין ציני בנפשו אבל עייף מדי בשביל לפתוח בנאום ארוך ומלא שנאה יוחזר ד"ר קוקס הגאוני לאלתר! עצוב לי לראות את ג'ון סי ככה

Angelus

New member
העונה שונה מקודמותייה.../images/Emo58.gif 5

זה דווקא הדבר שאהבתי בפרק - היחסים של J.D ופרי (כנראה) משתנים. תשמע, לאחר (כמעט) 5 שנים, יחסים משתנים, אנשים משתנים. בנוגע לג'ון, אני מסכים. הוא נראה מעט עייף מהרגיל. (בנאדם, תתגלח!) חוץ מזה, אני עדיין לא סגור על קית'. מצד אחד, המשולש J.D-אליוט-קית' משעשע מאוד - אבל אני חושב שהוא מקבל יותר מדי יחס.

שלטון

New member
אני שונא את קית'

דבר ראשון אף אחד לא אוהב בחורים נאים מהסוג שלו. דבר שני אם בנאדם מופיע כל כך הרבה פרקים, לא עדיף לנסות לעשות ת'דמות שלו טיפה פחות שטוחה? הוא בלטה טלוויזיונית הבנאדם אני חושב שהיחסים בין ג'יידי לד"ר קוקס לא אמורים להשתנות. אני מבין ששינוי הוא הכרחי, אבל שינוי בדינמיקה של "אתה ילדה קטנה" אומר גם שינוי באופי של ד"ר קוקס - הוא נראה עייף מדי משמע הדינמיקה משתנה לגמרי ואנחנו מאבדים את אחד הדברים החשובים ביותר בסדרה. בכיף, שיביאו שינוי, אני סומך עליהם גם שזה מה שהם יעשו, אבל שינוי אצל בנאדם בן 40 פלוס הוא באמת לא הכרחי - בשלב הזה אתה כבר אמור להבין איזה מין בנאדם אתה

steelwater

New member
כן אבל...

אתה צודק, בגיל 40 לא בהכרח יהיה בו שינוי גדול. בל זה שינוי ביחסים בינו לבין בנאדם שהוא פגש לפני 5 שנים, יש קשר לגיל שלו אלב לא יותר מידי. ודוגרי, כמה שזה משעשע לעיתים, לפעמים זה גם מעצבן! ולי אין כוח לראות את קוקס יורד על JD כל הסידרה. כאילו אני רוצה שהוא ימשיך לרדת עליו אבל שדברים קצת יתרככו. שתהיה איזו סצינה ממש מרגשת בניהם, לא יודעת... אז שהירידות ימשיכו אבל שהם יתקרבו יותר! וקית' ממש חמוד! עוד לא ראיתי את הפרקים הבאים אחרי 505 אז נאי לא יודעת איך הוא יהיה ומה קורה איתו...

שלטון

New member
היחסים האלה שאת רוצה שיהיו להם

זה מה שכבר יש להם מתחילת הסדרה... בגלל זה זה עובד. רוב הזמן הוא יורד עליו ומעמיד פנים כאילו הוא שונא אותו, אבל תמיד יש את אותו רגע שהוא מוריד את כל המסיכת הציניות הזאת ומראה לנו שהוא בנאדם. מה שטוב הוא שהוא עושה את זה בדיוק במידה כדי שאנחנו נרגיש שהוא בנאדם אבל מבלי להרוס את הדמות המבריקה שלו. ג'ון סי עשה דמות גאונית ואין ממש צורך לשינוי כזה בדינמיקה. הוא נהיה רכרוכי מדי בפרקים האחרונים וחבל

Angelus

New member
זה בדיוק מה שעושים עכשיו.../images/Emo58.gif5

קית' מתחיל להתאהב באליוט. (יש לו רגשות לפחות
) אני אישית לא בעד המערכת יחסים הזאת - אני חושב שזה כבר ברור ש J.D ואליוט צריכים להיות ביחד. הייתי בטוח שילכו על הכיוון הזה העונה -- בייחוד לאחר שהם עברו לגור ביחד. וכמו שיעל אמרה, לאחר היכרות ארוכה עם בן אדם, השינוי במערכת היחסים שלהם הוא בלתי נמנע. נראה, אולי הם בקרוב יפתחו קליניקה ביחד.

למעלה