512

steelwater

New member
512../images/Emo58.gif

אני עוד מעט בפרק 515 ואז אני אוכל להפסיק לפתוח הודעות חדשות חחח! ממש אהבתי את הפרק הזה!!!
הוא מאד מאד הצחיק אותי. אחד הקטעים הגדולים - שקוקס אומר ל-JD שהוא אהב את התסריט שלו!!! גם בפרק הזה היה שיר של Coldpaly. ממש התרגשתי כשהיה את "Fix you" בסוף. זה הרגיש קצת ברור מידי אבל זה היה מתאים לסצינה. אוף, זה כל-כך העציב אותי כשכרוב נגע באישה! ויופי שלא הגזימו בפרידה ממנה... כרגיל JD וקוקס חמודים. קשה לי כי מצד אחד אני אוהבת את קית' אבל מצד שני אני לא רוצה שהוא יהיה עם אליוט ו-JD מעוצבן עליו ואני לא רוצה לשנוא אותו. נו, שיפרדו כבר ואז אני יאהב אותו יותר. הקטע עם העורב היה מצחיק. נתנו יותר זמן מסך לשרת.

steelwater

New member
513../images/Emo58.gif

פחות טוב מ-512 אבל גם פרק טוב. טד, או איך שלא קוראים לו, קביל יותר זמן מסך כמו שהשרת קביל בפרק הקודם. חחח גדול הסיפור של קלסו והאופניים! עצוב, איזה מסכן קלסו. "I wouldn't be able to leave the fameiy forvere if it wasn't for your bike" עצוב שהאישה מתה. השחקן הזה שיחק נראה לי שיחק בסדרה חמודה שהייתה פעם בערוץ 3. משהו עם רדיו אבל אני לא זוכרת. אז הוא היה חמוד, עכשיו הוא די זקן ומוזר ולא כזה חמוד. אבל מעל הכל, הדבר שהכי ראו בפרק הזה והיה כל-כך מרכזי - JD הוא כל-כך הומו!!! פרי כל-כך הומו! הם רוצים להיות אחד עם השני! -איך ש-JD התרגש שפרי אמר "We". -הוא אמר לו שהאופנוע שלו לא עובד כדי שפרי יתן לו טרמפ והוא ממש מהר הציע את זה ובאמת הסיע אותו. -כל הפרק הם היו ביחד! -JD כל הזמן אמר דברים עליו והסתכל עליו בצורה כזאת... וזה רק חלק מהדברים שהיו בפרק שגרמו לזה להראות ככה. כן,כן פרי הוא המנטור של JD והוא מעריך אותו מאד. אבל זה היה כבר נראה מעבר לזה. ולא שיש לי בעיה עם זה, הם יהיו חמודים ביחד! חחח. תראו, בסופו של דבר הייתי רוצה ש-JD יהיה עם אליוט, אבל זה היה גדול עם הם יתנשקו פעם אחת! אני יותר מידי מוזרה?

Fenris

New member
דר. קוקס?! הומו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

השתגעת לגמרי? האמת היא שגם JD לא ממש הומו. הוא רק מתנהג כמו אישה. ובהקשר הזה - הורג אותי כל פעם שמישהו בסדרה הזו אומר A "Friends Forever" Collage.... מי לעזאזל מכין דבר כזה בחיים?

steelwater

New member
כן!

ראית את הפרק הזה? תסתכל איך הם מתנהגים! JD תמיד מתנהג ככה ליד פרי בגלל שהוא מעריץ אותו ובגלל שהוא רואה בו המנטור שלו. ופרי מתעצבן על JD ועל כל ההתנהגיות החולמניות שלו והעדינות שלו. וככה זה היה לאורך כל הסידרה. אבל כשאתה רואה את הפרק הזה ואיך שניהם כל הזמן ביחד ו-JD מתרגש כל-כך כשפרי אומר "We", וש-JD רוצה שפרי יקח אותו באוטו שלו וממש מתרגש כשהוא עושה את זה וכ"ו אז זה ממש נראה כאילו הולך בניהם משהו... אני יודעת שזה קצת מופרך ואני די בטוחה שהכותבים לא מתכוונים לשים את JDופרי כזוג, אבל זו מערכת יחסים שעומדת מאד על הקו הזה שבין הערצה ואהבה הטרוסקשואלית לאהבה מינית. ואני רוצה להגיד שאני לא מתכוונת לזה כל-כך ברצינות. אני יודעת ששניהם לא הומואים וש-JD מעדיף נשים ושגם פרי מעדיף נשים ונשוי לג'ורדן ואוהב אותה. אבל אלו תהיות. ונכון שפרי נותן את החזות הכי לא הומואית שיש אבל הוא בעצם נותן ממש חזות כזאת! הוא הכי מחביא את זה בעולם. מנסה להיות גבר גבר ויורד על העדינות של JD כל הזמן. ובכלליות הוא כל הזמן יורד על JD, קורא לו בשמות של נשים, מכאיב לו פיזית ונפשית וכ"ו אבל ברור הרי לכולם שבפנים הוא אוהב אותו.

שלטון

New member
אוי נו באמת

לייחס ליחסים של קרבה מסוימת משמעות מינית זה כזה מגוחך, ובייחוד במקרה הזה. זה שהוא מעריך את ג'יידי זה לא אומר שום דבר מיני נו באמת. אפילו כתהייה הכי כללית שיש זה די מיותר. וקוקס(למרות שמו המוזר) הוא לא הומו מודחק. לא פגשת פעם אנשים מהטיפוס שלו? הוא לא הומופוב, הוא פשוט גבר גבר, זה הכל. לא כל בנאדם שמתנהג כמו הוא הומו... זה כמו להגיד שדון קורילאוני הוא הומו כי הוא מתנהג בצורה גברית..

steelwater

New member
אוקיי

אילו אם הייתי מסכימה איתך בקשר לזה שהם לא ושלא צריך לייחס למערכת הזאת משהו מיני, לדעתי כן אפשר לחשוב על זה כתהייה כללית! אני יודעת שהם אל באמת הומואים והם לא באמת יהיו ביחד. ואתה צודק בזה שלא כל גבר כמו קוקס הוא הומו מודחק. אבל פשוט המערכת יחסים שלהם נותנת לי הרגשה כזאת... ואני לא היחידה שחושבת ככה, האינטרנט מלא באנשים שמסכימים איתי בעניין. זו סתם מין תהייה כזאת נחמדה ומצחיקה. לא צריך לקחת את זה קשה מידי.

steelwater

New member
רגע...../images/Emo58.gif

מנדי מור משחקת את החברה של JD?!?!? השלומאלית? את פרק 510 ראיתי אבל כל הפרק הקול לא היה מתאים לתמונה! זה היה מאד עצוב ומעצבן. אבל עכשיו הבאתי חדש ואני מקווה שהוא יהיה בסדר ואז אני אגיב עליו. אץ 511 ו-514 כבר יש לי ואני מתכוונת לראות היום ואז נגיב. ובתקווה שמהר מאד גם יהיה את 515 ואז אני כמוכם, חחח!

Angelus

New member
מופנה, מופנה אלייך.../images/Emo3.gif

כן, זאת הייתה מנדי מור.

steelwater

New member
עזוב...

רק לא מזמן גילתי מהתמונות של זק ב-imdb שהוא היה איתה... או שהם עדיין זוג?

steelwater

New member
../images/Emo58.gif511

ממש אהבתי את הפרק והוא ממש הצחיק אותי! JD אומר אליוט שמה תמונה שלה, מה שבאמת היה בהתחלה תמונה שלה, ואז היא אומרת שזה גרי ביוסי ויש תמונה לו חחח! זה מגניב שהם מדברים בפרקים על דברים שדיברו עליהם בפרקים קודמים כמו שכבר היה פרק שאמרו שאליוט דומה לגרי ביוסי והביאו אותו גם חחח! ושהם נסעו ביחד לבי"הח חחח. "Jimm will not get new iquipment" חחח! פרי קרא ל-JD, דוריאן!!!!! הוא לא אמר את זה לא אלה כשהוא דיבר עם השרת, אבל עדיין, זה היה גדול! חחח גדול שפרי והשרת התעללו בו ביחד ושהם הביאו אותו עירום לביה"ח חחח! אבל הם הוציאו לו את הפרסינג, איייייו(קול של מגעיל) ואאאאווווו(קול של כואב)! והתמונה המוגדלת שלהם חחח!

למעלה