512 - מה חשבתם?

Billy Shirs

New member
512 - מה חשבתם?../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה היה פרק הזוי במיוחד, בעיקר בקטעים של מאט ורייצ'ל. הבנאדם אובססיבי אחריה ועושה רושם שעוד שניה הוא מתגייר, אבל בסוף הוא לא אוהב אותה? או שהוא סתם אמר? ואז הוא הולך לאחותו למחצה ושוכב איתה ומתאהב בה פתאום? מה הקטע של כל זה? לדעתי העלילה הזאת הייתה צריכה להתפרש על שני פרקים לפחות, זה היה צפוף בצורה לא הגיונית. וסוף סוף עדן הרגה את ג'וליה. *מישהו* היה צריך לעשות את זה. חבל רק שזה היה באיחור של ארבע עונות. אז ג'וליה קלטה שעדן מרעילה אותה, ועדן, בחירפון טוטאלי יורה בה. לא הכי חכם. ההרעלה שלה הייתה די גאונית כי במשך הרבה זמן אף אחד לא חשד בזה, ואז היא באה עם אקדח? היא הייתה צריכה ללכת על משהו עם פרופיל נמוך יותר. את כריסטיאן בקושי ראו בפרק וחבל, אבל את העלילה של שון והמבקר אהבתי מאוד. זה נחמד ששון מתחיל לאבד את הנקמנות והאלימות שלו. בעונות שעברו הוא היה מחטיף אגרוף לכל מי שהיה מעצבן אותו והייתי בטוחה שהוא יעשה את זה גם עכשיו, אבל נחמד לגלות שלא.

pinkdor

New member
אני לא יודע מה לומר...

כי משום מה שכחו להוציא תרגום לפרק הזה... מישהו יודע מה הולך עם המתרגמים של ניפ טאק1?

Billy Shirs

New member
אני תמיד רואה בלי תרגום

לא רוצה להיות תלויה בחסדי המתרגמים. אז לצערי אני לא יכולה לעזור לך
אבל בטח יש באיזה אתר, תריץ חיפוש בגוגל.

GaIi4697

New member
../images/Emo58.gif

נמאסססס ג'וליה, תמותי פורגאסייק מאט, תתאבד כברררררר אני חייבת לציין שהקטע כשעדן כביכול יורה בג'וליה היה הקטע הכי לא מעניין והכי לא מפתיע בכל הפרק הזה ועדן הייתה לבושה מזעזע. חצי מהפרק לא באמת הבנתי, אבל קלטתי בקטנה מה היה מה נסגר עם מאט? מתי בדיוק אמרו שהבחורה עם המבטא האדיוטי המעצבן היא הבת של כריסטיאן? כאילו, זה הגיוני בכלל? מתי כריסטיאן הכניס עוד מישהי להריון? [או שהייתי אמורה להבין לפי הפרצופים שלה שהיא סתם אמרה את זה למאט?] בכלל היה דוחה איך שהם לקחו את זה ממש ברצינות. הקטע של להיות בתור זוג. מאט אדיוט. ואם אני (בתור מישהי שממש אהבה את רוב השחקנים עד עכשיו, כולל אותו ואת ג'וליה) אומרת שנמאס, באמת נמאס. ורייצ'ל נראת אנושית. המבטא שלה עדיין לא. הייתה להם אחלה התחלה, אהבתי שהראו את כל הקטעים שמאט נדפק בהם בכל צורה אפשרית (תרתי משמע?). אבל השיחה עם ג'וליה ואוליביה הייתה מוזרה. אני עדיין לא בטוחה למה עשו אותה ככה. אוליביה גם מעצבנת. משהו אחרון- באחד הפורומים פירסמו את זה: Okay, here's the deal once and for all. Next Tuesday we return for an uninterrupted run of six episodes. They join the already seen eight, for a season of 14. When the writers strike is over (if it's ever over), we will all return and shoot eight more episodes, which will either run later this year or early next year. Beyond that, I have no contract. Hope this clears up any confusions... Ryan זה אמור לענות על השאלה 'כמה פרקים יש בעונה הזאת' אבל לא באמת הבנתי משהו. הNext Tuesday בעיקרון היה כשהיה את ההפסקה בגלל החגים. ואז הוא אמר שהם חוזרים ל6, שזה אומר שיש עוד פרק אחד. ואז הוא אמר שאחרי שהשביתה תסתיים (והיא הסתיימה, נכון?) הם יצלמו עוד 8 פרקים. זה אמור להיות עונה שישית בדרך כלשהי?

GaIi4697

New member
אה, ובלי קשר

לכו לראות סוויני טודדדדד [אחד השווים.]

limors2

Well-known member
הו מאטי, מאטי.../images/Emo58.gif

לעשות את אחותך? זה שפל חדש
אני ממש מקווה שהגענו סופסוף לקיצה של ג'וליה המאוסה, אבל אני בספק אם הם יהיו כ"כ נחמדים אלינו ויתנו לנו להיפטר ממנה

Billy Shirs

New member
מה שמפגר../images/Emo58.gif

זה שהם שכבו פעם אחת ופתאום הם זוג והם מאוהבים בטירוף ולא רוצים להיפרד... ממתי *זה* קורה בניפ טאק? ומה הקטע של הריבאונד המטורף הזה של מאט? אגב, שמתם לב שלמאט וקימבר היה ממש ממש קל להיגמל מסמים? לא נראה לי שזה אמור להיות קל כל כך. זה אמור לקחת חודשים ואפילו שנים:\ אבל מצד שני הסדרה הזאת לא אמיתית במיוחד.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif, נכון, אבל די למריחה -

נכון שההתמכרות והגמילה היו בתהליך מזורז ביותר , אבל ממש חששתי שהם הולכים למרוח את זה . כל תהליכי ההתמכרות/גמילה (סמים, אלכוהול, בעל מכה וכו') בסדרות הם מייגעים וחוזרים על עצמם.... טוב עשו שהשאירו את זה לרמת פרק אחד אינטנסיבי מעניין וירדו מזה.
אני בעד. לשמור על עניין. בכלל הפרק האחרון עכשיו היה גם מואץ כזה... נקווה שזה הסגנון הייחודי של הפרק ולא התחלת הסוף.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif נקודות על הפרק, ו-קו אחד :)-"גן עדן"

קודם כל - פיספתי משהו או שבפרק הקודם נשארנו כשהסוכנת של שון נמצאה מדממת בדירתו .. איך זה המשיך ? היה מובן שהיה מתה , או מה ?
אכן היה פרק בסגנון מזורז (על ההתחלה ג'וליה רואה את כריסטיאן מזיין מישהי אחרת , (אירוע שבהחלט יכל להוות סיום דרמטי לפרק אחר) - היא ישר מתעמתת איתו תוך סצינה אחת , חוזרת לאוליביה, מתוודה בפני אוליביה על הרומן שלה עם כריסיטיאן... הבדיקות, הגילוי על ההרעלה וההתעמתות עם עדן - תחשבו על זה - יש פה אירועים לחצי עונה :) כנ"ל בגיזרת מאט - הוא מבשר להוריו (אבא, תכיר את האבא השני שלי :) שיש לו כוונות רציניות לגבי רייצ'ל, מסרב לפגישה רומנטית עם איימי, אבל מגלה שרייצ'ל לא רוצה אותו ומטיח בה כמה דברים כנים . (קאט. פה אמור היה להסתיים פרק אחד, אבל לא-) , הוא שוכב עם איימי ,כדי לגלות שהיא אחותו.. ועוד. ייתכן בכלל שיגלה שזה אחיו שעבר ניתוח לשינוי מין :) וכמו שדובר פה רבות, האם ג'וליה מתה או לא ? ... הרי ראינו ב"פרק העתיד" שמדבר על קונור שכל המשפחה כולל ג'וליה עדיין יהיו בחיים בעוד יותר מעשר שנים. אלא אם כן הפרק ההוא היה פיקטיבי ודמיוני לחלוטין - לא אמור לקרות שום דבר רע לג'וליה. אבל לפי התגובות פה - לא כל כך איכפת לכם ! חסרי רגשות
גם העניין שעדן ירתה בג'וליה ... היה נראה מאוד לא מתוכנן .. כאילו היא לא ידעה שיש שם אקדח, ורק כשראתה אותו , חזרה בה מתוכניתה להתוודות ולהרוג את ג'וליה פתאום ? באמת מהפך. ובתוך כל זה הספיקו להכניס שני סיפורים וניתוחים רפואיים.
וכמו שכתבתי בפרק הקודם, שמתם לב שהניתוחים ותוצאותיהם (הלפני ואחרי) הרבה יותר נראים לעין בתוכניות האחרונות (כלומר , עד כה ברוב העונות היו ניתוחים של שאיבת שומן, השתלת שפה, העלמת סימני מתיחה וכו'.. דברים שקשה ויזואלית להתרשם מכישרון הפלסטיקה של המנתחים. הניתוחים האחרונים הם יותר ענייני איפור, כך שממש קל להראות את הלפני והאחרי על מנת להראות שינוי בבן אדם. יש פה שינוי קו לדעתי.

shelikon

New member
../images/Emo58.gif

אז ככה... אישית מאוד אהבתי את הפרק, נחמד מאוד שיש הרבה סיפורים והפרק זורם ולא נותן לך מנוחה. אהבתי שהם התמקדו הפעם ביופי מול הכיעור (חיצוני ופנימי ושלא תמיד הם תואמים...) מישהו כאן דיבר גם על קולין ובאמת לא הראו לנו איך זה נגמר (היא מתה או היא בבית חולים ?) הקטע עם האחות של מאט היה מוז למדי, לא נתנו לנו שום הסבר איך זה באמת יתכן, מי האמא שלה, איך היא גילתה את זה ולמה מאט האמין לה בכזאת קלות? אני מצטרפת כאן למי שאמר שיש שינוי קו בסוג הניתוחים ואני גם יותר נהנית לראות תוצאות מובהקות של הניתוחים מאחר ומדובר בפנים אז יש שם יותר עבודת איפור וזה גם יותר מעניין. ומה יש לכם אנשים שאתם כלכך רוצים לראות את ג'וליה מתה?
היא באופן כללי בסדר גמור חוץ מהעובדה שהדיבור שלה מעצבן לאללה!! ומי ששאל פה מה קרה לעדן האם היא ידעה או לא ידעה לגבי האקדח ולמה היא אמרה על התוכנית שלה, אז אני מניחה שהיא כן ידעה על האקדח והיא אמרה את התוכנית שלה לג'וליה רק כדי להרגיע אותה כדי שג'וליה לא תהיה לחוצה להתקשר לאף אחד ותהיה לא מוכנה כשעדן תצא אליה עם האקדח...

טיי 1

New member
הלו הלו , ה"מישהו" שדיברת עליו בכל הפעמים

בכל אחת מהפעמים זה אני
. ואני גם מסכים לגבי ג'וליה - בהתחלה (עונות ראשונות) לא ראיתי בה שום דבר מיוחד, אבל עכשיו היא נהייתה חלק מהשלשה הקדושה. לגבי האקדח - כשעדן הלכה לחדר (כאילו) לארוז, היה נדמה שבאמת היא מתכוונת להתקפל ולפי המבט שלה כאילו היא באותו רגע נתקלה באקדח ואז בא לה הרעיון. אני לא מניח שזה כל כך משנה, בסופו של דבר היא יצאה עם האקדח וירתה במשהו (שאנחנו אמורים לחשוב שהוא ג'וליה :), אבל ייתכן שהיה איזה ואזה בסלון שלא התאים עיצובית למקום והיא התחרפנה וירתה בו :)

shelikon

New member
צודק :)

זה היית אתה, כי קראתי את התגובה שלך אחרונה מסכימה עם רוב הדברים שכתבת דרך אגב

טיי 1

New member
:) ולגבי הסיפור של קולין - ../images/Emo58.gif

או שפספסנו משהו, או שכנראה הם בכוונה לא סגרו את הסיפור , כי הכל הולך להשתלב יפה בפרק הבא שיהיה האחרון לעונה ויביאו לנו סגירה של כל הסיפורים ביחד ... (דבר צפוי יהיה למשל אם בדיוק קולין נכנסת לבית של ג'וליה ויורה בעדן למשל באותה שנייה ...)

GaIi4697

New member
הרעידות שלה מעצבנות

אבל כאילו, ממש, אני שונאת שהיא עושה את זה. זה פשוט כ"כ מציק

למעלה