510

חסויH

New member
510

לא הייתי פה כל השבוע אז אני לא יודעת אם דיברתם על זה אבל למה לא שודר פרק 510 או לפחות למה אין אותו באינטרנט? בתודה מראש אני :)

gilmorefreak

New member
ושוב זה חוזר על עצמו...../images/Emo4.gif

אני לא מבינה למה אי אפשר לבדוק רגע לפני ששואלים..זה פה בעמוד הראשי..כמה הודעות מתחת..את יודעת היטב שאת לא היחידה בפורום שצופה בעונה החמישית- איך לא הנחת שנושא ה"אין פרק השבוע" כבר עלה ודנו בו בפורום?

gilmorefreak

New member
אה..ואם כבר נפתח הנושא..אז..

יש פרומו..הוא ספוילרי כמובן..
מישהו יכול להגיד לי פחות או יותר מה הם אומרים שם?[עדיין המחשב חסר כרטיס קול..
]

morini77

New member
אימא'לה! זה עושה לי

את הקריין בהילוך איטי כזה כמו באיזור הדמדומים! אימאאאאאאאאא

GinGerit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo2.gifאוווו ../images/Emo58.gif ומה שהם אומרים

נשמע מעניין! מעניין מה לוק שומר במחסן...בטח גופות של חברות לשעבר...! אה, והם אמרים שם: הקריין: לאהבה שהיא תמיד רצתה... לורליי ללוק: אתה הגבר המושלם הקריין: יש סוד לורליי לרורי: אף אחד לא יודע לאן הוא הולך ומה הוא עושה הקריין: שאולי הם לעולם לא יתגברו עליו... לורליי: לוק בבקשה לוק: אין לך כבוד למה שאני רוצה! לורליי: לא לוק בבשקה!

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif

אבל אני קראתי מה יהייה..וזה פשוט נשמע מוזר! אווף נו..AMP רעה!

gilmorefreak

New member
בלה..ASP*

איימי שרמן פאלדינו- יוצרת הסדרה..נו..אני תמיד טועה בראשי התיבות שלה

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifאבל קודם הודעה קטנה...

בצער רב וביגון אני מודיעה על סגירתו של אתר בנות גילמור מס' 1 ברשת www.gilmore-girls.net
עכשיו מי יזין אותי בספוילרים? מי יקשר אותי לכל האתרים הכי שווים? מי יעדכן אותי במתי ישודר פרק ומי לא??? אווף, כולי אכזבה..אני לא מאמינה שהוא ירד..
ועכשיו
למטה... מספיק?
כן..האמת שלא הכי הבנתי..הם רבים בגלל מה שבמחסן- מה שבמחסן זה סירה שאבא שלו בנה פעם..לוק צריך למכור אותה תוך שבוע בגלל שדיירים חדשים באים לדירה[הזקנה שגרה שם עוברת לבית אבות] אבל הם, לעומת הזקנה, רוצים גם את המחסן- לחנות את המכוניות שלהם.. לורליי קונה את הסירה..על זה הם רבים...לא מצליחה להבין למה הוא כועס על זה שהיא קונה את הסירה..
יהייה מעניין זה בטוח.. אהה..ובלי קשר- איפה את כבר לא רואים אותך פה?

STA1

New member
היה בWB סרט

ובגלל זה לא הראו את הסרט אבל ביום שלישי הקרוב הוא יהיה ואחרי זה יהיה את החופשת חורף הזאת!!ולא יהיו פרקים!! רק שידורים חוזרים!!

מישהו מבין פה באוגרים../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

חחחחחח....לאוגרת שלי נפלו השיניים והיא לא זקנה ביכלל... אז חשבתי שאולי מישו\י מבין\ה פה באוגרים ויגיד לי למה זה קרה...ואם השיניים שלה יצמחו בחזרה.....כי היא לא אוכלת ואני ממש לא רוצה שהיא תמות!!!..... היא גוש חמוד למדיי

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif

נסי כאן..אולי הם יוכלו לעזור או משו..כי לי אין מושג.. פעם הבאה תכתבי שאת מנצל"שת...

gilmorefreak

New member
אמממ..אז ככה..

קודם כל זה סתם שתדעי, את לא צריכה להתנצל.. אז ככה..לנצלש זה לנצל שרשור, נכון? השרשור שנפתח דן בפרק 510 ואת שירשרת בתגובה להודעה הודעה על האוגר שלך- האוגר שלך לא קשור לפרק 510, נכון? כלומר ניצלת את השרשור כדי לכתוב הודעה בנושא אחר, שלא קשור לנושא אבל גם לא הצדיק פתיחת הודעה חדשה..זה הכל!
מקווה שהבנת...

למעלה