50cent

Samy A

New member
גועל נפש

ניסן שור הזה תפס מעצמו טיפ-טיפה יותר מידי הוא לא אוהב את האלבום? שיכתוב את דעותיו באופן אובייקטיבי "האמריקאים הטיפשים" שנכתב כבר בהתלחת הביקורת מראה על ביקורת בוטה אגרסיבית ולא הוגנת. יכול להיות שלניסן שור יש קשר לבנזינו? :))

Blood

New member
תשמע..

א. הביקורת כלפי האמריקאים לא קשורה לדיסק.. ב. ניסן שור נוהג להביע את דעותיו באופן קיצוני, יש יגידו גזעני או שטותי: ("אמינם הלבנצ'יק, שעד לא מזמן היה צריך לקבל את אישורם של הכושונים לכך שהוא שווה משהו") ("ניסן שור חושב שהפושטק המלוקק 50 סנט הוא הוכחה לכך שמי שאוהב היום גאנגסטא-ראפ הוא טיפש") אבל זה מה יש... צפה לתגובות דומות על האלבום מצד חלק מחברי הפורום..

Samy A

New member
תשמע

יש הבדל בין לתת ביקורת לבין לפרסם הודעות גזעניות במאגזין וירטואלי אני בספק אם היו מפרסמים כזאת ביקורת בעיתון רציני ביקורת צריכה להיות אוביקטיבית ובהחלט לא גזענית הוא רוצה להיות גזען? שיפתח סורס ישראלי משלו ויסביר למה רק שחורים יכולים לעשות היפ הופ

בנזינו הוא אחד מהבעלים של ה..

source ככה שפשוט אפשר לברר כמה 50 סנט קיבל שם.. וניסן שור צודק.האמריקאים טיפשים כי הם כמו עדר שקונה דיסק רק בגלל "הייפ".

tomoshe

New member
האמריקאים כאומה לא טפשים.

בארצות הברית תוכניות כמו סיינפלד ופרייז'ר כיכבו שנים בראש טבלת הרייטינג - בארץ הם לא היו חולמות להתברג בעשרים הראשונים. מי יותר טיפש - מי שרואה סיינפלד או מי שרואה דודו טופז?

ומה עם כל תוכניות

"המציאות"???באמריקה יש זבל בצמרות הרייטינג שלא היית חולם לראות בארץ. ברור שהאמריקאים כאומה לא טיפשים אבל ההצלחה מטורפת של אחד כמו 50 סנט,ולא פחות מההצלחה עצמה דרך ההצלחה(מכירה מדהימה בשבועות הראשונים של אומן "חדש" רק בגלל הייפ) מעלה לא מעט תהיות.אני חושב שזה במידה מסוימת מפחיד.אמינם "אמר" ש50 הוא הדבר הבא אז כל החסידים שלו הולכים לקנות את הדיסק.

Psycho BuZZ

New member
נכון, כי החסידים של אמינם

יודעים שהוא לא סתם מזיין ת'שכל ושהוא מבין במוזיקה טובה, והוא בעצמו הפיק את האלבום יחד עם דר' דרה, אז זה לא יכול להיות בדרגת השפל! אני, אישית, מאוד אהבתי את האלבום וכל החברים שלי ששמעו את זה גם אהבו מאוד! אני בטוח שגם כשאמינם התפרסם, כולם ירדו עליו, וגם כל ראפר חדש שיבוא עכשיו הוא לא יקבל את הביקורות הכי חמות... תנו לו זמן - שנה-שנתיים ומצאו את עצמכם אומרים על 50 סנט דברים טובים...

Pace

New member
המוזיקה של 50 סנט היא בינונית

במקרה הטוב, והרבה פעמים זבל שלא ניתן לעיכול. הרי ברור לכולם שאם אמינם היה הולך ומחתים עכשיו את, נניח, ישראל גוריון - אתה היית רץ לקנות את האלבום שלו ומנסה לשכנע את כולם כמה המוזיקה שלו טובה רק בגלל שאלוהים (סליחה, אמינם) החתים אותו.

Psycho BuZZ

New member
לא נכון, וזה גם לא מה שהיה

במקרה של 50 סנט... לא הלכתי לקנות את הדיסק לפני שידעתי שהחומר שלו טוב... שמעתי קודם את ה-Power Of The Dollar, ואת ה-Guess Who's Back, ואת עוד הרבה מיקסים לפני שהתחלתי להתלהב ממנו והלכתי לקנות את הדיסק... אבל לא בשביל זה כמובן שמעתי את השירים שלו... קיצר, אל תחליט משהו לגביי לפני שתהיה בטוח...

G Dogg

New member
הכתבה באמת גזענית בטירוף

אבל אני מסכים שהדיסק של 50cent היא בינונית, אבל יש כמה שירים טובים בדיסק.

O abadi

New member
אהבתי את הפיסקה הזאתי-

". 50 סנט הוא בן טיפוחיו של אמינם, שלקח אותו תחת חסותו, החתים אותו וגם יעשה עליו עוד קצת דמי כיס. ב"אול מיוזיק גייד" מספרים שהיתה לו ילדות קשה – אמא שלו מתה, אבא שלו מת, הוא הפך לסוחר סמים, נכנס ויצא פעמים רבות מהכלא עד שמצא את המפלט בראפ (מזכיר קצת את סיפור החיים שלי). הנה, תראו איזה צחוקים – אמינם הלבנצ'יק, שעד לא מזמן היה צריך לקבל את אישורם של הכושונים לכך שהוא שווה משהו, הפך לאסמכתת היפ הופ בפני עצמו. בכך הושלמה מהפכת הסלים שיידי בתעשיית הפופ האמריקאית: לא רק שהוא שבר את ההגמוניה השחורה בהיפ הופ, עכשיו אמינם גם קובע מי יהיו כוכבי העתיד שלה" לניסן שור באמת יש טעם מעולה בהיפהופ! הוא באמת בטעם שלי!!!

Samy A

New member
אוי ואבוי

כל מה שרואים בפסקה הזאת זה גזענות זה בדיוק כמו שהיו אומרים "טי אן, הערבי המסריח שרק אנחנו היהודים נתנו לו להיכנס לתרבות שלי, גם עכשיו יחליט משהו בקשר למוזיקה" ג-ו-ע-ל נ-פ-ש

למעלה