50Cent Ft. Robin Thicke - Follow My Lead

HapoHell

New member
50Cent Ft. Robin Thicke - Follow My Lead

אחרי הקליפ והשיר המאוד מוצלחים עם ג'סטין וטימבו,דולף קליפ 5 (!!) מהדיסק החדש שלו 50, שייצא ב11 לספטמבר. כאן הוא מארח את רובין ט'יק המאוד מוכשר מהלייבל של הנפטונז, בשיר רגוע. זה רק אני או שזה דסטין הופמן בתור הפסיכולוג בתחילת הקליפ?

HapoHell

New member
ועוד על הקרב ב-9.11 בין 50 לקנייה

50 אומר שאם קנייה ימכור יותר ממנו הוא יפסיק להוציא מוזיקה משלו. אני הייתי שם את הכסף על שקניה ימכור יותר.

The Rattlesnake

New member
רק שיעמוד במילה שלו!!!

בע"ה קנייה אם זה יעזור להפסיק את המוזיקה של חראטה סנט אני יקנה 100 עותקים של קנייה

חולוני

New member
חבל שקנייה לא הבטיח אותו דבר.

אמן יהיה תיקו ואז שניהם יפרשו.

O M R 1 1

New member
בנתיים קנייה החליט לוותר על התחרות.

הוא טוען שזה טיפשי , והוסיף שבסה"כ המאזינים ירוויחו ששני אלבומים טובים יוצאים יחד. . (בערך ציטוט).

youngdiz

New member
פיפטי הולך לאנוס את המצעדים.

חמישה סינגלים לפני האלבום, רובם מפציצים, ביחוד I Get Money ו-Ayo Technology. מה שבטוח, הוא חזר לעשות מוסיקה טובה אחרי המאסקר. לא מבין את אלו שחושבים שקנייה יכול לדגדג אותו במכירות של השבוע הראשון. הסינגלים לא הצליחו ממש אבל זה לא משנה, הוא שחרר אותם ביחד ומהר אבל זה מספיק כדי לפוצץ את האינטרנט בבאז.

מאמי אתה טועה

השבוע השיר stronger (של קניה), מקום 6 בהוט 100 !!!! (לאחר ששבוע שעבר כשהוא נכנס למצעד, הוא נכנס למקום 46), זאת אומרת, קפיצה של 40 מקומות בשבוע אחד!!!! stronger בדרך למקום הראשון במצעד האמריקאי, בזמן שלחברנו היקר פיפטי סנט, אין אפילו סינגל אחד בהוט 100 (אז הוא יכול להמשיך להוציא אפילו סינגלים מכל האלבום, אבל זה לא ממש עוזר אם לא משמיעים אותם/מורידים מהאיי טיונס...)

ועוד משהו

can't tell me nothing חזר להוט 100 , אמנה נכון לעכשיו הוא במקום 90 או 80 אבל יש סיכוי שהוא יתקדם, (וגם אם הפיק שלו יהיה מקום 90, זה עדיין יותר מכל הסינגל של פיפטי
)

dod drakon

New member
את ישן או מה?

פיפטי הוציא והוציא והוציא וכלום לא תפש, בגלל זה הוא ממשיך להוציא כדי לחכות שלפחות משהו אחד יתפוש ואז הוא יוכל להוציא את האלבום רגוע על גל של איזה להיט. הכל בזמן ששתי הסינגלים של קאנייה שחטו בגדול והאמת אני ממש אוהב עכשיו את Cant tell me nothing. פיפטי בלחץ ומה שעוד יותר הוסיף ללחץ שלו הוא ששתי הסינגלים שקאנייה הוציא (לפני האלבום בכלל!) כבר מועמדים ל5 פרסים בפרסי הMTV הקרובים כשפיפטי עם 5 סינגלים קיבל 0 מועמדויות. נראה אם הוא יעמוד במילה שלו ויפסיק להוציא מוסיקה אחרי ה11 בספטמבר. holla

KOOL MIC

New member
משהו קלט את הטקסט הדפוק

של הקטע הזה חבל על ההפקה וכל הטררם סביב טקסט ברמה של ילד בכיתה ג'

פיפטי השתולל במשרדים של ה-g-unit

לאחר ששמע שהם הדליפו את השיר ביום חמישי, באתר של mtv רשום שהוא תלש את הפלזמה שיש שם וניפץ חלון עם הפלאפון שלו... השיר והקליפ היו אמורים לצאת בשלב יותר מאוחר (לאחר שהאלבום כבר היה יוצא), ופיפטי מתעצבן שמוציאים את כל הבאנגרים מהאלבום עוד לפני שהאלבום יוצא, ויותר גרוע, שהם בכלל לא מצליחים, ולא משווקים/מייחצנים כל שיר בצורה המתאימה.

kodman

New member
השאלה היא

האם לאחר שהוא העיף את הטלפון דרך החלון, מישהו מצא את המכשיר וריכז את מספרי הטלפון של כל כוכבות הפורנו?

Avishai5

New member
כלכך טיפוסי

כלכך מתאים לפיפטי. הייתי מצפה לתגובה כזו משתי דמויות עיקריות, ילד בן 3 ,בבון. הההה כן וכמעט שכחתי ישנה עוד דמות ראפר קשוח.

למעלה