508
שרשרו לכאן

SupeRonit

New member
508 ../images/Emo58.gif שרשרו לכאן

כל הפרקים האחרונים חששתי מזה והנה זה קרה
למה הוא עשה את זה ?! למה הוא בגד בברנדה ?! ועוד בזה שהיא מחכה לו להשתתף במשהו שחשוב לו !
והסוף הזה
איזה מתח
זו הסדרה היחידה שאני לא מקלקלת לעצמי עם ספוילרים אבל בקטע הזה אני חייבת - שבץ בגיל הזה (מה קשור ??!
) מישהו יודע מה יהיה איתו ?!
אהבתי את זה שקית' אמר להם את כל התוכניות שלו לעתיד שבהם הוא כולל את הילדים - ראו שזה מרגיע אותם ומחזק אצליהם את תחושת השייכות
ולבסוף ונסה וריקו - אני מקוה שבכל זאת יש תקווה לשניים
והיום אהבתי את קלייר יותר מבדרך כלל

רינת4

New member
../images/Emo58.gif508-לדעתי כל הפרק היה מצוין

כל שניה ושניה ממנו. ממש נהניתי מפרץ הנוסטלגיה (ראסל, אניטה ושות' והיירם). הסוף של הפרק מטריד..מה יקרה עם נייט??? אני שונאת את מגי אבל אני חייבת לציין שאני קצת יותר מבינה אותה מפעם. אני מבינה את נייט ולא מבינה אותו. עדיין. אבל הוא גבר אז לא נראה לי שלעולם אני אבין אותו רק מהעובדה הפשוטה הזו. אהבתי את קית', דיויד והבנים. נקרעתי מהמבט של דיויד כשהוא ראה את דורל נוסע באוטו, ומהמבט השמח שלו כשקית' אמר שהם ייצאו לחופשה משפחתית. כמו ילד קטן. חמוד. אני ממש ממש ממש ממליצה לראות את הסדרה של מייקל.סי הול (דיויד): "דקסטר". שם הוא משחק סוג של רוצח סדרתי. מדהים לראות אותו שם. לא חשבתי שלסדרה יהיה עתיד כששמעתי עליה. אבל היא מדהימה ומפתיעה ביותר. המשחק שלו מדהים, דמות לגמרי שונה מדיויד וזה רק מראה איזה שחקן מדהים הוא. כבר הוזמנה ממנה עונה 2 ושמעתי ש"יס" קנו אותה גם. ויש לי עוד דברים לומר על הפרק הנוכחי אבל אין לי כל כך זמן כרגע. אבל פרק מצוין. פשוט מצוין. ממש נהניתי. הכי אהבתי: נייט: "אני כאן ואני לא הולך לשום מקום!! אני חייבל ללכת לעבודה...".

pumiki25

New member
../images/Emo6.gif (לציטוט של נייט)

בכל פעם אני מתפעלת מחדש מהגאונות של הסדרה הזו - התסריט, הטקסט, המשחק...מדהים. אין מילים
(וסוף-כל-סוף YES מתעוררים!
)

Hubert Hubert

New member
../images/Emo58.gif 508

לעזאזל איתך, נייט, חתיכת חלאה! למה היית חייב להזדיין עם מגי? נכון, היא חמודה והכל, אבל בחייאת, למה לאף אחד בתוכנית הזאת לא יכולה להיות מערכת יחסים נורמלית?! הסיפור של רות היה די משעמם הפרק, מאיפה היא הפליצה את ההיירם הזה פתאום? למי אכפת? היה כל כך ברור שקלייר תשכב עם העורך דין הזה, אם כי בפרק הזה זה כבר נראה פחות כמו בגידה מדממת ב"חברתה" לעבודה ממה שזה היה נראה אם זה היה קורה לפני שני פרקים. ונחזור לנייט וברנדה - מה שמזעזע במערכת היחסים שלהם היא שכל כך קל להבין אותם. אני מבין למה נייט בגד, אני מבין למה ברנדה כלבה, ואני לא מבין איך הם אי פעם יוכלו לגשר על הפערים ביניהם (בהנחה שנייט לא התפגר עכשיו). לילדות שלהם יהיו כאלה חיים דפוקים. הסצינה הכי חזקה בפרק ואולי בכלל בעונה היתה לקראת הסוף, כשמגי ונייט שכבו וראו את ברנדה בכנסייה הקווייקרית. לעזאזל איתכם! חבורת שמוקים אנוכיים! למה אתם לא יכולים פשוט להסתדר אחד עם השני?

SupeRonit

New member
מישהו רוצה ספוילר ?../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

על אחריותכם
אחרי שחצי עונה התאפקתי והייתי חזקה
קילקלתי לעצמי כי לא עמדתי במתח
. . . . . . . . . . . . . . . . נייט מיית

SupeRonit

New member
בואי אני אהיה יותר ספציפית ../images/Emo58.gif

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . הוא נכנס לתרדמת ומת בפרקים הקרובים
בעיקר חבל לי על ברנדה
מיה
והתינוקת

SupeRonit

New member
יו אני מתה ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אני הכי מחכה לראות איך ברנדה תתמודד עם זה
? איך היא תתנהג עם מיה
(הבנתי שתקופה ארוכה הילדה תשהה בבית הלוויות עם רות'
) ? היא תסתדר עם ההריון
- בדרך להיותה אם חד הורית לשתיים

pumiki25

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif

ההתמודדות של ברנדה תהיה מאוד...ברנדאית, אפשר לומר. בעוד היא תיראה מאופקת כלפי חוץ - מבפנים היא תתפרק. ברנדה אכולת רגשות אשם, בטוחה שהדברים השתבשו בגללה. הבלבול וחוסר האונים יובילו אותה להתקרב שוב לבילי ויניבו, למיטב זכרוני, את הסצינה מרחיקת-הלכת ביותר מבחינת יחסייהם של השניים. מתוך תחושה שהיא אינה רוצה לפגוע במיה תוך שהיא חווה את תהליך האבל, העיכול, הקבלה וההתמודדות עם רגשות הכעס והאשמה בו-ביחד - היא תבקש מרות' וג'ורג' לטפל במיה לתקופת מה. כשתבקש אותה בחזרה, יודיעו לה השניים שהם אינם מאמינים ביכולתה להיות אם טובה למיה, ויבקשו להשאיר את מיה בחזקתם. ברנדה הבלתי בטוחה בעצמה תסכים מתוך תחושה שהיא עושה את הטוב ביותר עבור מיה - אך לאחר מכן תשוב ותדרוש אותה לעצמה. בעוד היא מתעמתת עם רות' - תיתקף ברנדה צירים, וכך ייצא שבמהלך הלידה, תהיה רות' לידה ותלווה אותה לאורך הלידה הבעייתית - החוויה המשותפת תקרב בין השתיים. בסופו של דבר - וילה, בתם המשותפת של ברנדה ונייט, מחזיקה מעמד וגדלה להיות ילדה נורמלית לכל דבר. ברנדה מגדלת את וילה ומיה ומתחתנת מחדש עם גבר לו תהרה בשלישית.

Tidal

New member
אוּ! אוּ! ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

מה יקרה בין ברנדה לבילי?

pumiki25

New member
ככה - ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

בפרק העשירי או האחת עשר, ברנדה נעזרת בבילי שמסייע לה בעודה בהריון מתקדם. באחת הסצנות יושבת ברנדה ההרה על מיטתו של בילי בשעת לילה כשזה האחרון אינו לובש דבר - ומדמיינת כיצד היא ובילי נשכבים על המיטה - ומתנשקים. קטע הפנטזיה נתפס, כמובן, כאמיתי תוך כדי צפייה - ורק אז מתברר כפנטזיה של ברנדה.

רינת4

New member
המשך ה../images/Emo58.gif

אויש, למה הזכרת לי...?
הדחקתי את זה לחלוטין מהזיכרון שלי

pumiki25

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

אבל זה כל כך היה שם לאורך חמשת העונות - אי אפשר היה שלא להרגיש במתח המיני ששרר בין השניים. אני חושבת שמן הראוי היה שאלן בול יצור מן קליימקס לכל עניין הקשר הבעייתי-חולני משהו של ברנדה ובילי. ובכלל - מעניין אותי כל המבנה הרגשי וכל התהליכים שהובילו להיווצרות הסימביוטיות הזו בין ברנדה ובילי - הגדילה בצל שני הורים פסיכיאטריים ליברליים ומתירנים באופן שמבטל כמעט לחלוטין את גבולות המשפחה הגרעינית, חוסר האיכפתיות והקור שספגו השניים, תחושת התלות הרגשית ביניהם וכמובן - ההפרעה הדו-קוטבית של בילי והפרעת האישיות הגבולית של ברנדה - שתייהן טישטשו בעצמן את הגבולות בין המותר לאסור... בקיצור - פרויד היה מתהפך בקברו

SupeRonit

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif לא הבנתי איך את

יודעת את כל זה עד שנזכרתי שבפרק האחרון מראים לנו מה יהיה עם כל הדמויות בעוד מספר שנים - אני שמחה לקרוא שברנדה תמצא אהבה ו"אבא" לבנותיה

למעלה