:]

one jah

New member
:]

שמעו אני רוצה לשמוע מכל אחד ממכם את השלושה שירים של muse שהוא הכי אוהב...ושירשום גם את הגיל שלו.... לצורך העניין: אני בן 16 וחצי... אוהב את: 1)time is running out 2)escape 3)sunburn

Just Yula

New member
אני:]

אני בת 16 וחצי והשירים שאני הכי אוהבת.. אני אוהבת את כולם! אבל בעיקר.. stockholm syndrome in your world ו.. sing for absolution כמו שאפשר להסיק מהחתימה שלי:]

Franz Ferdinand

New member
מממ

בת 15 שירים: בראש ובראשונה, איך אפשר בלי Muscle Museum אחר כך באים Citizen Erased Dead Star

NiKi†a

New member
ממ טוב

בת 16 וחודשיים! [
] Hate This & I'll Love You Falling away with you Thoughts of a dying atheist

slallum

New member
לא מכיר כל כך הרבה שירים =]

בן 16 =] Muscle Museum Plug in Baby Histerya (נראה לי ככה כותבים את זה)

Pipe Dreamer

New member
ממ

בן 16 עוד 29 יום שלושה שאני הכי אוהב? וואו.. קשה. New Born Feeling Good The Smallprint/Citizen Erased (כמו שאמרתי בשרשור של שירן, לא יודע מה מביניהם לבחור)

Franz Ferdinand

New member
שישי הזה? יאי!

מה קרה למשחק הזה שלך שבכל פעם היה צריך להוציא את השיר הפחחות אהוב?

lifahead

New member
אוי...שכחתי...../images/Emo5.gif

איזה גרועה אני!
מישו צריך להחליף אותי...

RaSmUs iT

New member
אני ../images/Emo13.gif

בת 14 וחצי ובקשר לשירים זה קשה מאוד!! 1. dark shines 2. new born 3. micro cuts ויש עוד המון! (אנ ישונאת שאלות כאלה
)

jordan bellamy

New member
תורי!

טוב אז בטח ישנם אנשים כאן שלא מכירים אותי...וובכן. אני ירדן(בת ולא בן!) בת 19 1עשרה חודשים...מה שמציב אותי בתור זקנת הפורום הזה-אז תנו ריספקט! בכל אופן אני שונאת שאלות כאלה! וכבר ציינתי זאת בעבר. אני לא אענה כי אין לי שירים אהובים,כל תק' זה שיר בולט ואחר. יום נהדר!

roy net

New member
ירדן,עם כל הכבוד

רועי בן 20 השלושה הכי אהובים (וזה קשה): 1. Citizen Erased 2. Eternally Missed 3. New Born וואו זה ממש קשה זה כמו לשאול את מי אתה אוהב יותר את אמא או אבא... ירדן מצטער בשבילך שאני יותר גדול... חולה עלייך

אני עוד מעט בת 15.

ובלע, זאת שאלה קשה מידי. :/ endlessly sunburn Hysteria\Butterflies and Hurricanes לא הצלחתי להחליט ביניהם. יש למיוז יותר מידי שירים טובים.

למעלה