503

steelwater

New member
503../images/Emo58.gif

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, אבל הייתי חייבת לכתוב על זה! יוווווווו איזה פרק גדול! בנתיים האהוב עליי מהעונה ה-5! אבל ראיתי רק 3פרקים...
הרבה זמן לא הרגשתי ככה כשראיתי סידרה, חוץ מכשראיתי חברים... זה היה כזה פרק חמוד! לא יואמן ש-JD כבר בן 30! אימלה! לא הגזמנו? ועצוב שהוא לא הספיק כמעט כלום מהדברים שהוא רשם להספיק. אבל לפחות הוא עשה את התאריטלון, ובעזרתה של ג'ורדן וזה היה ממש חמוד. ואיך שהם חיכו לא בסוף זה גם היה ממש חמוד! והקטע המרגש והרומנטי בניהם אווווו
... שיהיו ביחד כבר! אבל איזה טיפש! חחח, הוא לא חשב לשתות מידי פעם?! ואיך שהיא צצה כל הזמן משום מקום... ושהוא ראה אותה בתחפושת דולפין! חחחחחחחח "וואו! הם הספיקו כבר לסיים את התאיטרלון ולצלות חזיר?" חחחחחחח! ושהם שינו את השם של בהי"ח חחחחחחח! זה היה פרק ממש מרגש ומצחיק וחמוד. כמעט בכיתי... וואו, הג'ינטור כל-כך רשע! זה לרוב מצחיק, לפעמים זה מעצבן, זה היה די מצחיק הפעם. אבל שוב, הוא כל-כך רשע!

emalka

New member
../images/Emo58.gif

אני אהבתי את הפרק הזה ממש גם .....חכי שתראי את שאר הפרקים . thanks to Eliot and her ridiculous thighs

Angelus

New member
../images/Emo58.gif 503 ../images/Emo6.gif

אני חושב שהפרק הזה ופרק 508 הם שני הפרקים האהובים עלי בעונה ה-5. הוא ואליוט צריכים להיות ביחד.
אין לנו זמן לשטויות, הוא כבר בן 30.

steelwater

New member
504../images/Emo58.gif

בטח כבר אמרתי את זה, אבל אנ אגיד את זה שוב. אין הרבה סדרות שאני אוהבת בטלוויזיה! חברים זו התוכנית הטובה ביותר כמובן ויש עוד כמה דברים טובים כמו סיינפלד והסימפסונס ומממ... ER

steelwater

New member
המשך הודעה../images/Emo58.gif

בטעות לחצתי! אז אמרתי שאין הרבה סדרות טובות, שממש מכניסות אותי אליהן ומשגעות אותי מבפנים. אבל סקראבס ממש כזאת! ראיתי עכשיו את 504. פרק חמוד וגדול! הסדרה הזאת פשוט שיחקה לי עם הלב לאורך כל הפרק... אני רוצה להתחתן עם JD וקוקס חחח! וקוקס כל-כך חמוד כשאיכפת לו מחולים והוא עצוב... וגם קית' כזה חמוד! פרק גם מצחיק וגם עצוב. בהחלט היה עצוב. מסכן JD בקשר לנאום של קלסו. Cox:"Men will chear and women, what womaen do?" JD:"How should I know? (OV)They'll swoon" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! מה זה מה שהיה לקלסו בסוף? לא הבנתי!

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

איך הוא אמר את זה בחולמניות.
ומה קרה, תזכירי לי.

steelwater

New member
אוקיי

בפרק או בקטע הזה? בקטע הזה קוקס אומר ל-JD שהנאום ההצגה של קלסו צריך להיות ממש מדהים! וםפה נכנס הציטוט שלי. הפרק כולו מדבר על זה הילד של קוקס עובר הטבלה והוא לא כל-כך דתי והא מנתגד לזה ואחותי שהיא נוצריה אדוקה באה לטקס והם כל הזמן רבים בגלל הדת. הוא טוען שהרפואה הצילה חולה שלו והיא טוענת שהדת ועוד כל מיני דברים כאלו. קרלה וטורק עושים Angry sex. ו-JD גונב פסל של בודהה בגלל שהשרת עבד עליו שיעזור לו להעביר את דירה שלו אבל זו בכלל לא הדירה שלו!

Angelus

New member
../images/Emo58.gif 504

כל ה Angry Sex היה היסטרי.
מאוד אהבתי את הפרק, עם ההטבלה. אחותו של פרי מגיעה לביקור בפרק, נכון? אהבתי אותה.

steelwater

New member
כן

לא אהבתי אותה כל-כך... אבל יצא מזה סיפור טוב אז זה סבבה! מהקטע עם ההורים של JD? אבא שלו מת מהתף לב, לא? ומה עם אמא שלו?

Angelus

New member
לא חושב שאי פעם דיברו עליה.../images/Emo4.gif

ראיתי לא מזמן את הפרק בעונה ה-2 שאחיו מגיע העירה, ואני זוכר שהוא אמר לו משהו על אמא שלו. מעניין באמת מה קורה איתה.

pake

New member
כן

יצאו נראה לי כבר דיסקים של עונה 1-4. לכל עונה יש דיסק כפול ויש שם שירים ממש טובים של אמנים לא ממש מוכרים אבל שבהחלט שווה לשמוע. יש גם כמה קטעים עם שירים של הלהקה של טד ועוד כמה דיאלוגים. אני "השגתי" את השלושה הראשונים וזה ממש שווה.

נחמד =]

פשוט אני "השגתי" את כלהארבעה ולא ידעתי אם יצאו דיסקים רשמי או אם סתם איזה מעריץ איגד את מיטב השירים מכל עונה חח

steelwater

New member
הנה

http://www.amazon.com/gp/product/B000066BZU/sr=8-4/qid=1142093143/ref=pd_bbs_4/102-0740702-3354568?%5Fencoding=UTF8 לפחות אחד הדיסקים, אם יש עוד בכלל.

למעלה