502

feeler

New member
502

erp. loved the episode. luke and lor did the same to rory as she and jess did to them. update soon

Jason2

New member
ספוילר מעלי וגם בהודעה שלי../images/Emo58.gif

פרק די טוב, בסה"כ משלים את הדרמה של הפרק הקודם למרות שמתרחש שבעה שבועות אחריו (פסח עד שבועות?). יש השלכות ללילה הוא עם דין ועכשיו כולם חווים אותם, מי שמשחק באש בסוף נכווה, ככה זה עובד. רק שבמקרה הזה נכוו גם אנשים אחרים. 3 דברים קטנים: רומא לא נראית כזאת סימטרית ונקיה וזה מה שיפה בה. ההתכתבות עם תקופת הרנסאנס ועם אנגליה הויקטוריאנית, מקסימה. מכתב שמגיע מהמאהבת, אתה קורא מייד ומשמיד, אתה לא שם את זה בז'קט כמו איזה מכתב מהבנק.

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifלא, לא ראיתי..קראתי..../images/Emo3.gif

אז זהו..ששמעתי שזה מה שלור ולוק באמת עושים, איזה חמודים! אהההה..אני מתה לראות את זה כבר- עוד לא ראיתי את הראשון!!!
טוב..נו..אני סבלנית..

GinGerit

New member
אני כל כך מרחמת על...../images/Emo58.gif

רורי... מה בסך הכל היא עשתה? נכון, אפשר להגיד שהיא הרסה משפחה אבל דין אשם באותה המידה! הפרק עשה אותי עצובה
ועוד האמא ה&$%$ של לינדזי צרחה את זה בכל העיירה! למה כל מי שמכיר את רורי מגיל 0 צריך לדעת על חיי המין שלה? ודין הטיפש הזה? הוא בכלל עיצבן אותי!!! מתי היא כבר תחזור לאוניברסיטה?

Jason2

New member
כן זה דבר עצוב ../images/Emo58.gif

לא חושב שאפשר להאשים מישהו, זה דבר שקרה ויש לו השלכות קשות. אני מבין גם את הכעס של אמא של לינדסי, אי אפשר לצפות ממנה שתגיב בפרחים ובחיבוקים לרורי, אין מה לעשות היא הרסה את חיי הנישואין של הבת שלה ובמצב כזה של כעס, הדבר האחרון הוא לצפות ממנה לשמור על דיסקרטיות. מה שטוב בסדרה הזאת שהיא נותנת את הסיטואציה כמו שהיא ולא מנסה לקחת צדדים ולהאשים מישהו, כשדבר כזה קורה כל המעורבים אשמים ועליהם לקחת אחריות. אתם אוהבים אחד את השניה מצויין, תתגרש/י ואח"כ יש לכם את כל הזמן להיות ביחד.

GinGerit

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

אמא של לינדזי הייתה צריכה להקבל את זה טוב יותר כי זה רק מראה שדין לא אוהב את לינדזי ושהנישואים האלה לא צריכים להמשך.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif הכל נורא הגיוני

אבל אני לא מאחל לך להימצא במצב של כעס כזה גדול, במצב כזה לא חושבים בהגיון. היא כרגע שמעה שהבעל של הבת שלה בגד בה, היא לא תשב ותגיד "טוב, הוא לא אוהב אותה, יופי, יכול להיות שזה לטובה", את זה אומרים רק שהכל מאחוריהם ואפשר להמשיך בחיים.

feeler

New member
../images/Emo58.gif

זו לא רק אשמתה של רורי, זו גם אמשתו של דין, ואסור לשכוח שזה הוא שבא אליה וזה הוא שנשוי. ואני חולה על לור ולוק. נא לחכות לפרק הבא, יש פרומואים מבטיחים.

למעלה