501 24 - לפי ערוץ 10

flymy

New member
501 24 - לפי ערוץ 10

איזה פרק פתיחה מצויין. אני מקנא באמריקאים שעשו להם שידור מרתוני של ארבעה פרקים ביומיים. האמת שאני עדיין המום מהפרק הזה - ואני שמח על צעד אחד לפחות : היוצרים סגרו הרבה קווי עלילה אפשריים כמו חזרה של מישל או פאלמר "לעזרתו" של ג'ק. ככה זה מכין אותך לכמה שיותר הפתעות.

cj20

New member
בהחלט מצויין

למרות שאני הייתי מעדיפה שהיו מחסלים את קים במקום מישל (לו רק הייתה צובעת לבלונד אולי היא הייתה שורדת את העונה, או לפחות את הפרק הראשון). וואי, נראה לי עליתי על משהו! בניגוד לסרטי אימה, הבלונדיני/ת בסוף שורד/ת: קים, קייט ואחותה (נכון? מארי הטראלללה בסוף לא מתה..), ג'ק (הוא קצת בלונדי). טרי, נינה, שרי, מישל, פאלמר, שאפל, מייסון - גופות בעלות צבע שיער כהה (חוץ משאפל ומייסון שלא היה להם ממש שיער אם אני זוכרת נכון). עכשיו רק חסר את אלון שיביא דוגמה נגדית ויפריך את התיאוריה הזו..

alon678

New member
דוגמה נגדית ../images/Emo3.gif

מצאתי דוגמה נגדית, אבל היא מעונה 5, אז אולי זה יהיה ספויילר בשבילך אם לא ראית את העונה הזאת.. אבל תיאוריה נחמדה
(למרות שהייתי מעדיף שתהיה הפוכה...)

cj20

New member
דווקא ראיתי את עונה 5

אבל עדיף שלא להתחיל לכתוב בשרשור הזה ספוילרים כדי לא לערבב. בכל מקרה, נחמד שבאמת אלון מצא דוגמה נגדית, אפילו אם התכוונתי לאלון שנמצא כרגע בטירונות (אני מניחה)..

alon678

New member
../images/Emo58.gif עונה 5 + 4

ביארקו - בלונדיני - מת מאנדי - שחורת שיער - עשתה עסקה ועימנו בחיים (בינתיים..)

meetAmeet

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה 5.

הטייס הבלונדיני שגנב את מטוס ה"stealth" הרג טייס בלונדיני אחר שאפשר להחשיב אותו בתור חלק מה"טובים".

סוף עונה 5

אני כבר ראיתי את כל סוף העונה החמישית עוד ש בHOT עוד לא הגיעו לפרק ה12 אבל היה כייף ביום שבת לשבת וצפות את הכל מראש זה היה מצחיק לצפות הכדור שקרטיס יקבל מה שנקרא HEADSHOT:)

alon678

New member
מממ

מתי קרטיס קיבל כדור בראש? אני לא זוכר כזה מקרה... הוא הרי שרד את העונה החמישית

alon678

New member
בסדר את צודקת

באמת אני לא מצליח למצוא אף אחד/ת מהחבר'ה הטובים שהופיע ביותר מ-2 פרקים עם שיער בלונדיני שמת/ה. התיאוריה של cj20 מחזיקה יפה 5 עונות.. נחמד שעלית על זה

cj20

New member
ולקח לי רק 5 עונות לעלות עליה..

ואני אומרת: מזל שקלואי צבעה לבלונד בעונה 5! *הולכת לקנות צבע שחור לקים*

saryle

New member
מצאתי!!!

זו דמות ראשית שהיא לא בלונדינית וחיה אחרי הכל קרטיס!!!

למעלה