500! - הבעיה נפתרה

אורלוש5

New member
עזרההההההה

אני מנסה לעלות תמונה לאלבום אבל זה לא מעלה לי ורושם לי 500 בצבע אדום בדף של העלת תמונה יחידה..........מישו יודע למה לעזעזל?! אשמח לעזרה:)

מקווה שתוכלו לעזור ../images/Emo13.gif

וזאת הודעה ראשונה שלי בכינוי הזה. אני מנסה להוסיף לאלבום תמונה ששוקלת פחות מ-32 KB מסוג JPEG לאלבום התמונות על מנת שיופיע בתצוגה של העולם שלי. הבעיה היא שכשאני מנסה לעלות את התמונה, מופיע לי סימן קריאה עם המס' 500 באדום ( ! 500 ). מה הבעיה? אשמח לקבל תמיכה. תודה!

voodoochild

New member
זו בעיה במסך העלאת תמונה אחת

זה מסך שעובד עם טכנולוגיית פלאש יכול להיות שישנה שגיאה ספציפית נסו להעלות את התמונות במסך בחירה מרובה אפילו שזה רק תמונה אחת, משם לא תיהיה בעיה

Mor L

New member
גם לי יש אותה בעיה

אבל אצלי זה לא הסתדר אני מעלה דרך מסך בחירה מרובה בכתובת הזאת http://www.tapuz.co.il/albums/album/imgMulUpload.asp?a=128282&ao=1 אבל כל תמונה שאני מעלה היא נשארת בגודל מכווץ כמו שרואים בכרטיס האיש שלי, וכשלוחצים על התמונה היא לא נפתחת לגודל המקורי למה זה קורה?

יונתן98

New member
עזרה בבקשה,עד לפני חודש שמתי

תמונות באלבום שלי,וכעת אני מנסה להוסיף תמונות ממש באותו גודל, אבל כשאני שולח יש לי את ההודעה הזאת: 500 ! למרות שהתמונה ממש קטנה.

מוריס100

New member
הבעיה לא תוקנה,גם אני איני

מצליח להעביר תמונות,הכול מראה לי 500 ! .........

Tali1912

New member
מה נסגר עם העלאת תמונה באלבומים

כשמעלים תמונה יחידה מתקבלת הודעה בכיתוב אדום 500
לעומת זאת אם אני מעלה את אותה תמונה באופציה של העלאת קבצים <רבים> זה עולה יופי טופי.

Niv C

New member
הבעיה בטיפול

זו בעיה ספציפית עם העלאת תמונות יחידות, אנחנו עובדים על זה. בינתיים תעלו תמונות (גם בודדות) דרך הממשק המשוכלל.

Niv C

New member
בעיית ה500! נפתרה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Niv C

New member
500! - הבעיה נפתרה

מעתה אפשר להעלות תמונות בודדות לאלבומים מבלי להתקל בבעיה הזו. התקלה נמצאה וטופלה על ידי הצוות הטכני שלנו.

למעלה