50 מליון בלוטו

• פותח הנושא touti
  • פורסם בתאריך

touti

New member
50 מליון בלוטו

אתם חושבים שזו דרך מכובדת להרוויח כסף? אני מתלבטת אם לקנות כרטיס או לא. כי לקנות כרטיס נשמע לי צביעות כשאני מתנגדת בכל תוקף לכל סוג של הימור. מאידך, לא יזיקו לי כמה מרשרשים כמו רבים אחרים :) מה עשיתם? ומה תעשו אם תזכו?

לא רכשתי כרטיס ואין בכוונתי לרכוש...

למה לי צרות נוספות. רבים, רבים שזכו הגיעו לתחתית שאף אחד לא האמין שניתן להגיע לאחר זכיה בסכומים מטורפים. מכיר כמה כאלה אישית, שזכו בסכומים מכובדים והיום או שאינם בין החיים או פושטי יד.

touti

New member
עשירות זה גם נסיון

אבל אם אזכה, קודם אתן הכל לרב ! ושהרב ימנה נאמן לכסף בשביל ההוצאות שלנו וכו'. אני לא צריכה הכל חחחח אבל שיהיה לי כדי לשלם אבחונים לילדים ולתת להם עזרה בלימודים חלומות כאלה בטלפלא:)

אין כל ספק תותי שזכיה בכמה וכמה מיליונים

בלוטו זו דרך אחלה מכובדת. אבל למה עוד צריך כ"כ הרבה כאב ראש?? לא מספיק יש לנו מיליון ואחד בילבוליי שכל בראש?? עוד בילבול של כמה מיליונים. לא אכפת לי לזכות אבל במיליון או 2 מילון +- על 50 מיליון מוותרת כמו שציין רואי הרבה זכו ונשארו בסוף בלי שלום (לא מובן) אבל עובדה שקורה. לא שלחתי טופס ואין לי שום כוונה בכל אופן. למרות שאומרים שגם אם בורא עולם רוצה לתת אז צריך לעשות את ההשתדלות ומלא טופס. לזמן הקרוב אני מוותרת אם בורא עולם רוצה לתת לי שיתן לי בריאות, אושר, שמחה ואהבה... אולי בהגרלה הבאה.

touti

New member
לא מבינה את ההשוואה.

ראיתם אנשים שמתמכרים מלהתחתן ולעבור כביש? לעומת זאת, לוטו, כרטיסי גרוד וכל הימור נוסף אחר כן יוצר התמכרות. לעבור את הכביש באור אדום זה הימור שלא יעבור מכונית...!אבל לחצות כביש לפי הכללים זה לא הימור! להתחתן בעיניי זה לא הימור. זו החלטה מתוך שיקול דעת של בחינת נתונים, איפה זה קיים בהימורים?

touti

New member
מצטערת לא חושבת כמותכן:)

כל רגע בחיים שלנו הוא בחירה, כן. יש לנו את חופש הבחירה לקבל החלטה ולשאת בתוצאות מעשינו. הימור? זה שאלה של מזל..זה לא קשור לקבלת החלטות, או בחירה או בדיקת נתונים שעוזרים לקבל החלטה. או שאת מתכוונת לומר שאת בוחרת ומחליטה אם להמר.

זה בערך מה שהתכוונתי תותי

אני בוחרת ומחליטה מה לעשות ומתי.ברור שיש הימור בכל בחירה אבל אני לוקחת אחריות על הבחירות שלי.

למעלה