50 מיליון?

t o t a l

New member
מפנטז על ....

דירה נוח וגדולה לייד הילדים. לכל אחד חדר משלו. לכל אחד מפתח. כל אחד בא והולך מתי שרוצה. מפנטז שיש גם מרפסת גדולה בדירה הזאת וגג של פנטאוס, כזה שאפשר לראות ממנו עד הים. מפנטז גם להחזיר את המשכנתא כבר לא רק את שלי. גם את של כל המשפחה. גם את של כל החברים שלי. מפנטז שיש שני רכבים בחניה. לא משהו גרידי.... מספיק לי ג'יפ ביינוני ועוד איזה משהו צנוע עם גג נפתח וגלגלים רחבים. חשבתי אולי לקנות את הסטקיה הזאת שם ליד גשר מעריב. מה קוראים אותה....... "מקדש הסטיק" מה? להמשיך?

אייל 401

New member
טוטל מפגש הסטייק

היחיד בעולם שמגיש סטייק בינוני בפיתה !!!!!!!!!!!!!!

אחחחחחחח,אשליות

לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מיליונר להתעורר אחר הצהרים ליד נערה או שתיים. לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות... (ניסים סרוסי) -------- אני מוסיפה לרשימה שלכם(שכמובן מאמצת): מעסה צמוד טיולים אינסופיים בעולם וכרטיס פלטינה לכל השאר... (עד מתי אפשר למלא לוטו?אני רצינית) .

פברואר68

New member
מה הייתי עושה?

1.קונה מגרושי את חצי הדירה הקודמת שלי וגרה בה........דירה מהממת וענקית.....או דירה אחרת דומה בסביבה..... 2.סוגרת חיסכון מכובד לעתיד לכל אחד משני ילדיי החכמים המדליקים המושלמים.... 3.מחליפה את הוולבו שלי בוולבו שנתון חדש 4.רוכשת לכל אחת מאחיותיי רכב חדש ...יש לי שתי אחיות 5.שוכרת עוזרת בית ל4 ימים בשבוע קבוע.....ישששששששששש 6.מתכננת לפסח הקרוב טיול מקסים מפנק ויקר לחול......ואולי עד אז גם מוצאת בן זוג שותף מתאים לחיים ....ולטיול... 7.ממשיכה לעבוד כרגיל 4 ימים בשבוע.........קבוע ...אוהבת לעבוד ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל נ ו ..................

פברואר68

New member
שכחתי להוסיף.....

יולדת עוד שני ילדים ........... אוהבת להיות אמא......ושניים כבר יש לי......תמיד חלמתי על ארבע ואם יש כסף מה הבעיה?

ב ה י ר

New member
רק המחשבה על זה מחרפנת אותי

האמת שניכנסתי לזה יותר מידיי.. פינטזתי לעצמי: כמה דירות אני קונה כמה כסף לחלק למשפחה כבר לקחתי שנתיים חופש מעבודה קניתי את כל הבגדים שרציתי טיילתי בכל העולם פתחתי עסק שכל כך חשקתי בו.. וניהיה לי משעמם.. משעמם מאוד.. לא נותרו לי שאיפות נגמרו לי החלומות התמשמשו לי כל הפנטזיות אין לי למה לחיות... לא רוצה!

אייל 401

New member
בהיר שכחת

לפתוח את מישליין ולהתחיל ממדרג המזלגות העליון לתפור את העולם

יערית

New member
אני לא רוצה לזכות!!!!

הייתי שמחה שאחותי תזכה,יודעת שהיא תדע לחלק את הכסף יפה מאד בין בני המשפחה,מה גם לא תקבל התקפת לב כמוני. בית יהיה לי
את הרכב שאני אוהבת
סכום כסף נכבד בבנק שלא יחסר לי מאום
{אני כבר אדע מה לעשות איתו} וזהו! אם אחותי תזכה,אני אהיה המאושרת באדם,גם אמא שלי,גם אח שלי גם אחות שלי,והאחות האחרת והאח הבוגר,גם האחיינים כמובן. לא צריך יותר מידי,צריך שיהיה בכדי, להשאר שפוי ולחיות טוב.

נשמה טובה את.

את רוצה שאחותך תזכה כדי שתוכלי לחיות על חשבונה (את וכל שאר המשפחה) כבר סופרת את הכסף ומה תעשי בו
בכסף שלה
את בכלל שמה לב מה את כותבת
טפייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

° זואי °

New member
מממממ, 50 מיליון

5 מיליון - לאקס, שיוכל לפתח את העסקים שלו בנוחות ויהיה לו יותר זמן פנוי. 5 מיליון - לאמא שיהיה לה נוח עד סוף ימיה. 10 מיליון - לילדים, 5 לכל ילד. 5 מיליון - לחברים שצריכים עזרה. 5 מיליון - תרומות שונות. 10 מיליון - בית חדש (בלי שכנים!!! עם בריכה), אופנוע, ג'יפ, טיולים בעולם. 10 מיליון נותרים - בבנק, לחיות מהריבית.

ozzz64

New member
למישהו יש 5 שקל להלוות לי ?

אין לכם על מה לפנטז השתגעתם ?

mars4

New member
מכירים את הבדיחה?

שאלו אחד שזכה במליון ש"ח בלוטו: מה תעשה עם כל הכסף? חצי, אחזיר חובות, ענה. ומה עם החצי השני, שאלו... החצי השני יצטרכו לחכות!

magic40

New member
מי לא מילא טוטו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אותי זה באמת מעניין

old friend

New member
לבנק פינטו ...לבנק

50 - 12.5 = 37.5 8% ריבית בשנה = 3 מליון לשנה (אפשר להוציא יותר) חלקי 12 = 250.000 לחודש
מפה אני חושב כבר כל אחד יכול להסתדר לבד

למעלה