50% מהעולם ועוד 50%

50% מהעולם ועוד 50%

אהלן אנשים,
מתי בפעם האחרונה בחורה ממש עשתה לכם את זה ?

מאז שהומואים וחיים עם בנים הם העיקר בתחום הרומנטי והזוגיות, אני מוצא שגם מנטאלית וענייני הנפש הם עם בנים. כמעט.
יש לי 2 ידידות קרובות - והן מהתקופה של לפני יציאה מהארון וחיים הומואים מלאים. מאז החיים זימנו עוד כמה מפגשים עם בחורות - אף אחד מהם לא הביא לקשר עמוק במיוחד - מקסימום שיחות וקשרים בנאליים ורדודים יותר. פשוט עם בנים הקשר היה טבעי ועמוק יותר.

לפני חודש בביקור על גבול טורקיה-בולגריה פגשתי מישהי. היא נראתה תיירת לחלוטין, ממש לא התאימה לנוף המקומי, והתעניינה בבית הכנסת הגדול ביותר בבלקן. בדיוק גם אני הייתי שם. ישר התחלנו לדבר.
'אני כל כך אוהבת בתי כנסת...הרבה יותר מעניין ממסגדים ומכנסיות' היא אמרה. הקראתי לה את הכיתוב בעברית ובמהרה התחלנו לדבר וראינו שיש הרבה על מה. הצעתי לה ללכת לטייל על הגשרים הנהדרים שפרושים לאורך הנהר והיא נענתה בשמחה. דיברנו, טיילנו על הגשרים והלכנו ושוחחנו והלכנו ושוחחנו והלכנו. היא מהמפלגה הסוציאליסטית ושמחה לשמוע על רעיון הקיבוץ, על ישראל ועל כמה הטורקית והעברית קרובות יותר ממה שחשבה. היא סיפרה על החיים שלה ועל כמה היא בעצם לא מרגישה בנוח לחיות בטורקיה. היא בנויה למקום אחר. ילדה שברירית עם עיניים כחולות וטובות וחלומות על מקומות רחוקים.
היא התעקשה לשלם עלי בכל מקום - על התה ששתינו, על כל המנות כשנכנסנו מורעבים למסעדה שהעיינים שם אוכלות הרבה יותר ממה שהגוף מסוגל, אפילו על 'חלבת גבינה' שרציתי לנסות (ובסופו של דבר התברר שזה כלל לא מכיל גבינה אלא סוג של תבשיל סולת). כל נסיון התעקשות שלי לשלם עליה - או אפילו עלי - לא צלח.
הסתובבנו בהרבה מקומות, נסענו לשכונה מקסימה בקצה העיר, מקום רומנטי לחלוטין. היא סיפרה הרבה על החיים הפרטיים שלה, והרגשתי שהיום עובר במהירות בלי להרגיש, עם נפש תאומה שכזאת. היה כל כך כיף איתה, אנחנו מתעניינים בדברים דומים, והרגשתי שיכולנו ככה להסתובב עוד ימים רבים. היא גם נהנתה, היה קל לראות את זה.
אחרי שהחשיך וכבר התעייפנו - הגענו למרכז העיר. 'האוטובוס שלי הביתה ועוצר פה...שמחתי להכיר אותך'.
'גם אני אותך. היה ממש כיף להכיר ולטייל יחד ולדבר'.
והרגשתי שממש הייתי רוצה לנשק אותה לשלום - אפילו שהיא וכולם מסביב מוסלמים, ושכולם יקפצו. במבטים שלנו הצטלבו ל-2 שניות ארוכות ואז היא פנתה אחורה, והמשיכה לנופף בידה לשלום.
ה-
שלי פעם חזק. אם היא היתה גבר הייתי לוקח אותה איתי רחוק. אבל גם היא - עשתה לי את זה, בלי ספק.

לא ידעתי איך היא באמת מרגישה - אבל מהמיילים שהיא שולחת לי מאז - אפשר לראות שהיא די מתעניינת.

נשמע מוכר למישהו ? קרה גם לכם ? יצא שמישהי עשתה לכם את זה אפילו יותר מגבר ?

Acoustic 3

New member
לא... מצטער

היתה לי חברה הרבה שנים, אבל מאז שהתחלתי לממש את הנטיה המינית שלי, הפסקתי להתעניין בנשים.
כן היתה תקופה שהיה חסר לי מגע נשי כלשהו.. אבל מאז זה נעלם, וגבר עבורי מהווה מהות המיניות שלי כשנשים כבר מזמן לא בתמונה.
&nbsp
נראה כאילו עברה עליך חוויה ממש נעימה.
תחשוב לרגע אם אתה מתבלבל בין היכרות עם בחורה מקסימה שכנגד כל הסיכויים הצלחתם לתקשר ועשיתם זאת באופן מדהים - לבין משיכה מינית. זה נראה לי המפתח פה..

בוא נשאל ככה -

האם גברים מהווים בשבילך מהות מינית בלבד או שמאז שאתה מממש את הנטייה המינית - הם גם ממלאים את העניין בעולמך, את הרבדים העומקים ביותר ?

האם באותו היום נמשכתי מינית לאותה בחורה ? לא. כן רציתי לנשק אותה בגלל חיבה ושותפות עניין ואינטימיות וחיבור. משיכה מינית לא היתה אצלי (אולי אצלה כן) - וזה עדיין הרגשה שפעם ראשונה זה קורה אחרי הרבה שנות משיכה מנטאלית לגברים.

Acoustic 3

New member
כן. גברים ממלאים אצלי את כל העולם המיני והזוגי.

אני לא יכול לראות את עצמי מתאהב באישה, לא משנה כמה אוהב אותה כאדם.
גברים ממלאים את כל הפן הזה בחיי, וזה כמובן פן רחב ומשמעותי.
&nbsp
&nbsp
אתה מצהיר בעצמך שמשיכה מינית לא היתה שם. אולי מה שאתה מרגיש זו חברות עמוקה שמפוספסת עם בחורה מקסימה..
נסה להביא אותה ארצה ולטייל איתה פה. רק אמור לה שאתה הומו, שלא תגיע הנה עם ציפיות.

זאת חוויה בריאה שמעידה על יציבות נפשית ובגרות

מבלי להכנס לחיים הפרטיים (לחלוטין) שלי - אני יכול לומר שאני מכיר את החוויה היטב. גליתי, עם השנים, שקשר, לרבות נפשי (או לא פיזי), כלל לא קשור למין (gender). לכל פרק זמן מתאים מה שנמצא קרוב. אם שומרים על ראש פתוח וחיובי מגלים עולם ומלואו של אנשים שיכולים להתחבר איתם. באופן כללי אני אמביוולנטי לנשים וגברים כאחד. מי מהם שמצליח להתחבר לבדידות שלי - יכול להיות חבר/ה מפרה שלי. לכן, להתחבר עם נשים קל לי באופן יחסי, כי יצר הרכושנות והתאווה הפיזית פחות קיים, אז מלכתחילה הקשר נפשי וטהור יותר.
ובמילים אחרות; הגעתי לגברים בגלל הזין, ודבר לא השתנה עם השנים בענין

בדיוק

התשובה שלך מעניינת - אני מזדהה עם מה שכתבת - וטוב לראות שיש עוד שמרגישים ככה. יפה שאתה פתוח לכל עניין ודבר ונפשות תאומות בעולם לא חייבות ז*ן מקדימה, אלא מי שאתה מתחבר אליו נפשית/מנטאלית - זה שווה הרבה, לפעמים הרבה יותר מדברים אחרים.

תודה

נשים תמיד היו תחום ענין עבורי

בראש ובראשונה אני עובד עם הרבה נשים, וחוסר רצון להכיר אותן על המורכבות האדירה שלהן טפשי, לטעמי, לגמרי. אני יכול להצהיר בפה מלא שאני אוהב נשים מאוד, הרבה יותר מגברים. הכוח והעוצמה שנשים מעניקות הרבה יותר משמעותי ורחב ועמיד מזה של גברים.
יחד עם זאת תחומי העניןהמיני שלי הם בגברים בעיקר. היו לי שלוש נשים ששכבתי איתן, נהניתי מאוד, אבל הביצועים המיניים שלהן דלים ביחס לגברים, המגע אחר לגמרי, אהה ואין להן זין, זה חשוב.
אשר על כן, אם אתה מעוניין, אתה לטעמי צריך להסביר לה או לומר לה מראש שאתה בענייני גברים בעיקר. כל אשה ששכבה אתי, כולל המסכנה שחטפה מנדבושקעס ממני [ בת הרב מפאריז , אויי לבושה, כמו מירי מזגורי
] ידעה שאני מעדיף גברים.

עניין מיני ורבדים אחרים

אני מבין את מה שאתה אומר לגבי הענין המיני - וכמוך אני לא נמשך אליה מינית.
רק שמאז שגברים מעסיקים אותי - גם מינית וגם עניינית - זאת פעם ראשונה שבחורה ממש עושה לי את זה - סוג של חוויה מדהימה, ממש חיבור נפשי עמוק.
וזאת ההפתעה.

למעלה