../images/Emo26.gif../images/Emo199.gif../images/Emo4.gif../images/Emo201.gif
הילד הקטן העיר אותי בבכי שלו ואני לא נרדמת. מתהפכת במיטה. כל המחשבות והדאגות והצעקות של היום/הימים האחרונים. זה מתחיל בעבודה, שמישהי פתחה עלי את הפה, ולא באשמתי, הלבינה את פני בפני אנשים שנמצאים באחריותי, האמת היא גרמה לעצמה יותר נזק כי הם ראו אותה במצב מביך מבחינתה, מאבדת את העשתונות וצועקת שטויות! אבל היא גם גרמה לי להלבנת פנים. מחר כנראה יעשו בירור. למרות שלא ברורה לי דעת הממונים על שתינו, שאולי חושבים שגם אני אשמה למרות שממש ממש לא. בקיצור - זה מטריד אותי. חוץ מזה, בגיזרת הילדים שלי, גם כן צרות. אחד שונא את בית ספר, בהתנהגות שלו הוא הצליח להשניא את עצמו על חברי הכתה ועכשיו הם גומלים לו. מחזירים לו וגם מצייקים וגם מרימים ידיים, המחנכת שלו בתמונה ומטפלת בזה, אבל לא מספיק. ומנהל בית הספר לא מספיק קשוח עיקבי ותקיף. ראיתי כבר איך הוא פוטר בגישה סלחנית בעיות, ובעצם לא פותר כלום. לא מתמודד באמת עם בעיות משמעת קשות, כך שאני לא רואה טעם לפנות אליו. המחנכת כבר תטפל בזה יותר טוב, אבל יש ימים או שעות שהיא לא נוכחת ואז כל הצרות. היום אחה"צ הילד צרח בבית והשתולל שהוא לא רוצה ללכת לבית ספר. אני כבר יודעת שבבוקר מחכה לי סצינה. הילד השני, גם כן סובל בבית ספר, אבל זה בגלל שהוא כבר מבין את כל חומר הלימודים, יש דברים שאין לו חשק לעשות והמורה לא מדהימה, יש לציין, ולא מוצאת מסילות לליבו. למזלי היא לא ממשיכה איתו בשנה הבאה. והילד הקטן שעכשיו העיר אותי, טוב, אתם יודעים איך זה שהם קטנים, הטיפול יותר אינטנסיבי, חוץ מזה כשהוא כועס הוא זורק חפצים, ואני לא בטוחה שזה מתאים לגיל שלו, נראה לי עודף תיסכולים ואגרסביות יתר. וכמובן שעם כל זה, ועוד.... (פרנסה, משכנתא, חיי יום יום: כביסה, בישולים, קניות, גיהוצים....), עם כל זה אני צריכה להסתדר כעת לבד, כי
הוא עוסק ב"עניינים שברומו של עולם" ומה אני בכלל מטרידה אותו בקטנות. אז זהו, התעוררתי, השעה עוד לא 3:00, אני מתה לישון
ולא מצליחה. מחר אני מתחילה מאוחר, אני כנראה אסדר חלק מהפרוצדורה של העירעור. אגב, איך עושים את זה בדיוק???? תודה שהגעתם עד הלום.