מקורות המידע א. רישום לרשימת הדיוור של היצרן ב. רישום לפורום HOT DEALS של BGG גדי
R regex New member 4/5/14 #12 מקורות המידע א. רישום לרשימת הדיוור של היצרן ב. רישום לפורום HOT DEALS של BGG גדי
Y ycyclop New member 4/5/14 #14 leaping lemmings - משעשע אחת ההפתעות של שנה שעברה. משחק שהילדים שלי מאוד אהבו וגם חלק מהמבוגרים. לא משחק עמוק, אבל מצד שני לא אמור להיות כזה, מטופש קלות אבל חביב מאוד. איך שכחתי אותו בהמלצות.
leaping lemmings - משעשע אחת ההפתעות של שנה שעברה. משחק שהילדים שלי מאוד אהבו וגם חלק מהמבוגרים. לא משחק עמוק, אבל מצד שני לא אמור להיות כזה, מטופש קלות אבל חביב מאוד. איך שכחתי אותו בהמלצות.
T The Witch King New member 5/5/14 #23 יצויין כי מנהל פורום... ... כלשהוא בתפוז (שלא אציין את כינויו) המליץ לי על המשחק הזה פעם. ...והוא לא יוכל לברוח מאחריות (גם אם שכח אותו בהמלצות).
יצויין כי מנהל פורום... ... כלשהוא בתפוז (שלא אציין את כינויו) המליץ לי על המשחק הזה פעם. ...והוא לא יוכל לברוח מאחריות (גם אם שכח אותו בהמלצות).
Y ycyclop New member 5/5/14 #24 הנך מתבקש לכתוב התרשמות אחרי משחק או שנים, אבל עם קבוצה נכונה של אנשים. ז״א לא רצינים מידי
T The Witch King New member 5/5/14 #25 המשפחה שלי... היא הדבר האחרון שאתה יכול לקרוא לו אנשים רציניים מידי... [=