50 גוונים

50 גוונים

הספר 50 גוונים גרם לכם להכניס אזיקים הבייתה?
זה נהיה פיתאום טרנד..

wild orchid

New member
לא טרחתי לקרוא, אני לא חובבת גדולה של ספרות

ארוטית\פורנוגרפית.
האזיקים הוכנסו לחדר מיטות שלי הרבה לפני שהספר הזה ראה אור וללא שום קשר לספר כלשהו.
לי זה נראה שהספר הזה היה טריגר לטרנד חדש. אנשים תמי מנסים לחקות משהו או מישהו. באחת העונות של ה"פח הגדול" מישהי גילחה צד בראש, שלושת רבעי מפקאצות במדינה עשו כמוה. אני זוכרת פעם היה טרנד להיות דו- מינית, כל מיני סטרייטיות החליטו שהן דו מיניות (להערכתי כדי להיות הכי מאאאאאאגניבה). טרנדים באים וטרנדים הולכים...

השאלה אם אזיקים זה טרנד

או שבאמת זה דבר שמושך את כולם..
האזיקים החזיקו מעמד על הידיים שלך או שהם עברו לארון אחרי ניסיון או שניים כי מיציתם?

קטניפ

New member
אצלנו הם הגיעו לפני הספר

והועברו לארון גם לפניו.
זה היה גימיק חד פעמי שלא מצאנו שום עניין בלחזור עליו שוב.

wild orchid

New member
אין דבר כזה "מושך את כולם", אפילו את השוקולד

לא כולם אוהבים. למיטב הבנתי, הספר לא עוסק רק באזיקים אלא בתחום השליטה ומשום מה אחרי יציאתו לאור שולטים ונשלטים החלו לצוץ כמו פטריות אחרי הגשם. אני מאמינה שרובם המכריע זנחו את התחום אחרי שההתלהבות והאופנה חלפו.

האזיקים לאו דווקא היו על ידיי, דם לבן זוגי יש ידיים, אם איני טועה. הם יוצאים ונכנסים לארון כתלות באדם שאיתי. הפרטנר הנוכחי שלי לא מוכן לאזיקים (ותודה לצבא הגנה לישראל) אז הם בארון. לפניו היה פרטנר והשתעשענ קצת בשליטה אז האזיקים חיו מחוץ לארון.

אין דבר כזה "מושך את כולם".

Surrealistical

New member
זה לא חייב להיות "טרנד"

בשביל שאנשים ירצו לנסות את זה. יש הרבה שמנסים ואז עוזבים. יש כאלה (כמוני) שמשחקי שליטה וכל הדברים האלו עושים להם את זה, אבל זה עדיין לא אומר שהאזיקים בשימוש קבוע. אפשר לשחק בדברים האלו גם בלי אזיקים.

redredhead

New member
בחודשי הסערה הראשונים של 50 גוונים

היה נדמה שנולדו כמה מאות שולטים ונשלטים, אבל כמו כל טרנד, נראה לי שבסוף הרוב חזרו למיינסטרים שלהם.
ואגב, קראתי את הספרים, זה בסה"כ עוד רומן קיטשי, שלא נאמר מביך...

Hastelloy

New member
תמיד היה לי פטיש לקשירות ושליטה אבל ספרות

אירוטית ממש לא עושה לי את זה וזה כך גם בנוגע לרוב האנשים כי קשה להתחרמן מסיפורים ארוכים ואין עניין בעלילה עצמה שתעודד אותך להמשיך לקרוא..

אנשים אהבו קשירות הרבה לפני הספר הזה

האזיקים נכנסו הרבה לפני הספר

הייתי בספריה לפני כמה חודשים, לקחתי את הספר וניסיתי לחפש משהו מעניין ותוך כדי גם קצת לקרוא.
הגעתי לעמוד 100 נדמה לי. לא היה שם שום דבר מעניין.
ואני בטוחה שעד סוף הספר (בעמוד 590, אנשים באמת קראו את הספר הזה?) אנסטסיה המשיכה להגיד "אוי אלוהים" ו"וואוו" ו"שיווו"

בנוגע לאזיקים, האזיקים שקניתי בגיל 17 וחצי, נראה לי שהם קיימים, אני רק לא יודעת איפה הם...
בנוגע לאזיקים שקנינו לפני חודש. הם עדיין בארון. לא נעשה בהם שימוש מיוחד. נראה לי ששם הם ישארו :)

למעלה