5 כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע. שיהיה לכם שבוע מעולה!
I inbal287 New member 21/1/07 #1 5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע . שיהיה לכם שבוע מעולה !
5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע . שיהיה לכם שבוע מעולה !
D Dutty girl New member 21/1/07 #2 ../images/Emo9.gif - אירובי ופילאטיס, תמיד טוב. [: - נפגשת עם חברות. כמה זמן לא עשיתי את זה. - קניות עם אמא. - תעודות. - לא יודעת. שבוע קסום !
../images/Emo9.gif - אירובי ופילאטיס, תמיד טוב. [: - נפגשת עם חברות. כמה זמן לא עשיתי את זה. - קניות עם אמא. - תעודות. - לא יודעת. שבוע קסום !
B Black Balloon New member 21/1/07 #3 צ'להלהלה. - בגלל משהו שתדעו בהמשך השבוע... - מפגש פולין שלישי ביום חמישי - יומולדת לאחיינית המקסימה שלי :] - בגלל הדברים הקטנים והמפתיעים שעושים את היום - כי זה שבוע חדש.
צ'להלהלה. - בגלל משהו שתדעו בהמשך השבוע... - מפגש פולין שלישי ביום חמישי - יומולדת לאחיינית המקסימה שלי :] - בגלל הדברים הקטנים והמפתיעים שעושים את היום - כי זה שבוע חדש.
I inbal287 New member 22/1/07 #4 משהו שנדע בהמשך השבוע?../images/Emo2.gif די, את מסקרנת אותי! ומזלטוב לאחיינית .
B Black Balloon New member 23/1/07 #5 חוח ^^ איזו חמודה את ../images/Emo9.gif [או שאולי לא בהמשך השבוע, זה לא תלוי בי :X כאילו, אני לא הייתי אמורה לדעת על זה *עכשיו* בכלל וזה התפלק בטעות :X] ותודה ^^
חוח ^^ איזו חמודה את ../images/Emo9.gif [או שאולי לא בהמשך השבוע, זה לא תלוי בי :X כאילו, אני לא הייתי אמורה לדעת על זה *עכשיו* בכלל וזה התפלק בטעות :X] ותודה ^^