5.93 לאלכס אברבוך!!!!

אני מצתרף ומבקש..

תתחילו להראות תחרויות אתלטיקה והינה הפסדנו בשידור חי את הקפיצה . צריך להמשיך לפעול ולשלוח עוד מכתבים לערוץ 5 . אתה ענק אלכס !!! בדרך לזהב באתונה ובאליפות העולם באתלטיקה (23.8)
 

tasus

New member
זה אברבוך.

שוב אברבוך הראה את הגדולה שלו להפיק מעצמו את המקסימום בזמן שמתחילים להספיד אותו. גם לפני אליפות אירופה האחרונה היו מעט מאוד אנשים שראו בו אחד הפייבוריט לזכייה אך הוא הפתיע את כולם. גם הפעם כשכשרבים כבר החלו להשמיץ אותו לאחר ההופעה העלובה באליפות ישראל, הוא הוכיח ממה הוא עשוי. ברכות חמות על ההישג תוך ציפייה לתוצאה מעל 6 מטר בזמן הקרוב כפי שמאמנו הבטיח.
 

GK2670

New member
תגידו זו תוצאת השנה בעולם??

מה אתם רציניים 5.93??? פששששששששש יפה יפה!! ולחשוב שלפני שבוע הוא לא עבר 5.40 כל הכבוד אלכס!! אנחנו איתך!!!!!!!!!
 

00יפתח

New member
תוצאת השנה

זו אכן תוצאת השנה. הוא שיפר את התוצאה של רומן מניל (5.92)
 

LiPeL

New member
אברבוך אתה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

כל הכבוד לאלכס אברבוך על התוצאה המדהימה!!!!! דווקא עכשיו אחרי הכשלון באליפות ישראל הוא מפציץ ומראה לכולם מה הוא יודע...... שימשיך ככה!! תוך חצי שנה הוא עושה 6.00 בהצלחה בהמשך!!!
 

boby v

New member
איזה חצי שנה! באליפות עולם הוא כבר

יעשה את זה....... מקסימום שנה הבאה באולימפיאדה באתונה.......
 

Arnavoth

New member
לדעתי

ותשימו לב שכתבתי "לדעתי", קופצי מוט הם מאוד לא יציבים. הרבה פעמים ראינו את אלכס וגם כוכבי-קפיצה-במוט אחרים משיגים תוצאות מדהימות בתחרות אחת וכושלים בתחרות שניה. הקופצות, לעומתם, יציבות יותר וממה שקלטה עיני, הגיעו לרוב התחרויות של דריגילה, למשל, לתוצאות של 4.70 ואילך. לכן, קשה מאוד להגיד שאם בתחרות אחת או שתים נמצא קופץ מוט בקו ירידה אז הוא סיים את הקרירה שלו.
 

Issar Y

New member
אם אפשר להוסיף...

הסיבה שקופצות המוט יציבות יותר מהקופצים היא שענף זה צעיר מאוד בקרב בנות המין היפה. נדרש זמן רב (שנים או אפילו עשורים) על מנת להגיע לידע וניסיון שיפיקו תוצאות אולטרה-גבוהות, וגם אז צריך שהמון דברים יתחברו לקפיצה טובה, בעיקר התזמון (כלומר לקפוץ טוב בשלבים המאוחרים של התחרות). לעומת זאת, אצל הגברים הקפיצה במוט היא ענף מבוסס ועשיר במסורת. בכל זמן ישנם בעולם כ-20 קופצים שביכולתם להפיק קפיצה מאוד איכותית, אך אנו רואים קפיצה כזאת רק פעם בכמה תחרויות כאשר לקופץ מסויים פתאום מתחבר הכל בזמן הנכון. לסיום, ברכות חמות לאלכס אברבוך ולמאמנו!!!
 

iaa

New member
ברכות לאברבוך.

יש פרטים נוספים באתר האיגוד.
 

anatile

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|

איזה כיף לשמוע כאלה חדשות!
 
למעלה