5.6.67 07.50...

שילה1

New member
5.6.67 07.50...

עולה על אוטובוס קו 21 בדרכי למרכז הכרמל.הנהג הוא,כרגיל,חנוכה,בעל שער השיבה. (זה שגר היה בבית הבודד ברח גולומב,מול הכרמלית..) כדקה לפני מרכז הכרמל,נשמעה האזעקה... ואני,במיטב מחלצותי,היינו..חצאית מקרו מיני,חולצת כפתורים של תלבושת בית ספר,ומתחתיה גופיית טריקו,(כדי שלא יוסתר דבר מה..),ונעלי "בובה" בצבע זהב,ייבוא מחו"ל..שיער ארוך,איפור קל... הנהג פותח את דלתות האוטובוס במהירות,וכולנו רצים כאחוזי אמוק היישר למקלט בית הספר,שהיה ערוך מבעוד מועד. ושם,חכתה לי עוגה והמון ברכות ונישוקים,ואיחולי הצלחה... ואני..מקבלת הכל בדמעות של בת 16 ..ושואלת בתמימות.."אבל למה דווקא היום?למה לא אתמול או מחר""למ דווקא ביום ההולדת שלי"..כל כך חיכיתי ליום הזה.. הדמעות עשו את שלהן ,ומסתבר שחלק מחברי ללימודים זכרו.. ושלוש שנים מאוחר יותר,בדיוק באותו היום,דאגו שאחגוג ,יום הולדת כהלכתו, על אחד מהסטי"לים של חיל הים...בלי צילומים,אבל עם המון אהבה..(וללא כל פרטים מזהים...) ובכך נזכרתי היום..עת סוגרת אני יובל ועוד אחת.. ובלי תודות הרי אי אפשר.. אז תודה לאלוהים שהביאני עד הלום בבריאות טובה ובמחשבה צלולה. תודה לחברי ,שהיו והינם עמדי באושר ובצער. תודה לפרודי,שהשכיל ללכת בזמן,ולשחררני מעולו.ובכך אפשר לי לראות ולהכיר דרכים אחרות,וטובות יותר.. ותודה ענקית לתפוז,ולממציאי האינטרנט,שבלעדיהם לא הייתי מגלה עולם מופלא,וחברים טובים ומפרגנים כמוכם..אנשי הפורום!!! אז..ברוכים הבאים ליום הולדתי!!.

magy

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gifלשילה

מזל טוב חברתי היקרה...............
המון מזל..........חוץ מזה - לא צריך כלום רק מזל.........

שילה1

New member
תודה מקרב ה../images/Emo23.gif

ואכן..המזל חשוב גם הוא,,וגם עוד דברים...

magy

New member
אחרי המזל...........מגיע כל היתר

תאמיני לי בובה......... אל תאמיני לאף אחד.............. אספר לך סיפור על מזל ועל שכל

magy

New member
כבר כתבתי על זה פעם...

המזל והשכל יוצאים לטייל על מסילת ברזל.... מגיע הערב.....צריך ללכת לישון באיזה שהוא מקום. השכל מציע לרדת מהפסים ולישון מתחת לעצים. המזל מתעקש לישון על פסי הרכבת. השכל פורש לשינה מתחת לעצים בסמוך לפסי הרכבת.......מקום בטוח לכל הדעות המזל העקשן,,,,,ישן על המסילה.......ככה בא לו......לחכם. פתאום.....................צפירה שנשמעת מקרוב מאד...... מגיע קטר הנושא קרונות רבים...........ועומד לדרוס את המזל.... נהג הקטר שם לב שמישהו שוכב שם בין הפסים.......וחותך הצידה........ בפראות רבה...........ודורס את השכל שלן בין העצים......... המזל ניצל...... אמרתי לך...........צריך רק מזל..................

magy

New member
וזו סיבה להחרים אותנו?

ככה? אחרי המפגש? כל כך התאכזבת ממנהלת הפורום? את האנשים האחרים ממש אהבת.......ראיתי תתעלם ממני וכנס לפה........ עם הלבטים ועם הקטר..........
PPPPPPPPPPPP היי ממוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

יש לי רעיון !!!!!!

אולי אפשר לצרף את המגרעות שלי לשלך ולצאת במכירת חיסול כללית. הבעייה שאין קופצים על כאלו עיסקאות. אפשר לשאול באיזה יתרון היית בוחרת ??? הנסחף

טל-יה

New member
אויי נסחפוש נסחפוש

ילד טוב ירושלים...... כמה שהוא תמים נכון?

טל-יה

New member
אויי נסחפוש נסחפוש

לאן אתה נסחף ילד טוב ירושלים אתה?? תמים הוא לא?

אחרי שקראתי את שתי הודעותיך

הרמתי מעט את העיניים לראות אם קראתי אותו, את הנסחף, לא נכון ולא, הוא כתב בסדר גמור עם כל האותיות הנכונות
שלא תתקלקלו לנו פה בנוסטלגיה

טל-יה

New member
פנטוש תפוזינה השתגעה לי היום

במכשףףףףףףףףףףףף הודעות נכתבות לי פעמיים.... יש לי בעיה בפלחים של התפוז כנראה.... אבל לא נורא עדיף לקרוא פעמיים אולי ומה שלומך אישה????

שקדי

New member
גם היא התמסרה כנראה.....

לשנת יופי מרגיעה אחרי הסערה זוטא שהיתה פה גם אני.....אבל מכיוון שאין לי הרבה יופי להשלים אני שוב כאן........מי מכור מי??????????

בוודאי שהתמסרתי

אלא מה? וטליה התפוז השתגע/משתגע/ישתגע לא להתרגש אני בסדר גמור ואת? והיד?

למעלה