החבר המזרחי שלי שונא אשכנזיות
פה חטאתי בזה שאני אשכנזיה... מאת: fifit818ו 05/05/06 | 00:57 יוצא לי לשמוע הרבה בזמן האחרון מחבר שלי (ארוסי) שאח שלו מספר שאני טיפוס קריר מאוד. זה מעצבן אותי שהוא שופט אותי ככה. הוא טוען שכשאני יושבת וקוראת עיתון ומישהו קורא לי אני לא מתייחסת וזה לא נכון!! וזה ממש מעצבן אותי. חבר שלי עכשיו סיפר לי שבפיקניק האחרון של יום העצמאות הוא ראה בחורה יושבת שקטה, בוהה ונראית מרחפת והוסיף שהיא נראית "אשכנזיה". הוא אמר את זה לאחיו, ואח שלו אמר לו "אם אתה לא יודע, אבל חברה שלך היא בדיוק אותו הדבר"!. אני לא יודעת איך הוא יכול לשפוט אותי ככה. חבר שלי אפילו אומר שאני לא חברותית וזה דבר מגעיל מאוד לומר. הם טוענים שאני יכולה להיות חברותית אבל לעיתים קרובות שומרת על דיסטננס. טוענים שאני שקטה. נכון, אני מודה יש לי נטייה להיות שקטה, אבל, זה כשאין לי מה להגיד. אני לא חושבת שאני צריכה לדבר כל הזמן. חבר שלי אומר שאני צריכה לדבר, לא משנה על מה, אפילו על שטויות. ואני לא מוכנה להיות כזאת, לדבר על שטויות, לצאת טיפשה. נראה כאילו כולם מצפים שאני זאת שאתחיל לפתח שיחה ולא הם. אני לא רוצה לדבר על זה עם אח שלו, כי הוא אדם לא נוח לשיחה. אם אדבר איתו, אני יודעת שאני אצעק אליו ואפרוץ בבכי. לכן, אני רוצה לחסוך את המבוכה ולא להראות כמו ילדה קטנה ולא לספר להם שאני בכלל יודעת מה הם חושבים עלי.... לפעמים אני מרגישה נוח לדבר איתם ומשתפת אותם בדברים ולפעמים אני מרגישה מצידם סוג של דיסטננס אבל, הם כנראה מאשימים אותי בדבר. הסברתי את כל זה לחבר שלי והוא אומר שאני חייבת לעבוד על עצמי ולדבר שטויות כי בכל זאת זה יהיה אדם שאני אחיה איתו, הוא בקרוב יהיה חלק מהמשפחה שלי. כשחבר שלי לא ראה, התחלתי לבכות. יש לכולם ציפיות ממני. חושבים שאני מוזרה, עוף מוזר. אני חושבת שזה נורמלי שאדם ירגיש לפעמים צורך להיות עם עצמו, לא לדבר ולעיתים צורך לשתף. יכול להיות שרק אני כזאת? כל פעם שחבר שלי מספר לי מה אח שלו ואישתו חושבים עלי, אני מרגישה שאני רוצה להתרחק מהם, לא לדבר איתם. אני מאוד משתדלת להיות בסדר איתם ועם כולם. במה חטאתי?.... תראו לי איך אדם "נורמלי" מתנהג? מה אני לא עושה בסדר?... אווף, אני לא יכולה יותר.