5 שנות מאסר

vooodooo

New member
5 שנות מאסר

ישנם כמה מחברי הפורום אשר נוהגים לתת "טיפים" כיצד להביא לאשפוזו הכפוי של אדם זה או אחר-חשוב לזכור כי מדובר בעבירה פלילית אשר דינה 5 שנות מאסר!!! מעבר לכך כל מי ששוקל לאשפז קרוב שידע-----אשפוז פסיכיאטרי הורס את האדם לעד!!!אין דרך חזרה!!! רק לאדם עצמו הזכות לקבוע האם וכיצד יטופל!

סמסרה1

New member
היי וודו

בוקר טוב על סמך מה את אומרת בבטחון גמור ומוחלט , שאשפוז פסיכיאטרי הורס את האדם לעד??? פגשתי וגם שמעתי על מקרים, שהאשפוז הציל אנשים.

סמסרה1

New member
דבר נוסף

כמובן, שכולי תקווה, שאנשים לא גורמים לאשפוזו של מישהו בקלות רבה מידי אלא כשבאמת המצב קטסטרופאלי.

ואם

האדם עצמו כבר אינו שולט בתגובותיו, וניהיה אלים כלפי משפחתו וכלפי סביבתו, והוא כביכול "קורא" לעזרה כי הוא במצוקה ואין לו יכולת להבחין בין טוב ובין רע.... לאנשים שמסביבו אין את הכלים כמו שלו אין להציל אותו ולכן הם פונים לאנשי מקצוע ובמקרים מסויימים יש צורך לאזן אותו על ידי מתן טיפול מתאים ומעקב בבית חולים אז נכון שזה "הורס" אבל מה עדיף במקרים קטסטרופלים (כמו שסמסרה ציינה בתגובתה) שאותו אדם יהרוס את עצמו לבד ואת סביבתו?!? יגרום לעצמו נזק בלתי הפיך?!? אני לא חושבת שלאף אדם יש זכות לשפוט מישהו שאישפז את בנו או בתו או בן משפחה אחר בבית חולים אני חושבת שזה מאוד קשה להגיע להחלטה הזאת והיא נעשית אך ורק מחוסר אונים.

vooodooo

New member
מחלת נפש הינה פיקציה

המושג מחלת נפש הינו מונח מודרני שהחליף מושגים כגון שיגעון טירוף "דפוק בראש" וכו על מנת לתת הסבר לאותן תופעות. אך מונח זה הוא למעשה מסוכן הרבה יותר מקודמיו מכיוון שהוא נותן הסבר רפואי לאותן תופעות בעוד שבמציאות הקשר בין שיגעון ובין רפואה לא הוכח מעולם.(למרות מה שאותם "אנשי מקצוע" טוענים בביטחון כה רב). "התרופות" הפסיכיאטריות אינן שונות מסמים אחרים-הם ממכרות,פוגעות ביכולתו השכלית של המשתמש פוגעות בזיכרון גורמות לעויטות לרעידות שרירים לשינויים במשקל לבעיות בתפקוד מיני ועד נזקים רבים אך לעולם אינן מרפאות(מכיוון שאין מחלה!!) במידה ויש למישהו קרוב או מכר שמפריע לו הזכות היחידה שיש לאותו אדם היא להתרחק ואם צריך אז לנתק מגע לצמיתות אך אין לאף אחד זכות לקבוע לאדם אחר איזה טיפולים יעבור או אילו חומרים יכניס לגופו. במידה ואותו "חולה נפש" עובר עבירה פלילית אז על מערכת המשפט לטפל בעיננין ולא כל גורם אחר ובטח שלא פסיכיאטר (שאינו אלה סטודנט לרפואה שבחר במסלול זה כי הבין שאינו מוכשר מספיק בכדי להיות רופה). למזלנו כיום מערכת המשפט מצמצמת את כוחה של הפסיכיאטריה יותר ויותר אך עדיין הדרך ארוכה. אין לקחת חירותו של אדם ללא משפט! אין לאף אדם הזכות לקבוע מי מבחין בין טוב לרע ומי לא ! אין לאף אדם הזכות לקבוע אילו חומרים יכניס אדם אחר לגופו! אם אדם בוחר להתאבד זו זכותו המלאה!!! אז לכל אותם "דואגים" פטרנליסטים-בפעם הבאה שאתם פונים לפסיכיאטרים בכדי להרגיע את מצפונכם חישבו על זה- חיו ותנו לחיות. חיו ותנו למות. תמותו ותנו לחיות. תמותו ותנו למות. רק כך תוכלו באמת לישון בשקט!(סמסרה יקרה מי נותן לך את הזכות לפנות לצבא במקום בנך??? חוצפה-בנך הינו אדם בוגר! כולי תקווה שיבוא יום ובנך יתבע ממך פיצויים בבית משפט על הנזקים שאת גורמת לו)

סמסרה1

New member
התרופות בד"כ עוזרות

מכירה אישית אנשים שבזכות התרופות מנהלים חיים רגילים לחלוטין ואף מצליחים יותר מאחרים שלא נוטלים תרופות

vooodooo

אני חושבת שאתה קצת מגזים בתגובות שלך, סמסרה פועלת אך ורק מתוך הגנה על בנה האהוב אין לי ספק שבנה צריך לדעת את כל האמת ואני גם הגבתי לה על כך שזה לא הוגן ללכת ולעשות דברים מאחורי הגב ,אבל מפה ועד הלוואי שהוא יבקש ממנה פיצויים על הנזקים שהיא עושה לו... אין לי מושג מי אתה ומה עובר עליך נשמע שאתה כואב מאוד אתה צריך להבין שיש מצבים בחיים שמותרים אותנו חסרי ברירה ושום דבר לא נעשה מכוונה רעה, גם לך אין את הזכות לבוא ולשפוט את סמסרה על מעשיה הרי אתה לא חוו את מה שהיא חווה ואתה לא יודע ולא מהומה על בנה ותפקודו.

סמסרה1

New member
תרופות

חולי סכרת מזריקים כל יום אנסולין ואם לא יעשו כן חייהם יהיו גיהנום ואף יהיה להם נמק באברים שונים...ומוות אכזרי. ואילו בזכות התרופות הם חיים כרגיל. חולי אפילפסייה גם נמוטלים תרופות תאר לך שלא? לחץ דם, ועוד הרבה מחלות שבזכות התרופות הם חיים רגיל ולולא התרופות הם היו בגיהנום.

סמסרה1

New member
נתינת תרופות לאיזון

ולניהול חיים איכותיים ומלאים וללא שנאה כפי שקורה אצלך וווווודדדוווו. אם חסר חומר כימי במוח או יש קצר צריך להודות לאל ולמדע שיש משהו לעזור ולהקל. ולהחזיר את שמחת החיים לבן האדם. צר לי עלייך. ואתה/ת יודע מה? הפורום הזה הוא כל כך ידידותי ואתה מופיע וכולך שנאה ומשטמה והשמצה וגועל. אם יש לך משהו להסביר אז תסביר בנועם כדי שנקשיב לך ולא שנרגיש כלפייך דחייה.

לפעמים

יש אנשים שיודעים מיד עליהם שאין מה לעשות - להקשיב הם לא יקשיבו לך. חבל שתנסי לבוא ולחנך את הבחור, כי ברור שהאוזניים שלו לא פקוחות. גם אין טעם להגיב לו - כי אז את נותנת לו במה להמשיך ולהשתלח בך. הוא מחפש בכוונה ליצור פרובוקציות, כדאי שפשוט אל תתייחסי ואל תגיבי - ואז הוא פשוט ימשיך ויגיב לעצמו עוד ועוד עד שירגע. באיזשהו שלב אני מקווה שימחקו את הדברים שהוא כתב, כי באמת אין בהם הרבה בינה. (או במילים אחרות הם מטומטמים להחריד)

סמסרה1

New member
תודה לכולם על התגובות התומכות

מאוד מודה על התגובות החמות והתומכות שקבלתי לדאר הפרטי שלי. חבל שהבחור לא יכל לקרוא את התגובות, שבהם אתם מזועזעים מההשתלכות של הוודוו בי ומצורת הדיבור שלו... כן, נכון, אם ימשיך לכתצוב כאן אתעלם ממנו ואנו נמשיך לשוחח בינינו.

הוודו לא יודע את אשר הוא שח

באמת שאין מקום להתרגש ממנו סמסרה.מה הוא מבין?האם הוא חווה מחלה נפשית? זה קל לדבר מהצד.הוא דיבר על קשיים בתחום המיני,ותודה לאל אינני סובל מכאלה.הוא טוען שהתרופות הן כמו סמים,אז שיסביר לי איך אני מתפקד המון שעות ערני?!אני כמאותגר סכיזופרניה לא מתרגש מדבריו.מדע הפסיכיאטריה קבל תנופה אדירה.פעם עמדו ממש חסרי אונים ואלו שלקו בנפשם היו סגורים לכל ימי חייהם במוסד פסיכיאטרי. הוודו מנסה להצטייר כחכם,אך אנא שים לב לשגיאות הכתיב שלך ובדוק את עצמך טרם תסיק מסקנות נמהרות. 'החפזון מן השטן',אמרו המקורות.לכל המתמודדים שכאן,לא לבהלה נולדנו. סמסרה,הסברת לבחור היטב שגם אלו שיש להם סוכרת נאלצים לדקור את עצמם,אז מה,אז תבוא ותאמר שהם מזריקים סמים לגופם?בלי זה הם פשוט אבודים! אני ללא נטילת תרופות יומיומית פשוט אהיה פסיכוטי,האם היית לוקח אחריות למה שאני חס ושלום אעולל,לי,או לסביבה?מאחר ומתמודדי הנפש מבקשים להשתלב באופן נורמטיבי ולהתערות בקהילה,כמובן שהם יעדיפו ליטול תרופה(יש מקרים שמקבלים זריקה). תמשיכו להשיא עצות ולסייע אחד/ת לשני/ה ולהפוך את הפורום הזה למקום חם למשפחות הנפגעים והפגועים עצמם. ש ב ת - ש ל ו ם סופ"ש נעים

בכלל בכלל לא חבל

כי גם אין טעם שהוא ישמע את הדברים. וחוצמזה חלק מהתגובות שלנו הוא יכול לקרוא פה.

למעלה