5 שירים אהובים של דנה שרשרו .
ה המשינאית New member 3/1/06 #3 רק 5?!../images/Emo10.gif אני אנסה: 1.מלך 2.הכל עובר 3.אהבה 4.מחכה לו 5.חמימות חולפת יש עוד מלא קשה לבחור רק 5...
רק 5?!../images/Emo10.gif אני אנסה: 1.מלך 2.הכל עובר 3.אהבה 4.מחכה לו 5.חמימות חולפת יש עוד מלא קשה לבחור רק 5...
S Sideitself New member 4/1/06 #4 קשה, קשה ../images/Emo122.gif תקופות, אז אבחר שירים שהייתי שמה עכשיו בפלייליסט : חמימות חולפת בוכה לך עד הקצה יש בזה טעם והלב שלי ריק
קשה, קשה ../images/Emo122.gif תקופות, אז אבחר שירים שהייתי שמה עכשיו בפלייליסט : חמימות חולפת בוכה לך עד הקצה יש בזה טעם והלב שלי ריק
A A t z a New member 4/1/06 #5 אבל אני מכירה רק להיטים../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif הנה ארבעה והם לא לפי הסדר- אהבה חמימות חולפת יש בזה טעם עד הקצה
אבל אני מכירה רק להיטים../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif הנה ארבעה והם לא לפי הסדר- אהבה חמימות חולפת יש בזה טעם עד הקצה
ע עתיד אור הירח New member 6/1/06 #8 ../images/Emo13.gif חמימות חולפת אהבה גן מאיר בוכה לך תוך כדי תנועה ואני חייב - בומביי
מ מיסטר בראון New member 7/1/06 #9 כל פעם יש 5 אחרים... השבוע ה5 שלא יוצאים לי מהראש 1. ממני אי אפשר לברוח 2. חוץ לארץ (למרות שזה של בלאגן) 3. והלב שלי ריק 4. רחוק מהמציאות 5. גן מאיר ובנוסף בומביי....אי אפשר בלי השיר המקסים הזה
כל פעם יש 5 אחרים... השבוע ה5 שלא יוצאים לי מהראש 1. ממני אי אפשר לברוח 2. חוץ לארץ (למרות שזה של בלאגן) 3. והלב שלי ריק 4. רחוק מהמציאות 5. גן מאיר ובנוסף בומביי....אי אפשר בלי השיר המקסים הזה
ר רותם השמיינה New member 7/1/06 #10 שלום מיסטר בראון...../images/Emo9.gif אני חושבת שאף פעם לא ראיתי את השם שלך פה...אז אם אתה חדש, ברוך הבא
שלום מיסטר בראון...../images/Emo9.gif אני חושבת שאף פעם לא ראיתי את השם שלך פה...אז אם אתה חדש, ברוך הבא