5 שיריי גידי גוב האהובים עליכם:

d r o r y

New member
5 שיריי גידי גוב האהובים עליכם:

היי חבר'ה. חשבתי לעשות כאן סקר שבודק מה הם השירים של גידי גוב האהובים עליכם בכל הזמנים.אשמח אם כל אחד מכם יתן לי רשימה של 5(!) השירים האהובים עליו ביותר של גידי.ברשימה,ציינו אך ורק שירים של גידי גוב מחוץ ללהקת כוורת או גזוז.כלאמר,שירים שהוא שר או לבד,או בדואט עם מישהו/י,מבלי לכלול גם את השירים המדהימים של הלהקות בהן הוא שר. נסו לעשות רשימה של 5 שירים בדיוק.לא חייב לדרג אותם,כמובן.הנה שלי: 1.אלף כבאים(הוא אומנם שר את זה כחלק מ"דודה",אך שומעים כמעט ורק אותו בשיר) 2.והגשם יבוא 3.אני שוב מתאהב 4.אין עוד יום 5.שטח ההפקר עכשיו תורכם חבר'יה.

goldyboy

New member
אז ככה:

דרך ארץ פרח שטח ההפקר שלל שרב תנו לגדול בשקט

porky169

New member
אני

שיר אחד שמח יורם(גרסה אקוסטית) פרח למה ליבך כמו קרח את אני והדייג הויקינגי

me now

בלעדייך העיקר זה הרומנטיקה - עושה לי טוב בכל שעה ביום. מה אתה בכלל יודע על אהבה אני שוב מתאהב שטח ההפקר

d r o r y

New member
זה שיר דואט מדהים...

שיר דואט מהמם שגידי שר אותו עם מיקה קרני.שיר כ"כ רומנטי וכ"כ מרגיע.משהו! הנה ציטוט מהפזמון:"והגשם יבוא וישתוף כל כאב.זה המתח שתם,זו שמחה שבלב".

אורי404

New member
../images/Emo45.gif נמצא בדיסק "לילה גוב 2".

בהופעות הוא שר את השיר הזה ביחד עם רונה קינן.

אז ככה

1. יש אי שם 2. אני שוב מתאהב 3. שלל השרב 4.בשדה ירוק 5. הנסיך הקטן

שלום לכולם!

פורום לגידי??? יש!!! :) איזה כיף! שלי: 1. עדיין מחכה לך 2. שלל שרב 3. את אני והדייג הויקינגי
4. נגיעה אחת רכה 5. אם אתה נופל מהגג (מפתיע- לא??) יומטוב לכולם!

noa08128

New member
הוו זה שיר מדהים..

בתחילה לא כ"כ הבנתי למה הם עושים שיתוף פעולה כי הרי הם לא כ"כ מעולמות שונים.. אבל השיתוף פעולה היה מדהים.. כמישיהי שנמצאת גם בפורום רונה קינן גם שם אמרו שזהו ביצוע יפיפה...

התחרטתי! יש שיר אחד ששכחתי,

אלוהים יודע איך.. הביצוע שלו ל"נגד הרוח" הוא היפה ביותר ששמעתי מכל זמר / זמרת / זמרים ששמעתי בחיים שלי!!!

גל 401

New member
נגן עד... שהסיוט פה ייעלם

נגן עד... שהסיוט פה ייעלם מחפשת את השיר הזה האם תוכלי לומר לי מה שמו? ומי שר אותו

אורי404

New member
לשיר הזה קוראים "רוקר חיי" מתוך

האלבום "כרטיס ללונה פארק". כמו כן, השיר הזה מופיע גם באוסף המשולש שלו.

למעלה