5 שאלות

crackerz

New member
5 שאלות

1) האם אפשר לנפח את החלק שמהרמפק עד כף היד ? 2) כשאני מקפל את היד , רואים שריר והיד שלי נראית גדולה ויפה . אך לעומת זאת שאני מיישר את היד לא רואים , חוץ מיד רזה . האם יש דרך להגדיל את השריר כאשר היד ישרה , ואם לא אז האם יש דרך רק להגדיל אותה במצב הזה ? 3 ) הרבה פעמים במהלך היום , כשאני מסתכל על היד אני שם לב שאני יכול לראות ממש את הורידים שלי בבירור .אני לא מרגיש שום דבר מיוחד , אני פשוט רואים את הורידים שלי בולטים וברורים . ממה נובעת בעיה זו ? 4 ) בחלק התחתון של החזה , הוא די מחוטב ורואים את הקו של החזה ( אני לא יודע איך להסביר את זה ). אבל בחלק היותר עליון זה ממש שטוח , ואפילו רואים לי את הצלעות . כיצד ניתן לנפח את החזה , ובעיקר את החלק העליון יותר ? 5 ) כמה ילד בן 14 , בגובה 1.70 אמור לשקול ?

5 תשובות

1. אפשר לגרום להיפרטרופיה (ניפוח) בשרירי האמה ויש הרבה כאלה שמבצעים כפיפה ופשיטה במפרק שורש כף היד ועוד. 2. הגדלת שרירי כופפי המרפק (יד קדמית) יגדלו בצורה שווה במצב של כפיפה או במצב של יישור מלא - עיצוב השריר בשני המצבים הללו הוא גנטי ואתה תוכל רק לשלוט על הגודל. 3. זו בכלל לא בעיה ! 4. עבודה על תרגילי חזה כאשר הזוית של הזרוע לגוף גדולה מ-90 מעלות במישור החיצי, לדוגמא לחיצת חזה בשכיבה על ספסל בשיפוע חיובי. 5. האמת אין לי מושג - יש טבלאות באינטרנט - מישהו ?!

למעלה