5 שאלות

ramoni

New member
5 שאלות

1)האם משקאות אנרגטיים(רד בול, אקסטרים,XL)הם חלק ממתכונת של תזונה נכונה של ספורטאי, או שעדיף יזו- סטאר? 2)האם בריא לשתות יותר מכוס קפה אחת ביום? 3)מה עדיף לאכל על הבקר? דגנים פחותי קלוריות או פרוסת לכם עם קוט´ג, או משניהם? 4)האם שאני מפתח את הגוף רצוי לאכול מעל ספיקה ממוצעת של 1500 קלוריות ביום(כלומר עם סטיות תקן ממוזערות) 5)האם עדיף לאכול פאסטרמות\אטריות(אשר רוויות בפחמימות)בלי רוטב? אם כן, איזה? תודה מראש לעונים

Rossi46 ®

New member
תשובות

1 . עדיים משקאות איזוטוניים כמו איזוסטאר . 2 . תגדיר "בריא" . 3 . לחם עם קוטג' . 4 . אינדיווידואלי . 5 . אם זה לא רוטב שמנת ופטריות - אז לא משנה .

ramoni

New member
השתמשתי ב"בריא"

בתור מינוח, כי ידוע שלאשה בהריון אסור לשתות קפה, כי יש בו קפאין יכול לשבש את חילוף החומרים לולד או משהו כזה. כך שזה נשקף כמפגע גם למי שעוסק בפעילות ספורטיבית כמוני.. בשורה התכתונה האם רצוי להמנע משתיה מרובה מקפה? בקשר לארבע, המשקל שלי היום עומד על 66 ק"ג ואני בגובה 1.68 המד דופק שלי אחרי פעילות ספורטיבית מאסיבית הוא 110-120 פעימות לדקה ואני בעל סיבולת גבוהה לריצות או פידול למרחקים ארוכים , זה מספיק אינפורמטיבי כדי לחשב קלוריות?

אתה משתמש במושגים ערטילאים

מה אנו אמורים להבין מ"ידוע", מבוסס על משהו בעל בסיס מדעי? אני לא מזלזל במה שאתה אומר, אבל היינו שמחים אם היית מביא אסמכתא מדעית לכך שקפאין משבש את חילוף החומרים לולד. אתה גם רואה קשר בין אישה בהריון (והולד שלה) לבין ספורטאי) בנושא זה, גם כן תמוהה. "שתיה מרובה" זה יחסי. בכל אופן לא רצוי להגזים בשתיית קפה. בקשר ל-4, אז האינפורמציה שלך לא מספיקה כדי לחשב קלוריות. אבל בכל מקרה, 1500 קלוריות (בתנאי שאתה מחשב נכון ולא טועה), מספיקות אולי לאנשים קטני גוף לא פעילים ובדיאטה. אם אתה מתאמן, ובמיוחד אם אתה מפתח גוף ורוצה לגדול, אתה צריך הרבה יותר. בכל אופן, חישוב קלוריות אתה יכול לעשות בעצמך באמצעות המידע בפורום זה וברשת. דיאטן מוסמך יכול לבנות לך תפריט.

למעלה