5 שאלות

שחף93

New member
5 שאלות

מה נשמע? יש לי כמה שאלות, מי שיכול לענות אשמח: 1. באיזה לחץ מנפחים את הגלגלים, לפי סוג הרכיבה באותו זמן לדוג': בסינגל כך וכך בכביש כך וכך וכו' (אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר פשוט להגיד באיזה מס' לשים את המשאבה בתחנת דלק...) 2. באיזה רמה הבולמים של מרזוקי (יש לי 120 מ"מ אך לא מצאתי את הדגם שלו) 3. איך מטפלים בברקסים הידראולים 4. מעביר SRAM X-7 לאיזה איכות הוא מקביל בשימנו ואיזה חברה יותר טובה (שימנו או SRAM) 5. כמה המעביר הקדמי חשוב, האם הוא משפיע על המעביר האחורי או שהוא בנפרד, ואז רק לפי האיכות שלו הוא משפיע על הגלג"ש הקדמי (או שבכלל יש דברים אחרים שמשפיעים על כל ההילוכים ואז אשמח לפרוט כולל) תודה רבה לכולם! אשמח למס' חוות דעת

creth11

New member
בהמשך לשאלות הנ"ל (שלא יכעס השואל)

אופני XC צמיגים 26X2.3 או 26X2.25 בלחץ נמוך מקבלים אחיזה מצויינת על הסלעים ועל שבילים מפוררים בסינגלים אבל בשבילים המהירים צריך לחץ גבוה גם לגילגול מהיר וגם למניעת פנצר\כיפוף החישוק בפיגשת אבן במהירות גבוה ממש. הבעיה שאני רוכב משולב (יער מישגב) מתחיל בסינגלים יורד לשביל הלבן טס אותו למטה ועמטפס חזרה ומסיים בסינגלים איזה לחץ אויר מומלץ ? ניסיתי גבוה בערך 40 PSI ויותר, בשביל המהיר מצויין ובסניגלים זוועה. ניסית נמוך משהוא כמו 20 ואולי פחות בסינגלים בכיף ובשביל המהיר פגעתי באבן די קטנה (מהר מאוד) קרע בצמיג ובפנימית וכיפוף בחישוק די רציני. אולי יש הצעות גם לשאלה זו? סליחה שהיתעלקתי על הפוסט של השואל

nintense

New member
שאלות כלליות מדי...

לחץ אויר זה נגזרת של העדפה אישית, סוג צמיג, משקל רוכב וכו, אך בגדול, 35- 40 PSI אמור לעבוד.

למעלה