5 שאלות טריויה

tomel

New member
5 שאלות טריויה

1. במה החליף מר ברנס את מגרש הטניס שלו? 2. מה שמו האמיתי של המנהל סקינר? 3. מה שמה של אימו של המנהל סקינר? 4. מהו השם האינדיאני שליסה קיבלה במשחק קאוובויים ואינדיאנים? 5. מי עשה את הקול של האח של סייד שאו בוב?

יש לי כמה תשובות...

2. ב"שם אמיתי" התכוונת לשם פרטי? אם כן אז זה "סימור". 3. אגנס ("It means lamb! Lamb of god!") 5. דייוויד הייד פירס, הלא הוא ניילס קריין מ"פרייז´ר".

הקרפיון

New member
אני חושד ש"2" לא ממש נכון

יש את הפרק שבוא מסתבר ש"סימון" גנב את הזהות של חייל ששרת איתו בפלוגה בויטנם ונהרג. אבל אני לא זוכר את השם.

TimBuck2

New member
ראיתי את הפרק הזה

אני חושבת... אין לי מושג. השאלות קשות מדי (בשבילי בכל אופן)

השם הוא

השם של סימור האמיתי הוא הוא ארמן טרזנין משהוא כזה והשם האנדיני של לי זה בפרק שההורים באים ותופסים אותם לבוא לכנסיה מה קורה אחר כך...........

frodo

New member
תשובות

1. לא יודע, לא ראיתי 2.לא זוכר שם, אבל כבר אמרו, זה בפרק שמגלים שהזהות של סימור גנובה מגנרל במלחמת וויטנאם 3. נאמר... אגנס 4.thinks too much 5.נאמר כבר, אח של פרייזר, ניילס(השחקן שלו כמובן)... תפציצו עוד שאלות... ותמשיכו את השיחה: hello, my name is mister berns... i belive you have a letter for me...

starman

New member
שמו האמיתי של סימור סקינר הוא .....

ארמין טאנזארין. starman

tomel

New member
תשובה לשאלה מס´ 1

מר ברנס החליף את מגרש הטניס בלוח שחמט אנושי. עניתן יפה על שאלות די קשות יש לי עוד אבל חלקן קלות יותר וחלקן ממש קשות נראה איך תסתדרו.

למעלה