5 ימים

• פותח הנושא b4u8
  • פורסם בתאריך

b4u8

New member
5 ימים

5 ימים. 5 ימים שבהם לא נגעת בי בכלל וכבר הרגשתי שאני נטרפת עם עצמי.
נפגשנו בערב ושנינו לא בזבזנו זמן. נישקת אותי ברעב האופייני לעובדה שכל כך הרבה זמן לא נגעת בי, ידיך רצות על גופי ונעצרות על הישבן שלי. אתה מלטף, צובט ולש אותו ובלי לבזבז זמן, מחדיר אלי אצבע. אני מחייכת לי בשקט וחושבת שההמתנה הייתה שווה אם אנחנו מתחילים ככה :)
אני מנשקת את כל הפנים שלך, יורדת לצוואר, לכתפיים, עולה לנשוך קצת את תנוך האוזן. העור שלך כל כך נעים לי, כמו קטיפה תחת אצבעותיי ושפתיי. האצבעות שלך מעמיקות להיכנס לתוכי ואני כבר לא יכולה ובעצם גם לא מנסה לכבוש את אנחות העונג שאתה מסב לי. אני מתחככת בך, עולה ויורדת על הזין המתוח והקשה שלך, מרטיבה אותו ברטיבות שפורצת ממני.
"אתה אוהב את התחת שלי?" אני שואלת בין גניחה לאנחה.
"מת עליו. מת לזיין אותך" מגיעה התשובה המחרמנת.
טוב, אני מרגישה שאם אני לא מכניסה אותך לתוכי עוד שניה, פשוט אמס לכדי שלולית לוהטת של חשק. אני מתרוממת ומחדירה את קצה הזין שלך לכוס שלי. מתמודדת בגבורה עם הרצון שלי פשוט להחליק עליך ולהרגיש אותך עמוק לטובת הגירוי של ההרגשה של הזין שלך בפתח שלי. אתה מנסה לדחוק את עצמך אלי ואני מרימה את האגן ומתרחקת בחיוך. אני מקבלת ממך מבט מסוכן- "מה את עושה? את רוצה להרוג אותי היום? לא מספיק לא הזדיינו 5 ימים? בתשובה אני מתיישבת עליך בבת אחת וזה מספיק בשביל להשתיק אותך ולערפל לך את המבט בעיניים מתשוקה. אני נעה עליך באיטיות, מרגישה את כולך בתוכי ואת האצבעות שלך מאחור, ואז אני גומרת בלי אזהרה מוקדמת. זה בא אליי בגל אחד גדול ושוטף אותי בבת אחת ואני מתקפלת עליך מרוב העוצמה של הגמירה.
אתה מנשק אותי בעדינות ומלטף את שערי עד שאני נרגעת. אח"כ אתה מוריד אותי ממך ובא אלי מאחור. אתה חודר אלי לתחת לאט לאט, מגיע עד הסוף ומשתהה שם, נותן לי להרגיש את שנינו מחוברים. היד שלי נשלחת כמעט אוטומטית אל הדגדגן שלי ומתחילה לעסות אותו. אתה מתחיל לנוע בתוכי מהר יותר ויותר, כבר לא יכול לעצור בעצמך יותר, ובעצם גם אין סיבה, כי אני משתוללת מתחתיך ומבקשת שתזיין אותי כמה שיותר.
שנינו גומרים כמעט באותו הזמן.
"אתה נפלא ואני אוהבת אותך" אני מספיקה לומר לפני ששנינו נרדמים בעייפות עם חיוך. 5 ימים חיכינו אבל היה שווה כל פאקינג רגע...

giligil55

Member
כשמתגעגעים...

זה עוצמתי פי כמה ...

yaron599

New member
כל יום שעובר..

הגעגוע רק גובר
והפגישה מגיעה עם תשוקות אדירות כמו שלכם...
אחלה כתיבה

למעלה