5 ימים בשבוע..

5 ימים בשבוע..

3 אחה"צ..בשבוע אוהבת את הרגע שהיא פותחת לי את הדלת.. ואני נכנסת לבית..ולסערה של.."אמא..כך" "אמא ..שם".."אמא..תראי".."ואמא..הוא לא רחץ כלים וזה תורו היום".. 2 אחה"צ.. אוהבת את השקט שמאחורי הדלת.. סיאסטה לנשמה.. לשעתיים שלוש.. וכשהם חוזרים אני זאת שפותחת להם דלת.. ו.."תגידו איך היה..ומה...." קפה.. מישהו רוצה?..אמא שלחה עוגיות טעימות

הממ..

זה כזה בודד.. ואפילו
לא חשבו להעביר אותי..מחוסר עניין לציבור הרחב...

קטי30

New member
ואם זה היה עובר ../images/Emo4.gif

אז למה זה עבר??? ואני דווקא השארתי את זה ככה פתוח לציבור הרחב בכדי שכן יגיבו לזה בחופשיות
אני אישית נורא נלחצת מהשעות האלה הנה עכשיו עת השכבה וזה הולך זה בא זאת למקלחת זה רוצה פרוסה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עשי טובה בואי נקבע ל
ו
יותר מאוחר מתאים לך
הנה גם הגבתי גם הקפצתי

../images/Emo4.gifאבל..

אבל.. רציתי להגיד במילים אחרות..שזה היה כנגד כל הסיכויים.. ובכל זאת..נתת סיכוי..נתת חופש ביטוי..נתת מקום.. בקי'צ.. רציתי להגיד..ישר כח.

יערית

New member
5 ימים בשבוע

חוזרת אחרי יום עמוס ביותר,או שאוספת את הקטנה מאמא ומגיעה יחד איתה הביתה,או שהביבי סיטר והם מקבלים את פניי,או שהם יחד עם אביהם, נדיר שאני זו שמקבלת את פניהם (לצערי הרב!) שעות עבודה עמוסות,ככה זה שחייבים להתפרנס, ככה זה שחייבים לשלם כ"כ הרבה תשלומים,ככה זה שצריך להכין כסף לקיץ,ככה זה כשזה מתכונת העבודה. לי ברור שהם צמאים לזמן איתי מעבר לשבתות יחד,זמן לעצמי זה רק אחרי שהם ישנים,זמן לבית זה בין לבין,זמן... מצרך יקר!

ואני והיא..

תוך כדי שטיפה של הבית..הערב.. היא את הסלון והמטבח..אני את החדרים <ואל תדאגו..הוא אחראי על ארוחת הערב והכלים ..הפעם>.. שומעת אותה.. "איזה כיף אני שמחה...".. למה שואלת.. "לא יודעת..ככה פתאום.."..ענתה מעבר לזה.. לא ביקשתי יותר..

למעלה