5 חודשים ו 5 ימים

ilovenewyork

New member
5 חודשים ו 5 ימים

and counting... 1000 Human cocooned on the wall 1000 Human cocooned Take one down pass it around 999 Human cocooned on the wall

subatoi

New member
../images/Emo207.gif למבינים ב-YouTube...

אני מנסה להעלות את הקליפים שסלמאק עשה בזמנו, מנסה להרשם לאתר ומשום מה מקבל הודעת שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?

סלמאק

New member
עוד נצל"ש (מגיע לי צל"ש)

סוף סוווווווווף(!!!!!!!!!) סיימתי עם התרגום לפרק 200! זה היה מייגע... אחרי כ"כ הרבה מושגים ומשחקי מילי לתרגם, כ"כ הרבה טיפולי סנכרון, כ"כ הרבה שעות עבודה, אני שמח להודיע כי השלב השני של התרגום הסתיים. (נשאר לי רק לעבור עליו פעם אחרונה למקרה שיהיו ליטושים אחרונים). לאחר מכן יעבור התרגום שלב נוסף אצל מתרגם אחר, ואלי אז הוא יהיה מוכן לשידור באייקון.

../images/Emo49.gif... עכשיו נדע בודאות

למי לבוא בטענות כשהתרגום יהיה קלוקל או לא מסונכרן...

סלמאק

New member
לאחר שעברתי עליו מספיק פעמים

אני יכול להרשות לעצמי לומר שתנוח דעתכם, הסינכרון פשוט סוכר, משהו פצצה. לגבי טעויות כתיב, זו באמת תהיה אשמתי כי לא שמתי לב... לגבי טעויות תרגום, זו תהיה אשמת האנגלית שלי ושל Iced Hammer, ואני חייב לציין שהאנגלית שלי לא משהו...

Nogmor

New member
אל תדאג, ביום שישי בבוקר כבר תשמע

את הטענות\מענות\תלונות\תביעות\רציחות בעיניים ושאר מתנות שנוכל להקנות אלייכם.

סלמאק

New member
זה בסדר, אם יהיו כאלה, אני אפיל הכל

עליך, כי לא רצית לעבור על התרגום והעדפת "לחכות"...

Nogmor

New member
אוף. אבל אבל אבל..

אני רוצה שהפרק יהיה הפתעה! לא רוצה לדעת איזה מין טרור המפיקים עשו מהפרק ה200 הזה שכולם מתלהבים ממנו..

ARIS BOCH

New member
אבל סלמאק, אמרת שאתה

נותן את התרגום לעוד מתרגם לבדיקה, שכחת?

סלמאק

New member
כן, ברור.

אבל אני עוד צריך לסיים לתקן טעויות שלא עליתי עליהן. (הופתעתי לגלות כמה כאלה היו)

subatoi

New member
בוא אחלוק איתך תסכול קטן של מגיהים.

כמה פעמים שלא עושים הגהות, תמיד מגלים עוד טעויות שנפלו בדרך. זה פשוט לא ייאמן, זה מתסכל נורא, אבל ככה זה

אבל תראה, מקסימום נכעס... אבל אח"כ

נציע תיקונים כדי שזה יהיה מושלם לדורות הבאים... איך אני?

סלמאק

New member
אני רוצה שזה יהיה מושלם לדור הזה...

אני לא רוצה שתשבו באייקון ותתחילו לבדוק את איכות התרגום כמו איזה מבקרי תרגומים, אני רוצה שתהנו מהפרק. עוד רגע תגידי לי שתרשמו הערות בצד...

למעלה