5 השעות ששינו את חיי....

5 השעות ששינו את חיי....

לא חזרתי מגואה,לא מסיני,לא עישנתי שום דבר שהוא לא חוקי,לא חזרתי בתשובה,ואפילו לא שתיתי כלום חוץ מדיאט קולה וקולה רגיל<ברירת מחדל>. אבל ב 5 שעות האחרונות גיליתי את זה..... את האמת! "את, זה האושר"...ככה זה התחיל,ואני מצאתי עצמי נסחפת למערבולת שלא רוצה לצאת ממנה,לאלפי מילים שנאמרו והותירו אותי פעורת פה,אילמת! הכל עוד סוער ומעורבל בראש,אני עדיין מסרבת להאמין שבחמש שעות בהם אנשים ישנים,מבלים,עושים סקס,מחרבנים,אוכלים טוב,ומצ´וטטים,אני עוברת שינוי שכזה,גילוי עולם ומלואו,הארה,אמת,אושר! אין הרגשה טובה מזו,להיות מסטולה מעייפות,ומאושרת מהחיים,ולדעת שהאושר הזה הוא לא זמני,הוא לא משהו שיחלוף כהיה ואיננו מחר, הוא משהו קבוע,הוא פה,הוא אתם,הוא אני,הוא אנחנו הוא האמת! נסעתי כל הדרך הביתה מחייכת לעצמי,נחנקת מאושר,ובא לי לצעוק לעולם מצאתי את האמת,היא פה,רק תסתכלו ותראו,תטעמו ממנה ותתמכרו! יהיו שיגידו "משוגעת","מחורפנת", ואני בשלי.... מאושרת!!! כל כך מאושרת,הכל קטן עליי,שום מכשול לא יכול לי, אז כן אני עדיין צריכה להחליף עבודה, וכן,אני צריכה להחליף רכב, וכן,אני צריכה לעשות טיול, וכן, אני פשוט מאושרת!! מילות המפתח-א-אהבה א-אושר ח-חופש ז-זרימה תיאחזו ב 4 אלה,זה בנו,בכם ,זה אנחנו בעצמנו,אנחנו האושר,אנחנו האהבה,אנחנו החופש והזרימה! ואת,שהזכרת לי את מה ששכחתי, חברה מדהימה,נפש יפה, תודה.... על מי שאת, על מה שאת, על מה שהזכרת לי על הכל! אוהבת המון ויותר, זמרת בארים ,

plus

New member
זמרתתתתתת ../images/Emo24.gif

האמת מדהימה אה???????????????? לפעמים אני כבר שוכחת.. אנחנו האושר...
לירון (ביום הרבה פחות חיובי משלך אבל משתדלת מאוד למצוא את זה..)

קרן^

New member
זמרת יפה...

הדמעות חונקות ... כן, את מכירה את סוג הדמעות האלה. הדמעות שבאות מהאושר, אותו אושר שאנחנו - ה א ה ב ה ! ה ח ו פ ש ! (גם Free יכולה להעיד על כך) אני מתעוררת לי בשעה 14:20, אני נכנסת לכאן, אני רואה... את המילים האלה שכל כך לא מגיעות, אפילו לא מתקרבות קילומטרים למה שאנחנו... ופשוט כולי צ~מ~ר~מ~ו~ר~ת... אין לי משהו אחר להוסיף... את הידע עצמו, אין צורך במילים...
אוהבת אותך, ואת הכל...
קרן

madagaskar

New member
זאת אני מהוד השרון - לגבי האושר ../images/Emo24.gif

מה קורה ? זוכרת אותי ? גם לי יש יום הולדת בסביבות התאריך שלך... בכל מקרה, רק רציתי להגיד לך שקראתי את הודעתך ואני מ א ו ד נהנתי ממנה. זה אחלה למצוא עוד משהו שמצא את האושר ושיודע ל ה נ ו ת מהחיים. אני בהחלט אזכור את האהבה/אושר/זרימה/חופש. תודה לך, את מצויינת !! madagaskar

קרן^

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif

למעלה