5 הרגעים הגדולים?
בא לי לצחוק, אז תזכירו (ואם יש- קישור ליוטיוב) של הקטעים הכי מצחיקים שאתם זוכרים
החמישה שלי: "הרגתי את כל האלפקות! מה עשיתי!" "אבא, אל תדאג, יש שם עוד שתיים" *שתי יריות* "הרגתי את כל האלפקות, מה עשיתי!" - "אבל אלוהים אמר לי להנהיג את צרפת לניצחון!" "מה? אלוהים אמר לי להנהיג את אנגליה לניצחון!" "אלוהים, זה נכון?" אור מסתובב במבוכה "טוב.. לא חשבתי ששניכם תהיו באותו החדר.." והאור בורח
- *הטלפון של הכומר מצלצל* "אוי, שוב פלנדרס המעצבן עם ה- 25 סנט שלו" ..... "אבל הבן שלי מקלל!" "אז תשלח אותו לתנ"ך" "כן, אבל איזה פרק?" "עמוד 900!" *מנתק* "stupid Flanders"... - "מארג'! כרגע הבנתי.. אני ה- Ow במילה Now! ואם תגלי למישהו..." "הומר, אני אוהבת שאתה מתקשר, אבל דיברנו לפני חמש דקות! (צפצוף) רגע, יש לי ממתינה" "היי. זה אני. אני בקו השני עם מארג' והיא לגמרי מבאסת אותי.." - רציתי להכניס עוד אחד מהעונה ה- 13 (האהובה עלי), זה כנראה יהיה או מפרק House of horror עם הקטע עם פירס ברוסנן שהומר אומר "כן, מארג' נחמדה, אבל אם אני אמות, היא תהיה פנויה לאנשים ולמכונות!" (הולך) "למכונות, הא.." "כן, למכונות!" או הקטע עם "Maybe the red one". בכלל. כל הפרק Blame it on Lisa מצחיק אותי כל פעם מחדש
(אגב, זה משודר היום בביפ אם אני לא טועה)
בא לי לצחוק, אז תזכירו (ואם יש- קישור ליוטיוב) של הקטעים הכי מצחיקים שאתם זוכרים