5 הופעות קרובות!!

L o r a l

New member
5 הופעות קרובות!!

23.4 - רוק עצמאות ( ראשון לציון) 27.4 הביט 69 מגיעים למועדון הגאלה בחיפה!!!!! 4.5 אירוע ענק של מוטורולה MOTO MUSIC ברחוב דיזינגוף בתל אביב 22.5 אנחנו נופיע בבאר שבע. 25.5 הופע השקה חגיגית לאלבום הבכורה שלנו בתל אביב. מקווים לראות אתכם שמה. תודה.

גרנולה8

New member
)*&^%$#@!

לורלי אנחנו עושים את הכל כדי להגיע לכולם אתם פשוט שווים חולים עליכם ()*&^%$#@!

גרנולה8

New member
יאס

כה למה את מתפלאה? אני וחברים שלי ... מאיפה ובת כמה? אני 15 מהמרכז.. נעים מאוד את באה לרוק"צ?? אם כן, מניחה שנתראה שם... בייי מותק _()*&#@!~

גרנולה8

New member
מה שכתוב בשוקס אמיתי?

לורל מה שכתוב בשוקס.. זה אקטואלי? ["אם אתם רוצים שנבוא להופיע... רק תארגנו לנו הסעה"] אתם לומדים בימי שישי ???? סורי על החפירה אבל חדשים בפורום ואנחנו לא התעניינו בכם עד עכשיו אלא רק בשירים ,אז ... תודה רבה !@

כן הם לומדים..

וואי אני סטוקרית ברמות

shirush1112

New member
אוי זה מסריח!

הגאלה זה 16 פלוס מתברר שאני בת 13 וחצי . מ-ס-ר-י-ח .

שרון710

New member
זה רק עם תעודת זהות?

יש שמועות אני שישסטית אבל אין לי תעודת זהות><

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חומד, אני בגאלה מגיל 13.

ואני כל הזמן נכנסת, אף פעם לא אמרו לי לא להכנס. קיצר, זיינו לך תשכל, בגאלה אין הגבלת גיל.

שמעי..

כי את גרה רחוק ולא מזהים אותך בכניסה היחצנים, וכנראה שגם את לא נראית קטנה. חמישסטים ומטה של חיפה או הקריות לא נכנסים.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני גרה ליד נהריה מאמי,

זה לא נחשב רחוק. וחוצמזה, תחשבי בהיגיון שנייה. נראלי שלא יתנו לילדים בני 13-15 להכנס להופעה של ילדים בני 14?! כאילו, מה הטמטום פה?

עדי D

New member
זה בגלל הציצי../images/Emo99.gif

מנסים לא להכניס חמישסטיות אבל מי שמכיר יחצנים נכנס ומי שלא.. אם הוא נראה גדול נכנס

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אותי תמיד הכניסו../images/Emo12.gif

רגע, אם אני תמיד הייתי ברשימה של יחצנית אז בגלל זה תמיד הכניסו אותי?D:

עדי D

New member
../images/Emo6.gifחח כן

כי יש מלא מצבים של חמשיסטיות לא רשומות שנשארו בחוץ><"

גרנולה8

New member
רענן מה לגבי המרכז??

מתי יש במרכז הופעות??????? אני באה לחיפה אבל פאק תעשו גם פה כמה עולה כניסהה? *&&^%$#@

למעלה