5 הדיסקים..

5 הדיסקים..

מהם 5 הדיסקים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד? כשיהיה לי יותר זמן אני גם אגיב.. ______________________________ שיבצו אותי ל- 4 יחידות מתמטיקה! 4 יחדיות אנגלית! כמה טובים החיים כבר יכולים להיות?!

ליעתע

New member
הו זה קשה

1. אלג'יר - מנועים קדימה 2. כנסיית השכל- אוטוביוגרפיה 3. גוד שארלוט- יאנג אנד הופלס 4. היהודים- מציאות נפרדת 5. איגי וקסמן- לא מחכה יותר לדוור אהאעהאעהאע זה קשה! אני רוצה לכתוב עוד!=[

נאמ.../images/Emo163.gif

ביט כמובן פוב כממובן בלינק
אוסף להיטי אר אנד בי ואמ.....דיסק עם אוסף שירים של בובספוג

3has3

New member
הוו

טוב השלישי והרביעי של פוב ביוטיפול ליי של 30 סקנדס שראיי של טוקיו הוטל ואממ.. אני חייבת שיר אחד של פרמור ואני חייבת לפחות אלבום אחד של לינקין ופאניק D: 6 אלבומים ושיר

black rock star

New member
נמנמנמנ../images/Emo103.gif

1.גריין דיי 2.פוב 3.כמובן שביט
4.פאניק 5.ואוסף שירים שאני הכנתי ^^

black rock star

New member
../images/Emo103.gif

1.אמריקן אידיוט 2.infinty on high \ under the cork tree 3.היחיד שיצא להם XD 4.A Fever You Can't Sweat out

ממ..

Green Day-American idiot Avril Lavigne-Under my skin לינקין פארק (אמרו לי שהדיסק החדש מעולה..עוד לא יצא לי לשמוע אבל אני חושבת שהייתי לוקחת סיכון ומביאה אותו לאי בודד..) מיי כימיקל רומנס-איך שלא קוראים לדיסק.. ביט 69-חומרים רטובים. הייתי לוקחת איתי עוד כמה אבל היות וזה מוגבל..

קאיה3

New member
זה ממש קשה..

1.blink182 2.mcfly 3.green day 4.simple plan 5.Good Charlotte זה קצת 5..:(

טל 182

New member
זאת בערך השאלה הכי קשה ששאלו אותי...

וואו אני לא יכולה לבחור יש כ"כ הרבה! יש את Fallen ואת The Open Door של אוונסנס... ואת הדיסקים של גרין דיי ושל בלינק ושל אבריל לווין ושל FOB ושל גוד שארלוט ושל NFG ושל NOFX ושל MCR ושל סימפל פלאן ושל פאניק ושל מוניקה ושל מופע הארנבות ושל שייגעצ ושל קולדפליי ושל פינק פלוייד ושל ושל ושל....................עוד מלאאאאאאאאאא!!!! אתם לא מצפים שאני באמת אבחר [אני מזה בנאדם לא החלטי] !!! אני בקושי יכולה לעשות רשימה רק של 5 הלהקות שאני הכי אוהבת אז איך אתם חושבים שאני אבחר 5 דיסקים אהובים?!?!?!?! איך?!!! טוב. לקחתי קשה...אז אני אעצור כאן.

שנינה11

New member
אווקע זה קשה אבל...

עברי לידר- הדיסק של ההופעה שייגעצ- להפסיק לאכול עוגות אביב גפן- כל שירים האהבה (זה של ארומה) היהודים- של ההופעה יוני בלוך- הרגלים רעים

moran916

New member
הסופרנוס נגמרררר

אביב גפן- ירח מלא האוסף ברי סחורוף- נגיעות איפה הילד?- מישהו שומע אותי איגי וקסמן- מסתובבים מוניקה סקס- יחסים פתוחים שייגעצ- שלושתם יוסלס איי.די - גאלה? ......בערך

animal bar

New member
../images/Emo12.gifזה קשה כמו תחת!|שקולד|

שייגעצ- כולם. אוסף שירים [אולי שלוש מאות שירים. D: ] ועוד אוסף.
תאמינו לי שזה היה קשה.

צפירטו

New member
המממממ

שייגעצ משקאות חריפים (יותר אהבתי מלהפסיק לאכול עוגות...) עברי לידר האנשים החדשים (שוב.. יותר אהבתי מזה לא אותו דבר..) blink 182-Take off Your Pans and Jacket fallout boy-Infinity On High ו..... המממ panic! at the disco-A Fever You Can't Sweat Out

ליעתע

New member
אם כבר שיגעצ ועברי

אז ניו יורק רפיח ויותר טוב כלום מכמעט אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח וזה..

iriiit

New member
הממ הממ הממ ...../images/Emo220.gif

פאניק ! - A Fever You Can't Sweat out
ביטטטטטט 3> אבריל לאבין - the best demn thing מי כימיקאל רומאנס- the blace parade Bowling For Soup האחרון של FOB זה 6.. אבל דיסקים זה קטן אז אני בטוחה שיהיה מקום D:

למעלה