5 דקות פירגון......

• פותח הנושא M a x
  • פורסם בתאריך

M a x

New member
5 דקות פירגון......../images/Emo13.gif

לכרוב. מהמעט שאנו יכולים לעשות כהערכה לאבא הרוחני של הפורום -החלטנו להאדים את הניק שבו הוא משתמש. אז תודה. אנו יודעים כמה קשה לנהל את הפורום,המאבק במזיקים ,הכוח הנפשי הדרוש והאהבה האין סופית שהשקעת בבייבי שלך/של כולנו,אין לי מושג מהיכן שאבת את הכוחות הדרושים לכך. אז תתחדש.

eldad-g

New member
כרוב אדום כרוב אדום זה מה שאביא

היום....- דיגדיגדוג מזל טוב אלדד

M O R M

New member
../images/Emo47.gifלכRרובי מזל טוב על האדום!!

בהחלט מגיע לו. במיוחד לאור העובדה שהוא החזיק מעמד עם כל השטויות שלי. אז בהזדמנות זאת: תודה לכRרובי על הסבלנות הרבה בעת קבלתי לפורום ובהמשך. אני מודע לבעיתיות הרבה בלשון המעטה לסגנון כניסתי ולסגנון כתיבתי. אני מעריך בהחלט את סבלנותך הרבה לכתבי בעת ניהול הפורום ולאחריו. לצערך ולצער חלק מוותיקי הפורום אני אמשיך לקשקש שטויות בפורום עד אין קץ , מקווה שתתקן את טעויותי הרבות בסבלנות. כמו כן המון המון תודות על המאמץ ההרואי בנושא פול גז- המגזין החשוב ביותר בעולם האופנועים הישראלי- ללא קשר לחברותי במינוי בבייקס ועם כל ההערכה לו אשמח אם תצליחו גם להרחיב את המגזין המקוון (מבטיח להיות סבלני בעת פרסומות.) ואולי אף אצליח יום אחד להיות המנוי הראשון על מגזין מודפס. אני שמח על החלטת המנהלים ומבטיח לפרגן.

45degrees

New member
../images/Emo98.gif חילופי גברי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דע לך כרוב יקר - שאתה נכנס לנעליים גדולות מאוד. כיוון שאתה נכנס לאדום שלי שהתפנה - מעכשיו - אתה עונה במקומי על כל השאלות הטכניות. כיוון שכך - יש לי בשבילך איזה 6 ספרים, ובערך 5000 הודעות EMAIL ממוינות לפי נושאים. בעוד שבוע - מבחן. אם תיכשל - תקבל צבע שקוף
כדי להשלים את התמונה: אני נכנס לנעליים ענקיות - הנעליים שהיו פעם שלך עכשיו שאני כחול. כדי להתאים לתפקיד - אני לא טומן ראשי בחול. אני מתאמן על : שרשורי בירה, גישה אסרטיבית למהדרין, והמצאת סלנג משלי -סטייל סופרמוטו חזזזזזקקקקקהההההה
מה אתה אומר - מבחן עוד שבוע?

xfwind

New member
../images/Emo127.gifמתאים לו הצבע כי הכרוב

הוא חמוץ/מריר/מתוק

Treker

New member
מושחתים, נמאסתם../images/Emo70.gif

עכשיו שאת.ה כאן בפנים... מזל טוב לכRוב

D the kid

New member
../images/Emo45.gif צודק../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif חובה לקרוא../images/Emo70.gif

הנה, קיבלת הקפצה. עכשיו הוא בטוח לא יפספס
. יודעים גם לפרגן (אפילו יותר מ-5 דקות).

shimi100

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo47.gif כרובי

יאללה תחזיר עטרה ליושנה

malganis

New member
כרוב אדום כרוב אדום ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

למעלה