../images/Emo180.gifאנחנו מתחילים
אני ראשונה...נעים מאוד, הקטנה של יופיופ:
אני גדולה מאחי התאום בדקה בדיוק.
את בדיקת השמיעה בבי"ח עברתי רק בפעם השלישית.
אני הכי אוהבת לשמוע סיפורים (לא חשוב מה...אמא מקריאה לי מספרים וסבתא ממציאה לי) מבחינתי לשבת כל היום ולהקשיב.
אני כבר יודעת להגיד את השם של אח שלי, את המילה מנוף ("אוףףף".. כי זה מה שאני רואה מהחלון בסלון), ו"בואה" לפו הדוב (נכון דומה??).
והכי אני אוהבת, שדוד שלי, ההוא הגבוה, מגיע ומרים אותי על הידיים. לפעמים אני אפילו שמה עליו את הראש ונרדמת. ככה, בלי מוצץ ובלי שירים.
אני גם פה...נעים מאוד, הילד של יופיופ: *נולדתי בהפרש של 200 גרם מאחותי. אבל במשך הזמן הפער גדל. ונכון לעכשיו אני פחות שני קילו ממנה. *אני אוהב להרדם אצל אמא שלי על הידיים ולשמוע אותה שרה לי "פזמון ליקינתון". למרות שכולם אומרים שהיא זייפנית גדולה ושאין קשר בין מה שהיא שרה לשיר המקורי. *הכי אני אוהב ללכת לגן שעשועים. עד לא מזמן אהבתי רק להתנדנד, עכשיו אני גם אוהב לזחול בתוך המתקנים. *המקום החביב עליי ביותר בבית, זה המקלחון. אני אוהב לשבת שם ולהתחבא עד שאמא שלי מגיעה לקחת אותי. אל תדאגו...לא לוקח לה הרבה זמן... *איך שאמא שלי מתיישבת על המחשב, הגמד הקטן מודיע לי, ואני מתעורר משינה, גם אם היא מאוד חזקה. מה, אם יש לה זמן לשחק, שתשחק איתי, לא?