5 דברים טובים

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
5 דברים טובים

תבחרו איזה יום שמתחשק לכם, אבל תעשו את התרגיל, זה רק יכול להועיל (או שלא
)

dify

New member
חמישית יום ראשון שלי :)

1. לא רק שהיה לי הספק קסום היום בענייני בדיקות רפואיות וקניות שונות ומשונות, אלא שכולם היום היו נורא נחמדים, כבר הרבה זמן לא נהנתי כל כך לעשות בדיקות! אפילו התור בבית מרקחת היה מהיר, האישה שישבה לידי בתור היתה מקסימה, הכירורג שד היה מקסים, טכנאית הרנטגן היתה מקסימה, מה אגיד, מוכנה לעשות את אותו סבב מחר (זה בסדר, יש לי שידור חוזר לדיון על תוצאות הבדיקות שבוע הבא
)

2. הבנתי מה הקסם של פייסבוק (באיחור לא אופנתי בעליל
) לא רק שממש נהנתי ממנו בימים האחרונים, אלא שהיה מפתיע לקבל כל כך הרבה פידבק חיובי, נו, עכשיו אני מבינה מה קורה עם תפוז.

3. ממים של הורים, קורע מצחוק!

4. ישנתי שנ"צ מתוק מתוק :)

5. היתה לי שיחה כייפית עם חברה :)

sweetdreams

New member
אוקי, עכשיו אני גם מוכנה לפרט

אז בראש ובראשונה - גרמניה ניצחה אתמול את ארגנטינה בגמר המונדיאל. איזה כיף! לא רק על כך שזו הנבחרת ששיחקה את הכדורגל הטוב ביותר בטורניר, היא גם ניצחה בגמר את הנבחרת המבאסת ביותר, כך שאני בכלל מרוצה.

הלכנו לקניות אתמול סופסוף. אז יש מצרכים במקרר, ופרט היו מצרכים לארוחת ערב מושקעת.
היום התחשק לי לבשל, אז הכנתי נודלס עם ירקות מוקפצים - בצל, פלפל ירוק, גזר, כרוב, תירס גמדי, פטריות ונבטים. תיבלתי עם רוטב סויה, פילפל שחור, צ׳ילי גרוס וממש מעט מלח. יצא טעים ממש.
לצד ירקות טריים חתוכים גס ובירה בזלת כהה.

מתכננת ללכת בחמישי בצהרים לביקור בכורה במזללה של מאיר אדוני. כבר מתכננת מה אני הולכת לאכול שם. חשבתי על סלט הקיסר ועל הטרטר הפלסטיני. בקינוחים ראיתי שיש קינוח המכיל גם עוגת גבינה וגם פומלה ותפוז דם, so I guess this one is the winner.

מחר אני נפגשת עם חברות לדירה הקודמת שגרתי בה. אחת הבנות מסיימת את התואר ועוזבת אותנו לקולומביה.

נפגש מחר לקפה או ארוחת צהרים באמצע היום.

ו.. אני חושבת שאני אעצור כאן.

supersonic777

New member
את תמיד אוהדת את הנבחרת שמנצחת?!לפני 4 שנים

היתה זו ספרד...
ואגב,השופט היה צריך להוציא אדום לשוער גרמניה ופנדל לארגנטינה!!!

nate2000

New member
החמישייה שלי

1. הניצחון של גרמניה על ארגנטינה בגמר גביע העולם בכדורגל

2. בילוי כיפי עם זוג חברים בצפייה בגמר

3. החתולים שלי שהם כל כך חמודים ורגועים

4. אירוח חברים בשבת, היה ממש אבל ממש כיף.

5. העייפות עקב חוסר שינה הולכת ועוברת לה לאט לאט (מעניין איך אני אקום מחר)

החמישייה של ראשון

1. הלכנו לראות את אקס מן אחרי שדחינו את העניין הרבה זמן. אסקפיזם!

2. התקדמתי קצת בספר הנוכחי, שבינתיים מעניין ומהנה.

3. סיימתי את האפליקיישן לכנס. סיכויי הקבלה מאוד נמוכים, אבל גם אם לא נתקבל - אני שמחה שעברתי את התהליך. והיה כיף לשמוע מהפרופ׳ שעשינו עבודה טובה:)

4. מתה על הג׳ט לג של ארה״ב. כל יום אני מתעוררת ב6 בבוקר בלי טיפת עייפות! נפלא!

5. כיף לי שהבחור פה ולא הולך לשום מקום
אנחנו סוף סוף חיים יחד אחרי המון זמן בלונג דיסטנס, וזו פשוט מחשבה שמרגשת וגורמת לי אושר כל פעם מחדש. כרגע אנחנו אצלי בדירה, אבל עוד שבועיים-שלושה עוברים לדירה גדולה יחד. כל כך כיף לדבר על איך ומה יהיה ולתכנן את החיים המשותפים.

חמש

* התחלתי ספר חדש שלא היו לי ציפיות לגביו ובינתיים הוא ממש ממש סוחף
תענוג!

* ליאו ניקה וסידר אתמול את כל הבית - איזה תענוג לחזור הביתה ולהכנס לריחות נקיים!

* הויכוח פה אתמול שהיה לי גם מעניין וגם גרם לי עוד יותר להבין כמה אני חיה את החיים שאני רוצה לחיות

* מצאתי שני זוגות נעליים חמודים שיחליפו שלושה זוגות שהתפרקו בשיבה טובה

* חברתי היקרה דיפי שגורמת לי לשמוח כל יום על זה שהכרתי אותה

למעלה