4x20 – Long Live The Queen

PopPy

New member
4x20 – Long Live The Queen../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

מי שלא ראה את הפרק- אל תקראו את ההודעה הזו! תברחו! תימלטו!!! אתם תהרסו לעצמכם את כל העונה!!!!!!!!
וואאאאאאאאאאאהההההההההההה 4x20 הוא הפרק הכי טוב של העונה
אני פשוט לא מאמינה שה!*$)(%(&!_ הזו חיסלה את אהבת חייה!!!!!!!!! אוי פרק מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים נשארתי עם פה פתוח ודמעות זולגות הסצינה עם הפליים של פיבי והאורב של ליאו ופייג´ (מה שכיניתם סצינת הכוחות ולא הבנתי על מה אתם מדברים) נראתה פשוט מהמם, וגם הפליים נראה אמין לשם שינוי. וסצינת הסיום… *סניף* אני פשוט לא מאמינה שהן עשו את זה!!!!!!!!!!!!!! לפחות אני יודעת שהוא בסדר
זה היה כזה עצוווווווווווווווווווווווווווווווב
אף מילה אופל
זה היה פשוט…. משחק מעולה של כולם, אליסה שיחקה טוב מאוד בפרק הזה לשם שינוי, וג´וליאן
שיחק פשוט מדהים, במיוחד בסצינה מסוימת, הולי כרגיל מדהימה, וגם קרעה אותי מצחוק כשהיא הקפיאה את ליאו ונפלה ("אווץ´"), וכרגיל גם רוז מעולה. *דופקת את הראש* למה? למה למה למה אני קוראת ספויילרים?! אני לא קוראת יותר ספויילרים לאף פרק! אף פרק! כלום!
ים לעונה החמישית לא רוצה לדעת אם מלינדה תהיה, אם יהיה לפייפר בת או בן או שמשו יקרה להריון, אם ליאו יהיה טוב או רע, אם פיבי תיפטר מהתסרוקת הזו, איך קול יחזור ומה יקרה ביניהם, מי הדמות החדשה, ומה עומד לקרות איתה. כלוווווווום! סוף
ים לעונה החמישית *סניף* אני פשוט לא מאמינה שהרסתי לעצמי את כל סוף העונה!! אבל הפרק.. אוף. ומה הקטע של הקוצים של ליאו?! ברר… והחצאית של פייג´ בסוף.. למרות שהלוק הכללי של פיבי השתפר… אבל החולצה ההיא.. אה וול, אי אפשר להגיד שהיא היתה שונה ממה שהיא לובשת בד"כ
אוווווווווווווווווווווווווווווווווווף נשארו לי רק עוד שני פרקייייייייייייים
אני עדיין עם דמעות בעיניים (אני כותבת את זה בוורד מיד אחרי שסיימתי לראות את הפרק וכשאני אוכל להתחבר אני אשלח את זה…)
אוי סם כמה שצדקת כשאמרת לי שאני אבכה בפרק הזה… *סניף* קול
היה פשוט גאוני בפרק הזה. כלומר, התסריטאים שכתבו את הפרק הזה היו גאוניים.. הקטע של פיבי שחזרה ואז זה היה קול
שהרג את גרג יה פשוט גאוני. אוף. לחשוב שכמעט התחלתי לסבול את הכלבה הזו בתחילת הפרק כי היא התחילה ללמוד לשחק
מתנשקת עם אהבת חייה, שמה את הקריסטל הארור ורוצחת אותו
ד"א, אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני שמתי לב בפרק הזה לבטן קטנה אצל הולי, בייחוד כשהיא עלתה במדרגות בסצינת הסיום. *מתחילה שוב לילל* זו היתה סצינה כ"כ עצווווווווווווווווווווווווווווווווווווווובה *סנאף* אני אפסיק עכשיו כי אני מתחילה להישמע כמו אופיר.. וזה רע.. *סניף* ואל תגידו לי מה קורה ב4x21, מספיק לי לדעת שפיבי מאבדת את התינוק בפרק הזה… ווואאאההה! אוף. ולמה אף אחד לא טרח ליידע אותי שקבצי RM שוקלים 70 מגה באיכות של קבצי AVI וכל מה שצריך בשבילם זה ריל פלייר בייס?!

Ophel McNeil

New member
כי ריל פלייר זאת התוכנה הכי

חרא בעולם. ואני ממש ממש ממש מתאפקת לא להגיד כלום. ממש ממש מתאפקת.

PopPy

New member
סו?!../images/Emo85.gif

רואים איתה פרקים באיכות מעולה ששוקלים 70 מגה! זה מספיק בשבילי! לא נתתי לה להשתלט לי על שום סוג קובץ חוץ מRM, והעפתי את כל התוספות שלה. מי צריך יותר מזה?! אבל לאאאאאאאאאאאאא. אני אוריד פרקים ששוקלים 120 מגה והאיכות שלהם זבל.

Ophel McNeil

New member
אוקי, הצלחת להוריד אותה,

אני כבר מורידה בפניך את הכובע (ותוהה איך... לינק ישיר - ומיד!).

PopPy

New member
חח כן זה לא היה קל...../images/Emo85.gif

פשוט נורא... לקח לי שעה להבין מאיפה להוריד את זה (ניסיתי מנענע, ומוואלה, ומגופ, אבל כולם הובילו אותי למקום שבו יש את התוכנה השיתופית כשאני יודעת שיש חינמית), ואז ניסיתי דרך download.com וקראתי את ההסבר (!) שמסביר שהגירסא החינמית (בייסיק) מתחבאת לה למטה בלינק מאוד לא בולט. אז כשמצאתי את זה עברתי בערך 4000 שלבים ובסוף הצלחתי.. גם ההתקנה זה בלגן. צריך לבטל את כל הסוגי קבצים שהתוכנה רוצה להשתלט עליהם כי זה התוכנה הזו די מעיקה, למחוק את כל הסימונים של כל הג´אנק שזה רוצה להירשם אליו, להוריד את כל הסימונים של המבזקים.. בלה. הקיצר, תנסי מפה: http://forms.real.com/real/realone/realone.html?dc=627626625&type=dl&src=020624r1choice_c2,020614r1cp_1 אני בחרתי בלונדון, זה השרת שרץ לי הכי מהר. בחלון שאח"כ תעקבי אחרי ההוראות...

Hugo Oneil

New member
נכון באמת רואים איתה באיכות מעולה!

ראיתי את 418 שהיא ירד לי בריל פלייר והאיכות ניפלא!!! ויש לי כעוד כמה שירדו לי שם!

למעלה