4X15 - Death takes a holiday

becker16

New member
4X15 - Death takes a holiday ../images/Emo58.gif

ווווווואו היה פרק מטורף!!!! אחרי פגרה ארוכה כ"כ הם חזרו עם פרק פשוט מעולה!! מאיפה להתחיל אז? ראיתם מה נהיה מסאם?? הוא התחזק בצורה לא נורמלית,אליסטר לא יכול להזיז לו בכלל!! או הקטע שקסטיאל מופיע אחרי שדין אומר what the hell.. כניסה ענקית.. היה מהלך נכון להרוג את פאמלה.. מיצו אותה לדעתי.. סופסוף הם הצליחו לנצח קרב,וחותם לא נשבר בזכותם.. הגיע הזמן באמת והמלאכים תפסו את אליסטר.. יהיה מעניין בפרק הבא אני מניח.. אגב יש לי תאוריה בנוגע למה שפאמלה אמרה לסאם בסוף ,שהיא יודעת מה הוא עשה לשד שדקר אותה. לדעתי,סאם שואב את השד אליו,ולא באמת מגרש אותו.. ככה הגיוני לחשוב שאם הוא ישאב אליו הרבה שדים,הוא יהיה ממש חזק.. אני לא קראתי ולא קורא שום ספוילרים,זאת רק מחשבה הגיונית שחלפה לי בראש.. מי יודע אולי בסוף אני צודק :] קיצר,פרק מעולה.. מחכה כבר לשבוע הבא!

darklighter

New member
איזה פרק../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

באמת פרק מעולה! סוף סוף עלילה עונתית, וגם אהבתי את כל הקונספט של הריפרים והרוחות והמוות...והריפרית מ201 חזרה והיא הייתה חמודה
הילד מWEEDS דווקא לא עיצבן אותי, הוא שיחק ממש טוב והיא אפילו קצת חמוד! הדמות של קול הייתה טובה! אהבתי את ההתחזקות של סאם...ויש משהו בתאוריה שלך...למרות שככה יחד עם הכוח הוא שואב גם מהEVIL...אז כנראה לזה פאמלה התכוונה לפני שהיא מתה [באמת לא היה עוד מה לעשות איתה והיא בדיוק אמרה שנמאס לה שמערבים אותה במלחמות שלהם ונהייתה ביץ' אז שיהיה]. טוב שסוף סוף תפסו את אליסטייר... כמה אפשר למרוח...למרות ששמחתי שהוא חזר, השחקן [או שזה היה 2?] החדש היה גם טוב! קסטיאל הזה כל הזמן מתלונן|קיר| "אתה תמיד עושה ההפך ממה שאני אומר"...הוא גם מדבר בקודים כאלה...טוב שהוא היה רק איזה 2 דקות בפרק, עד כמה שאני אהבתי אותו לפני, זה היה משגע אותי
דין הרג אותי עם ההערת ויקטוריה סיקרט שלו
הוא לאט לאט חוזר לעצמו... פרק מעולה ורב אירועים, ואהבתי את ההקדשה לקים מאנרס ז"ל בסוף

אני לא חושבת...

זה נראה כמו כל גירוש אחר. אני כן חושבת שהוא מתאמן עם רובי, ולכן הוא נהיה חזק יותר.

SharonW27

New member
אחלה פרק!../images/Emo58.gif ../images/Emo121.gif

גם אני אהבתי את הכניסה של קסטיאל
והתיאוריה לגבי סאם...זה נשמע הגיוני... נחכה ונראה:) הנה פרומו לפרק הבא...באיכות גרועה וקצת קטוע בסוף,אבל הנה- http://www.youtube.com/watch?v=uHD_BgB5c8U אם מישהו מוצא אחד יותר טוב, שיעלה

../images/Emo216.gifכמה זמן חיכיתי לפרק חדש!

פרק חזק..אני כ"כ אוהבת את סאם, דמות מעולה
זה כזה מגניב שהוא הצליח להוציא את אליסטר מההוא בבית הקברות!!! זה אחד הפרקים החזקים בעונה.. הלוואי שזה יימשך ככה.

archangelos

New member
כל מי שנולד בשנות ה- 80 צריך לדעת את זה!

מי זה מיסטר מיאגי???
אוי אני חולה על הסדרה הזאת... דין הזה הורג אותי מצחוק כל פעם מחדש....

nazgul2003

New member
../images/Emo58.gif אני הייתי בטוחה..

שרק כשהוא שוכב איתה יש לו כוח!!

becker16

New member
גם אני חשבתי על זה ../images/Emo58.gif

זה האמת נשמע הגיוני.. אבל מה בעצם הסיבה להתחזקות העצומה שלו אם כך? הרי הדם שלה נשאר אותו דם.. אולי הכמות שהוא צורך? ואיך זה לא פוגע ברובי בצורה מסוימת.. בכלזאת הוא מוצץ לה דם

alonback

New member
לא בטוח שדווקא את הדם

לפי ההתחממות ביחסים ביניהם יש מצב שמשהו אחר שהוא מוצץ ( מלקק ) מחזק אותו

psycho girl297

New member
אם אני לועה

אליסטייר אומר בפרק הזה שהוא מתחזק מזה שהוא שוכב עם רובי, בקטע בבית קברות

psycho girl297

New member
*לא טועה

קשה לכתוב עם יד אחת כשאני שוכבת במיטה (וואו זה נשמע רע...)

darklighter

New member
נשמע רע במיוחד בהקשר הזה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

the covenant

New member
../images/Emo58.gifמה?

מאיפה זה בא לך? קראת על זה באיזשהו מקום או שחשבת על זה? הוא מתאמן על הכוחות כבר זמן מסויים סביר להניח שבאיזשהו שלב הם יתחזקו אל תשכחו שהוא מיועד להיות מסוגל לזמן שדים והוא לעומת אמה(ככה קראו לה נכון?) עובר הדרכה אליסטר לא אומר שהוא שותה לה את הדם או מזיין אותה בשביל לקבל כוח הוא מתכוון לזה שהיא מכשירה אותו לזה אני בספק עם הוא שואב את השד אליו שהוא מגרש אותו סביר להניח שהיא הרגישה את הכעס שלו, את השינאה שממנה באים הכוחות שלו, ראיתם את הפרצוף שלו שהוא עשה את זה? שהוא משתמש בכוחות שלו? זה לא רק מאמץ ואני חושב שהיא אומרת לו את זה בגלל שהיא הרגישה את הכוח השדי ממנו וכניראה, שהוא התחזק בזמן שהוא גירש את השד ואני עוד יותר בספק אם הוא מקבל משהו מרובי שהוא לא הדרכה

למעלה