4X12 - Criss Angel is a Douchebag

becker16

New member
4X12 - Criss Angel is a Douchebag ../images/Emo58.gif

היה אחלה פרק ! ציפיתי לפילר,וזה אמנם היה פילר,אבל ממש נהניתי.. היו גם כמה התפתחויות מאוד מעניינות.. רובי חוזרת ואומרת לסאם שהוא חייב לעשות משהו מסוים שוב (שאנחנו לא יודעים עדיין) כדי להתחזק.. ההשערה שלי אולי שהוא ורובי עושים סקס אז הוא מתחזק? נשמע הגיוני לא ?
די משעשע כל העסק עם השלושה חברים זקנים שעושים קסמים כל החיים שלהם,וזה נהיה כבר חלטורה .. הקטע עם ה chief היה קלאסי
, עושה רושם שדין חוזר לעצמו אחרי הרגשנות הגדולה בפרקים האחרונים.. אין לי יותר מדי מה להוסיף,פרק שכיף לראות פשוט, מחכה בקוצר רוח להמשך בנוגע לסאם..!! סופשבוע נפלא לכולם..

../images/Emo216.gifהאמת..../images/Emo58.gif

שהרגשתי שהפרק הזה פי כמה טוב יותר מהקודם, וספסוף יש התפתחות בעלילה.. אני חושבת שרובי התכוונה שסאם צריך לשוב ולהרוג שדים בדרך שלו, (שהיא רחוקה כמובן מלהיות "נורמלית)והוא לא רוצה כי אח"כ המלאכים יחיזור את אח שלו לגהנום.. ואי, כשצ'יף אמר:"so, what is your safety word?" לא יכולתי להפסיק לצחוק
פרק טוב, אני דווקא בעד שסאם ישתמש בכוחות שלו..וסופסוף אני יכולה להגיד שאני אוהבת את רובי

OTH 7

New member
איזה אמת..?

על ומה.....הפרק הקודם היה פי 7 יותר יפה..ובכלל אחד הפרקים היפים של העונה הזאת עם לא היפה שבניהם.!!!!

A m e l y

New member
אני איתך!!!../images/Emo45.gif

ורובי הנוכחית עדין מעפנה ...
לא סובלת אותה-היא דורשת כאפה....

אכן,

קרצייה ברונטית. אין לג'נביב כישרון משחק בגרוש :| אני בעד האופציה להעיף אותה מהסדרה לצמיתות ולהחזיר את קייטי, ולא איכפת לי באיזה תירוץ עלילתי קלוש הכותבים יצטרכו להשתמש. גם ככה העלילה די הזויה :p ואם לא בדרך הזו, תמיד אפשר לשלוח מכתבי איום לבית שלה

darklighter

New member
אני לא מתה עליה אבל נסחפת עם../images/Emo190.gif

המכתבי איום...מה היא אשמה שהיא שחקנית גרועה... מלח לעומת זאת

A m e l y

New member
אפילו לא חייב להחזיר את קייטי

אני מוכנה להתפשר על שחקנית עם כישרון משחק,הפוסטמה הזאת היא כישלון משחק..... התפקיד פשוט לא מתאים לה... חחח שמתם לב שאין לה כמעט הבעות פנים??

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif

מתאים לה להיות דוגמנית, היא נראית טוב, אבל היא לא יודעת לשחק בשיט...וזה דמות משנית די חשובה כזו שצריך לדעת לשחק אותה טוב...

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

באמת פרק מעולה, שיפור גדול מהקודם. עלילה מעניינת כזו שבאה להראות שהפתרון המוסרי הוא לא תמיד הכי טוב, כך שהכל הוביל לסאם שהלך לרובי בסוף...טוב שפיתחו את זה ושדין די חוזר לעצמו. אני מתה שיגיע כבר הפרק הבא!!!!

psycho girl297

New member
דווקא ממש נהנתי

ציפיתי שזה יהיה פרק גרוע אבל דווקא ממש נהנתי ממנו לא יכולה לחכות לפרק הבא עם הפלאשבאק שלהם בתיכון, זה נראה לי הולך להיות פרק מדהים.... אני לא מסוגלת לכתוב עוד כי קיבלתיי כוויה ענקית ביד ימין וזה קצת מסובך להקליד עם יד אחת במיוחד כשזאת יד שמאל :)

darklighter

New member
../images/Emo10.gifהחלמה מהירה../images/Emo201.gif../images/Emo101.gif../images/Emo190.gif

Charmed Or

New member
אוה!../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

פרק 11 נראה פתאום טוב יותר XD הקטעים הטובים: 1. הם דיברו על להזדקן ביחד. *מתמוססת* 2. "שוב?" XD 3. ההבעה של דין כשהוא ראה את צ'יף. אוקיי, מה זה התירוץ הטיפשי של סאם בסוף הפרק? רר.

exelerator

New member
ואו כשהזקן הקוסם הזה אמר בסוף...../images/Emo58.gif

"He was like a brother to me, and now he is dead, because i did the right thing" עברה בי צמרמורת בקטנה כזה, כי זה נראה לי היה כזה רמז למה שהולך לקרות. כל הפרק הייתה הקבלה בקטנה בין הקוסמים לסאם ודין וגם בקטע שהזקן אמר את מה שרשמתי עשו מין קלוז אפ כזה על דין. ואוא...

A m e l y

New member
פרק מגניב ../images/Emo58.gif

ואהבתי את השם של הפרק-פשוט גאוני!!!גם אני לא סובלת את השמוק הזה כריס אנג'ל..=\ האמת אהבתי את הפרק הזה פחות,כי הפרק הזה הזכיר לי דווקא כמה פרקים מהעונה השניה,שאני אישית פחות אהבתי,שבהם הם צדים איזשהו "שוקי-בוקי" ותוך כדי זורקים דברים שלא קשורים לפרק אבל משפיעים על העלילה אחרי זה,זה פשוט לא משתלב לדעתי...אני אוהבת יותר פרקים "פילרים"-כמו שאתם קוראים להם,שבסופם הם מתקשרים לעלילה המרכזית.... ותקפצו עלי כמה שבא לכם הפרק הקודם היה בה-ר-ב-ה יותר מוצלח מזה

למעלה